Παρασκευή, 7 Μαρτίου 2014

''Αθλητικό Ιδεώδες''
«Το Αθλητικόν Ιδεώδες και η Παιδεία» 

από τη

ΔΙΕΘΝΗ  ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ

Φωτογραφία
 Την συνεδρία συντόνησε 
η Δρας κα Ιωάννα Μάστορα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4/3/2014 στον Ιστορικό Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσού ειδική Πανηγυρική εκδήλωση με θέμα: «Το Αθλητικόν Ιδεώδες και η Παιδεία» στο Πλαίσιο των Πανεπιστημιακών Σεμιναρίων Αρχαίας Ελληνικής Φιλοσοφίας υπό την Προεδρία του Καθηγητή Αρχαίας Ελληνικής Φιλοσοφίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Κωνσταντίνου Νιάρχου.


Φωτογραφία
Ο καθηγητής κ.Κωνσταντίνος Νιάρχος

Τη Συνεδρία συντόνισε η κα Ιωάννα Μάστορα, Δρ. Φιλοσοφίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και 

Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Συγγραφεύς, Ερευνήτρια. Κύριος ομιλητής ο Ομότιμος Καθηγητής της Ιστορίας της Φιλοσοφίας, κ. Νικόλαος Χρόνης. Χαιρετισμό απεύθυνε η κα Νίνα Διακοβασίλη, Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου κι Επιστημών Ελλάδας. Στην εκδήλωση συμμετείχαν ακαδημαϊκοί δάσκαλοι, ερευνητές, μεταπτυχιακοί και υποψήφιοι διδάκτορες, δημοσιογράφοι, άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τιμητικές διακρίσεις αριστεία «ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ» σε φορείς και πρόσωπα της διανόησης που υπηρετούν το αθλητικό γίγνεσθαι. 

Αριστεύσαντες:
  • Η Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες
  • Ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών
  • Η Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής.
  • Η Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγης

Ειδικές τιμητικές διακρίσεις:

  • Αριστείο απονεμήθηκε ξεχωριστά στον δημοσιογράφο και συγγραφέα κ. Γεώργιο Λιβέρη για την πολυετή προσφορά του στην προαγωγή της αθλητικής ιδέας μέσα από το δημοσιογραφικό, συγγραφικό αλλά και αθλητικό έργο του καθώς έχει συμμετάσχει 11 φορές στη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων.


Φωτογραφία
Ο Γεν.γραμματέας της ΗΟΑ
 κ. Γιώργος Λιβέρης

  • Αριστείο απονεμήθηκε στον Χρυσό Ολυμπιονίκη και τ. Πρόεδρο του ΣΕΟ κ. Δημοσθένη Ταμπάκο, το οποίο και παρέλαβε η κ. Αφροδίτη Σκαφίδα, Κάτοχος 8 πανελληνίων ρεκόρ Μεσογειονίκης και συμμετάσχουσα σε 2 Ολυμπιάδες.
  • Αριστείο απονεμήθηκε στην Δρα. Ιωάννα Μάστορα για
 την ερευνητική και συγγραφική της δραστηριότητα, η οποία τυνχάνει πλέον διεθνούς αναγνωρίσεως και αποδοχής.


Φωτογραφία
Η τιμητική απονομή στην Δρα Ιωάννα Μάστορα

 Αριστείο για την εθελοντική συνεισφορά και δωρεές βιβλίων Ολυμπιακής αθλητικής και Ολυμπιακής παιδείας σε βιβλιοθήκες, αθλητικούς συλλόγους απονεμήθηκε στον εκδότη κ. Δημήτριο Αρναούτη
  • Φωτογραφία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου