Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2014

Μη δώσετε το παραμικρό ''πάτημα'' σε οποιονδήποτε για να προπαγανδίσει εις βάρος του Παναθηναϊκού μας. Μην απαντάτε στις προκλήσεις.

Γιαννακόπουλος: "Εμείς μιλάμε με τίτλους"

Διαβάστε την επιστολή του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, που παίρνουν όσοι προμηθεύονται εισιτήριο για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 7η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας.
Από την περασμένη Τετάρτη έχουν τεθεί στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό για την 7η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με την ζήτηση βεβαίως να είναι ήδη αυξημένη.
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός από την πλευρά της αναγνωρίζει την κρισιμότητα του συγκεκριμένου αγώνα, γι' αυτό και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με επιστολή του (δίνεται μαζί με κάθε εισιτήριο) καλεί τους φίλους της ομάδας να στηρίξουν τους Πράσινους να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να μην απαντήσουν στις προκλήσεις που μπορεί να υπάρξουν.
Διαβάστε την επιστολή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
"Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας εκφράσω τις ολόθερμες ευχαριστίες μου για τη διαρκή, μαζική και μέχρι σήμερα απόλυτα Παναθηναϊκή παρουσία σας στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας και για τη βοήθεια που μας προσφέρετε για μια ακόμη χρονιά.
Αποτελείτε τη μεγάλη δύναμη της ομάδας μας και αυτό είναι κάτι που το έχουμε επισημάνει πολλές φορές... Τόσο εμείς, ως διοίκηση όσο και οι προπονητές με τους παίκτες. Γνωρίζουμε ότι μαζί σας έουμε πετύχει ήδη πολλά. Μπορούμε και θέλουμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα, στηριζόμενοι στη δική σας δύναμη και ανταποκρινόμενοι στη λατρεία σας για τον Παναθηναϊκό μας.
Θέλω όμως να σας υπογραμμίσω κάτι, που γνωρίζετε ότι για όλους μας είναι εξαιρετικά σημαντικό και αφορά στην προστασία της ομάδας μας. Γι' αυτό, παρακαλώ να έχω την προσοχή σας...
Την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου, υποδεχόμαστε στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό, αυτή τη φορά για το Top 16 της Ευρωλίγκας. Είμαι βέβαιος ότι και από μόνοι σας, καταλαβαίνετε πόσο αναγκαία είναι η παρουσία σας στο γήπεδο και πόσο σημαντική για την ομάδα μέσα στο παρκέ, η ενίσχυση που μόνο εσείς μπορείτε να την προσφέρετε.
Είμαι βέβαιος και για το ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε μια μοναδική ατμόσφαιρα, όπως μόνο εμείς ξέρουμε να το κάνουμε στο σπίτι μας, το ΟΑΚΑ, χωρίς ακρότητες, χωρίς ρίψεις αντικειμένων, χωρίς κροτίδες και φωτοβολίδες. Θέλω να γνωρίζετε ότι τα μέτρα τάξεως θα είναι δρακόντεια, γι' αυτό φροντίστε να προσέλθετε όσο πιο νωρίς στο γήπεδο, ώστε να αποφευχθεί τυχόν ταλαιπωρία και συνεργαστείτε αρμονικά, όπως πάντα, με τους υπαλλήλους της ΚΑΕ και της Αστυνομίας, και πάνω απ' όλα για λόγους ασφαλείας, καθόμαστε όλοι στις θέσεις μας και αφήνουμε ελεύθερους τους διαδρόμους που οδηγούν στην έξοδο από το κλειστό.
Παίκτες, τεχνική ηγεσία και διοίκηση επιθυμούμε όσο τίποτα άλλο την παρουσία σας και την συμπαράσταση σας, δίχως όμως – σε καμία περίπτωση – να υπάρξουν ενέργειες που θα παρεμποδίσουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και ενδεχομένως να προκαλέσουν περαιτέρω προβλήματα με τιμωρίες στην πορεία μας προς το Final 4.
Γνωρίζουμε και γνωρίζετε, άλλωστε, ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει ανάγκη από τέτοιες ενέργειες. Το έχουμε αποδείξει με τους τίτλους μας ότι εμείς μιλάμε μέσα στο γήπεδο και όχι στα μικρόφωνα και στις αίθουσες...
Μη δώσετε το παραμικρό ''πάτημα'' σε οποιονδήποτε για να προπαγανδίσει εις βάρος του Παναθηναϊκού μας.
Μην απαντάτε στις προκλήσεις.
Υποστηρίζουμε την κορυφαία ομάδα της Ευρώπης μόνο με φωνή και είμαστε περήφανοι γι' αυτό.
Σας ευχαριστώ πολύ και σας καλώ όλους στο ''σπίτι'' μας, στις 20 Φεβρουαρίου, για να οδηγήσουμε τον Παναθηναϊκό μας σε μια ακόμη μεγάλη επιτυχία.
Με εκτίμηση,
Δημήτρης Γιαννακόπουλος
Πρόεδρος ΚΑΕ Παναθηναϊκός ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου