Πέμπτη, 17 Απριλίου 2014

...ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΟΣ...

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ 
ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ 
ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑΜετά από 45 χρόνια εύρυθμης λειτουργίας, κλείνει το γραφείο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας στην Βόρειο Ελλάδα στη Θεσσαλονίκη .

Πληροφορίες αναφέρουν ότι, μετά από απόφαση του Δ.Σ της Ε.Ο.Π ,την Τρίτη 22 Απριλίου 2014  το γραφείο της Ομοσπονδίας στην Θεσσαλονίκη αποτελεί παρελθόν,κλείνει λόγω της μειωμένης τακτικής επιχορήγησης για το 2014.

Μόνο σαν πρωταπριλιάτικο αστείο θα το καταλαβαίναμε...,όμως ο Απρίλιος ήδη έχει προχωρήσει...

Όλοι είμαστε σε θέση να αναγνωρίσουμε τις δυσκολίες της Ομοσπονδίας,λόγω της πενιχρής επιχορήγησης που δεν καλύπτει ούτε τα αναγκαία λειτουργικά έξοδα.

Στην περίπτωση αυτή όμως ,πρέπει να υπάρξει ουσιαστική αξιολόγηση των εργαζομένων ανάλογα με την προσφορά τους.

Εργαζόμενοι που έχουν δείξει απαράμιλλη  εργατικότητα και αποτελούν φωτεινό παράδειγμα αφοσίωσης στο άθλημα,δεν πρέπει να τύχουν επιλογής που θα τους δημιουργήσει πρόβλημα στην καθημερινή επιβίωσης τους.


Η Θεσσαλονίκη είναι ο ένας από τους δύο πυλώνες του αθλήματος με μεγάλη προσφορά .
Πρέπει λοιπόν ,να συνεχίσει να έχει την κατάλληλη υποδομή ,ώστε  να έχει τη δυνατότητα να λειτουργεί και να προσφέρει.

Άλλωστε ο Πρωθυπουργός κος Αντώνης Σαμαράς μετά την ανάλυση του προβλήματος από τον Πρόεδρο της Ε.Ο.Ε κο Καπράλο και τη σύμφωνη γνώμη του Υφυπουργού κου Ανδριανού ,κατανοώντας την ανάγκη εύρυθμης λειτουργίας των Ομοσπονδιών  Ολυμπιακών αθλημάτων, έδωσε το πράσινο φως να επανέλθουν οι επιχορηγήσεις στα περσινά επίπεδα.

Περιμένουμε λοιπόν από το Δ.Σ της Ομοσπονδίας να επανεξετάσει το θέμα, αφού προκύπτουν νέα δεδομένα που επιτρέπουν την εύρυθμη λειτουργία του αθλήματος.

Για την ιστορία αναφέρουμε:
Το γραφείο Πυγμαχίας στη Θεσσαλονίκη λειτούργησε πριν 45 χρόνια. 
Η τοπική επιτροπή  ιδρύθηκε το 1969 με πρώτο Πρόεδρο τον Ιωάννη Σφήκα ( έφορο του Ανατόλια ) και μέλη τους προπονητές Μιχάλη Μπογδάνο, Παναγιώτη Αντωνόπουλο και Νίκο Παναγιωτόπουλο που διετέλεσαν στη συνέχεια αθλητικά στελέχη της Ομοσπονδίας του αθλήματος. 
 Θεόδωρος Συνοδινός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου