Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
ΕΚΟΨΑΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ

                             


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ Β.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΑΠΟΜΕΜΕΙ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Π.Α.Ε  Ι ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ 
       Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού, ο παλαιότερος σχετικός Σύνδεσμος, ιδρυθείς το 1988, πραγματοποίησε στο σημαιοστόλιστο με τα χρώματα του ΠΑΟ κέντρο «Μπαραόντα», επί της οδού Τσόχα, την ετήσια κοπή της Βασιλόπιτάς του. Ήταν η δεύτερη κατά σειρά εορταστική εκδήλωση μετά αυτής του Σωματείου των Παλαιμάχων όλων των Αθλημάτων.
          Στην εορτή των παλαιών παικτών παραστήκανε παλαιοί και νέοι παίκτες, παράγοντες,  TV και Δημοσιογράφοι ως και 5 εκπρόσωποι του Δ.Σ των Παλαιμάχων Πρωταθλητών.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Π.Α.Ε Ι.ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΑΠΟΝΕΜΕΙ
ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΑΝΑΚΗ

          Προς τους παρισταμένους μίλησε με θερμά λόγια ο Πρόεδρος των Παλαιμάχων Παικτών, διεθνής γκολκίπερ Βασίλης Κωνσταντίνου και ο Γενικός Γραμματέας και Προπονητής Βονόρτας, 

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ  ΤΙΜΑΤΑΙ ΑΠΟ Ι.ΒΟΝΟΡΤΑ
ο οποίος αναφέρθηκε στο Καταστατικό του Συνδέσμου και στην δραστηριότητα των παλαιών παικτών, οι οποίοι κάθε χρόνο για κοινωνικούς και φιλανθρωπικούς σκοπούς  τελούν  20 – 25 αγώνες σε όλη τη χώρα.

          
Επίσης ο Σύνδεσμος στα πλαίσια της εκδήλωσής του απένειμε 7 τιμητικές διακρίσεις, όχι μόνο προς την ποδοσφαιρική οικογένεια, αλλά πολύ περισσότερο, με μια ευρύτητα πνεύματος. Από τον παλαιό διεθνή Βαγγέλη Πανάκη και τον προπονητή Γιάννη Αναστασίου, μέχρι τον παλαιό πρωταθλητή και ρέκορντμαν του Δεκάθλου, σημερινό προπονητή Ζήση Κούρελο.

          Ακολούθησε δεξίωση.               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου