Πέμπτη, 15 Μαΐου 2014

H συνέντευξη Τύπου του προέδρου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Ηλία Μιχαλαριά, ο οποίος έκανε απολογισμό για όλα τα αθλήματα του συλλόγου.

13-05-2014 16:14Μιχαλαριάς: «Η παραμονή του Καλμαζίδη, η ενίσχυση του γυναικείου και ο... Ρουμελιώτης»

Μιχαλαριάς: «Η παραμονή του Καλμαζίδη, η ενίσχυση του γυναικείου και ο... Ρουμελιώτης»
Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη Τύπου του προέδρου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Ηλία Μιχαλαριά, ο οποίος έκανε απολογισμό για όλα τα αθλήματα του συλλόγου.

Ο κ. Μιχαλαριάς είπε ότι τα χρέη του συλλόγου φτάνουν τα 3 εκατομμύρια ευρώ και ένα μέρος αυτού του ποσού θα πρέπει να τακτοποιηθεί άμεσα. Αυτό θα μπορέσει να γίνει μέσω της ΠΑΕ και των χρημάτων που θα πάρει η ποδοσφαιρικής ομάδα σε περίπτωση που περάσει σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση (ειδικά να αυτό είναι το Τσάμπιονς Λιγκ).

Για το βόλεϊ ανδρών τόνισε ότι η ομάδα είναι πολύ ευχαριστημένη από τον δεύτερο γύρο και την δουλειά που έκανε ο Γιάννης Καλμαζίδης. Μάλιστα, ο Έλληνας τεχνικός βρίσκεται κοντά στην παραμονή και απομένουν μερικές λεπτομέρειες να συμφωνηθούν. Για το μπατζετ υπάρχει ένα ερωτηματικό, καθώς πρέπει να τελειώσει πρώτα η αποπληρωμή της σεζόν που πέρασε. Η συζήτηση πήγε και στα γεγονότα των δύο αγώνων των πλέι άουτ απέναντι στην Παναχαϊκή. Τότε ο Ηλίας Μιχαλαριάς επιτέθηκε στον Παναγιώτη Ρουμελιώτη, λέγοντας ότι αποτελεί ντροπή για τον αθλητισμό και τόσα χρόνια δεν έχει τιμωρηθεί.


Από το βόλεϊ γυναικών υπάρχει ένα μικρό παράπονο καθώς η ομάδα δεν μπόρεσε να σπάσει το δίπολο του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ. Βεβαίως, η δουλειά του Γιώργου Ρούση ικανοποιεί την διοίκηση, που μάλιστα σκοπεύει να ενισχύσει το ρόστερ, μεταφέροντας χρήματα από το μπάτζετ του μπάσκετ γυναικών.


Αναλυτικά:

Για το οργανωνικό... χάος: «Αναλάβαμε στις 9/7/13 ένα δύσκολο έργο, το οποίο όσο περνούσε ο καιρός γινόταν πιο δύσκολο. Είχαμε τεράστιο οργανωτικό πρόβλημα, όχι οικονομικό. Για να λύσεις το οικονομικό πρέπει να λύσεις το οργανωτικό. Ακόμα και στο λογιστήριο υπήρχε πρόβλημα. Το λογιστήριο δουλεύει υπολογιστή με λογισμικό με MSDOS, χρειάστηκε να φτιάξουμε την οργάνωση του συλλόγου και μετά στην αποπληρωμή των χρεών. Ευχαριστώ τους υπάλληλους του συλλόγου όλους οι οποίοι έχουν κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες και με δικό τους οικονομικό κόστος, τις ξέρω και τις εκτιμώ και αν δεν ήταν αυτοί ο σύλλογος θα είχε πεθάνει. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Δεν φταίνε αυτοί για το οργανωτικό χάος. Φταίνε όλες μας οι διοικήσεις και εμείς γιατί παρασυρόμαστε από την αγάπη μας για τον Παναθηναϊκό βάζουμε στην άκρη κάποια θέματα και κάποιες διαδικασίες. Μαθαίνουμε από τα λάθη μας, από την συνεχή μας εμπειρία με τον σύλλογο.

Θέλουμε να χτίσουμε έναν Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκά πρότυπα. Ξαναλέω πως και λεφτά να είχαμε για να πληρώσουμε τα χρέη πάλι θα κάναμε γκάφες γιατί δεν υπάρχει οργάνωση. Καταρχήν δεν είχαμε νομική υποστήριξη στον Ερασιτέχνη και πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Γιάννη Κοτσίρη ο οποίος αφιλοκερδώς παρίσταται σε όλες τις δίκες. Φανταστείτε ότι έβγαιναν νέα χρέη επειδή στα δικαστήρια δεν είχαμε δικηγόρο και αναρωτιόμασταν σε μερικές περιπτώσεις γιατί δεν κάναμε έφεση σε αποφάσεις και μας λέγανε ότι δεν υπήρχε κάποιος για να κάνει. Ο Παναθηναϊκός έχει πλέον νομική εκπροσώπηση, κάτι που δεν είχε και το κάνει χωρίς οικονομική αμοιβή. Θελώ να πω για τον εθελοντισμό που υπάρχει στον Ερασιτέχνη που στηρίζεται πάνω του. Δεν μπορώ να παραβλέψω ότι οι οργανωμένοι του Παναθηναϊκού εθελοντικά έχουν βοηθήσει σε άπειρα πράγματα
Για τα οικονομικά προβλήματα: «Οικονομικά προβλήματα υπάρχουν πάρα πολλά. Ένα πράγμα που είχαμε πει σαν διοίκηση και δυστυχώς δεν το έχουμε καταφέρει ακόμα είναι τον οικονομικό έλεγχο και την απόδοση ας το πούμε των ευθυνών. Αυτή την στιγμή δεν μπορούμε ακόμα να έχουμε καθαρή εικόνα πως και πότε ήρθαν τα χρέη. Φτάσαμε από το σημείο να έχουμε 1 υπολογιστή, πλέον έχουμε υπολογιστές σχεδόν σε όλα τα σημεία που υπάρχουν ακαδημίες του Παναθηναϊκού (ΟΑΚΑ, Λεωφόρος, Σχολές Ζηρίδη κλπ) που καταγράφουν τα έσοδα του συλλόγου από τις ακαδημίες. Από το ένα άκρο φτάσαμε στο άλλο. Εκεί που δεν είχαμε καν υπολογιστές τώρα προσπαθούμε να οργανωθούμε, δεν είναι εύκολο για αυτό έχουμε μείνει λίγο πίσω στον έλεγχο. Μας πιέζει το τώρα να οργανωθούμε για να μπορέσουμε να βάλουμε σε μια σειρά όλα τα έσοδα-έξοδα σε μία ροή.
Πιο παλιά υπήρχε ένα περίεργο σύστημα στον Παναθηναϊκό, την εποχή του κ. Θανάση Γιαννακόπουλου. Παλιά μαζεύονταν οι έφοροι των τμημάτων έκαναν τους υπολογισμούς τους σε χαρτί και μετά τα όποια έξοδα μαζεύονταν τα πλήρωνε ο κ. Θανάσης Γιαννακόπουλος. Είναι άρρωστος Παναθηναϊκός και τα πλήρωνε όλα, και θέλω να τονίσω πως ο κ. Θανάσης Γιαννακόπουλος δεν άφησε κανένα χρέος, το χρέος ήταν 0. Η μεγαλύτερη ζημιά δημιουργήθηκε μετά την εποχή του κ. Γιαννακόπουλου (2009-2010), ενώ είχαμε ρεκόρ εισπράξεων από την ΠΑΕ, στον Ερασιτέχνη δημιουργήθηκε χρέος πάνω από 2 εκατομμύρια. Δεν μπορούμε ακόμα να συγκεκριμενοποιήσουμε το μέγεθος του χρέους».
Για την ανδρική ομάδα: «Η αντρική ομάδα βόλεϊ μετά τις 11 ήττες κατάφερε να ορθοποδήσει και για 1 σετ έχασε το δικαίωμα να διεκδικήσει μία θέση στην Ευρώπη και να μπει στα πλέι άουτ. Πρόπερσι η ομάδα σώθηκε την τελευταία μέρα μετά το παιχνίδι με την ΕΑΠ στο Παγκράτι, πέρυσι βαθμολογικά ήμασταν στην Α2 χωρίς αυτό να σημαίνει πως άδικα σωθήκαμε. Όταν οι ομάδες κάνανε μεταγγραφές, εμείς ξεπληρώναμε χρέη, τα οποία μπορούσαμε να είχαμε δώσει για παίχτες. Δεν σωθήκαμε στα χαρτιά, άρα σωστά μείναμε στην κατηγορία. Φέτος δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση των πλέι άουτ είχαμε σωθεί. Θεωρώ ότι ήταν μια καλή χρονιά, δεν λέω πετυχημένη. Στόχος μας ήταν να σωθούμε και τα καταφέραμε. Θέλω να πω και κάτι, καθώς δεν είχαμε πει τίποτα για τους αγώνες με την Παναχαϊκή. Πραγματικά ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης είναι ντροπή του αθλητισμού. Θα έπρεπε επιτέλους κάποιος να κάνει κάτι, δεν γίνεται τόσα χρόνια να έχει τέτοια συμπεριφορά στα γήπεδα και να μην γίνεται τίποτα, να μην έχει τιμωρηθεί. Είναι άδικο για τις υπόλοιπες ομάδες να προκαλούνται τόσο προκλητικά από αυτόν τον αθλητή. Δεν είπαμε τίποτα γιατι εμείς έχουμε συναίσθηση της δύναμης του συλλόγου και του τι μπορεί να προκαλέσει κάποιες δηλώσεις. Συνειδητά δεν είπαμε τίποτα, μας κατηγόρησαν μέχρι και για αδυναμία για αυτό το πράγμα. Ούτε για τα επεισόδια στην Πάτρα μιλήσαμε, για τίποτα», είπε αρχικά ο κ. Μιχαλαριάς για να συνεχίσει ευχαριστώντας τους παίχτες και το τεχνικό τιμ για την προσπάθεια τους.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους παίχτες και το τεχνικό τιμ και θέλω να σας πω μία δήλωση που έκανε ο κ. Κάσσαρης. Στο τέλος της χρονιάς ευχαρίστησε τους παίχτες για τον πρώτο γύρο και όχι για τον δεύτερο, και έχει δίκιο. Όλοι κράτησαν την συνοχή τους, παρόλο που είχαν 11 ήττες, έμειναν ενωμένοι, χαμηλά το κεφάλι και συνέχισαν την προσπάθεια. Άκουσαν τον νέο προπονητή, τον κ. Καλμαζίδη τον οποίο και αυτόν πρέπει να ευχαριστήσουμε, για το ήθος του, την εργατικότητα του και όλο αυτό που έδωσε στον Παναθηναϊκό. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίχτες ακριβώς γιατί έμειναν ενωμένοι την δύσκολη στιγμή».


«Θέλουμε να μείνει ο κ. Καλμαζίδης»

«Θέλουμε την παραμονή του κ. Καλμαζίδη, δεν έχουμε τίποτα ανακοινώσιμο, υπάρχουν συζητήσεις. Ξέρουμε ότι θέλει να παραμείνει σε μας και προσπαθούμε να βρούμε την λύση στα εμπόδια που υπάρχουν. Θα δούμε».  
Για την γυναικεία ομάδα: «Μπορώ να σας πω ότι θα μείνει ο Κ. Ρούσης στην γυναικεία ομάδα. Ένας εξαιρετικά πετυχημένος προπονητής και άνθρωπος. Η ομάδα έκανε μία πάρα πολύ καλή χρονιά, τερμάτισε 3η με χαμηλότερο μπάτζετ από άλλες ομάδες. Τα κορίτσια και ο προπονητής είναι στεναχωρημένοι γιατί δεν μπόρεσαν να κάνουν την υπέρβαση στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο ή σε κάποιον αγώνα με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Εμείς τους στηρίζουμε, συνεχίζουμε τις προσπάθειες και πιστεύουμε ότι του χρόνου η ομάδα θα είναι περισσότερο ανταγωνιστική. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κ. Τάκη Μαλακατέ ο οποίος σαν αφανής εργάτης δούλεψε πάρα πολύ για το τμήμα γυναικών βόλεϊ. Επίσης ένα ευχαριστώ για την ενίσχυση που έκανε την οικονομική, ένα παιδί που βοήθησε παρόλο που έχει ένα πρόβλημα δεν θα πω τι, τον Τάσο Παπαδόπουλο, δεν τον ξέρετε οι περισσότεροι αλλά εγώ θέλω να τον ευχαριστήσω για την βοήθεια του στο γυναικείο βόλεϊ και τον Παναθηναϊκό».
Στην συνέχεια ο κ. Ηλίας Μιχαλαριάς έκανε και τον απολογισμό όλων των τμημάτων του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.
Για το πόλο ανδρών: «Το πόλο το οποίο θεωρώ ότι ειχε μια πολύ καλή χρονιά. Βάλαμε την ομάδα στις ράγιες και πήρε την τρίτη θέση σε ένα άθλημα που με εξαίρεση τις εξωαγωνιστικές δυσκολίες που υπάρχουν, κατακτήσαμε τη θέση που είχαμε στόχο. Λίγο μας στεναχώρησε ο αποκλεισμός από το Κύπελλο λόγω του ατυχούς αποτελέσματος που είχαμε στον προημιτελικό. Θεωρώ πως και του χρόνου η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική. Ευχαριστώ τον κ. Ζώτο και τον προπονητή κ. Λούδη, όπως επίσης και έναν αφανή ήρωα τον κ. Καρλάφτη».


Για το μπάσκετ γυναικών: «Δεν μπορει να θεωρηθεί επιτυχημένη η χρονιά. Δεν τα καταφέραμε. Στο Κύπελλο χάσαμε στο τελευταίο καλάθι από μια ομάδα με ίδιο μπάτζετ με εμάς. Ευχαριστώ τη Γιασεμή Σαμαντούρα είναι ένας θρύλος του Παναθηναϊκού. Έχω προσωπικη σχέση μαζί της και την αγαπάω πάρα πολύ. Έφερε ήθος, αγωνιστικότητα, αξίες στο τμήμα. Έναν άνθρωπο που εφάρμοσε τη μαχητική ψυχή στο ακέραιο. Ανακοινώνω επίσημα ότι χωρίζουν φιλικά οι δρόμοι μας έτσι όπως είμασταν πάντα ενωμένοι σαν μια γροθιά και της εύχομαι καλή επιτυχία όπου κι αν πάει. Τέλος, αν και δεν έχουμε υπογράψει σας γνωστοποιώ ότι έχουμε έρθει σε συμφωνία με τον Πέτρο Πρέκα. Ταιριάζει με τις αρχές μας και μπορει να συνεχίσει πολύ δυνατά το έργο της Γιασεμής».


Για την πυγμαχία: «Φτιάξαμε σύγχρονο, νέο γυμναστήριο και ήδη αριθμούμε τρία τμήματα! Γίνεται ‘μάχη’. Έχει οργανωθεί πάρα πολύ το τμήμα. Πήραμε την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας. Μεγάλος στόχος είναι να πάμε ακόμα πιο ψηλά και να διοργανώσουμε τη νέα σεζόν το πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας στον στο Τάφο του Ινδού».


Για την πάλη: «Πήραμε το πρωτάθλημα. Αναδιαμορφώθηκε το γυμναστήριο ενώ στηρίζουμε τους παλαιστές μας και σε ορισμένες ευρωπαϊκές διοργανώσεις».


Για τα τμήματα τοξοβολίας και σκοποβολής: «Στην τοξοβολία και σκοποβολή συνεχίζουμε τις προπονήσεις. Καταλάβαμε τη 4η θέση στο πυροβόλο όπλο και σε λίγες εβδομάδες θα εγκαινιάσουμε το κλειστό σκοπευτήριο αεροβόλων όπλων στη Θύρα 14».


Για την κολύμβηση και γενικά τον υγρό στίβο: «Οι ακαδημίες της κολύμβησης απαριθμούν πάνω από 800 παιδιά ενώ πολύ καλά πήγε και η συνεργασία στα εκπαιδευτήρια της Νέας Γενιάς Ζηρίδη. Οι καταδύσεις πάνε εξαιρετικά και έχουν φέρει επιτυχίες στο Σύλλογο».


Για το πινγκ πονγκ: «Η ανδρική ομάδα ανέβηκε στην Α2. Οι γυναίκες δεν μπόρεσαν φέτος. Του χρόνου θέλουμε να πάμε καλύτερα και να ανέβουν στη μεγάλη κατηγορία».
Για το στίβο: «Ο στίβος μας πληγώνει. Είναι ιστορικό τμήμα κια θέλουμε να το αναπτύξουμε τόσο με τον έφορο κ. Μόσχο και με τη βοήθεια του αρχιπροπονητή κ. Κουρέλλου».


Για την άρση βαρών: «Έχουμε ψήφο πάλι στην Ομοσπονδία και μια πολύ όμορφη και αναδιαμορφωμένη αίθουσα».


Για τα νέα τμήματα: «Ράγκμπι, χόκεϊ και μπέιζμπολ δεν επιβαρύνουν τον Ερασιτέχνη και δείχνουν ότι έχουν δυναμική».


Για τα προβλήματα με τις εγκαστάσεις στον Αγ. Κοσμά: «Εγω πρότεινα στον κ. Ανδριανό να πάνε όλα τα τμήματα από τον Άγιο Κοσμά στον Βοτανικό γιατί ο Παναθηναϊκός δεν πάει ποτέ εκεί».


Για τις Ομοσπονδίες: «Υπάρχουν προβλήματα με τις Ομοσπονδίες στο χόκεϊ και το ράγκμπι. Δεν έχουμε πάρει ευρώ από την πολιτεία εμείς. Έχουμε πάρει από τον ΟΠΑΠ μέσω της Λίγκας και όχι εμείς αλλά οι διακανονισμοί. Οι Ομοσπονδίες είναι σε κακή κατάσταση. Και εκεί κάνουμε μεγάλες προσπάθειες».
«Υπάρχει ζωή στη Λεωφόρο»
Κλείνοντας τα του αγωνιστικού, ο κ. Μιχαλαριάς είπε: «Νέα αίθουσα πυγμαχίας, έργα στην πάλη, άρση βαρών, αίθουσα τοξοβολίας, στη Θύρα 14 θα στεγάζεται η σκοποβολή, ξιφασκία ολοκληρώνεται σε λίγο το νέο γυμναστήριο, η Θύρα 12 επίσης για τα μίνι μπάσκετ και βόλεϊ (5-6ετων). Αν έρθετε μετά τις 4μ.μ που αρχίζουν οι ακαδημίες μια λαοθάλασσα να μπαίνουν στις «τρύπες» της Λεωφόρου Αλεξάνδρας θα διαπιστώσετε ότι ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος γνωρίζει μια άνθιση. Κάπως έτσι πλέον απέκτησε ζωή το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας».
Για τα προβλήματα και τον οικονομικό έλεγχο: «Δεν έχουμε καθαρή εικόνα ακόμα. Είμαστε δυστυχώς λίγοι. Το ξεσκαρτάρισμα που γίνεται είναι μεγάλο. Υπάρχουν πλέον παντού υπολογιστές (ΟΑΚΑ, Ζηρίδη κλπ) που καταγράφονται άμεσα εγγραφές και έσοδα. Από το ένα άκρο, φτάσαμε στο άλλο και αυτό είναι κάτι χρονοβόρο με εργατοώρες πολλές και είναι πολύ δύσκολο. Υπηρχε ένα σύστημα πιο παλιά την εποχή του κ. Θανάση Γιαννακόπουλου όπου μαζεύονταν οι έφοροι έκαναν προϋπολογισμούς στο χαρτί και ο κ. Θανασης πλήρωνε ότι έμενε. Ο κύριος Θανάσης είναι άρρωστος Παναθηναϊκός, τα πλήρωνε όλα και δεν άφησε τίποτα κανένα χρέος στον Παναθηναϊκό. Όταν έφυγε, συνηθισμένοι κάποιοι από αυτό και δεν βγάζω την ουρά μου απ έξω αφού κι εγώ ήρθα στο Σύλλογο αμέσως μετά, ο τρόπος που είδα εγώ να γίνονται οι προυπολογισμοι ήταν πάλι ο ίδιος. Τη χρονιά 2009-10 ο Παναθηναϊκός είχε ρεκόρ εισπράξεων από την ΠΑΕ λόγω και της πολυμετοχικότητας και όμως καταφέραμε να δημιουργήσουμε 2.000.000 χρέος. Ο κ. Μακρόπουλος ήρθε σε πιο δύσκολη κατάσταση. Ανέλαβε το σύλλογο στο χείλος του γκρεμού. Έβαλε χρήματα από την τσέπη του. Πήγε το καράβι τουλάχιστον κάπου και δεν δημιουργησε χρέη».

Για αποπληρωμές και μπάτζετ: «Το μπάτζετ δε μπορούμε να το ξέρουμε. Το τμήμα μάρκετινγκ είναι νέο. Η λογική με την ΠΑΕ ήταν να μην υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις μας. Θα έχουμε και εμείς οφέλη αν η ποδοσφαιρική ομάδα βγει Τσάμπιονς Λιγκ, θα πάρουμε τα διπλάσια λεφτά από φέτος. Θα αποπληρώσουμε και άλλο το ποσό. Όλα μπαίνουν σε ρύθμιση. Για παράδειγμα στο βόλεϊ, ο Μηνούδης έχει ήδη διακανονίσει. Είμαστε πολύ κοντά και με Ψάρρα και Ντονά».

Για όσους επενδύσουν: «Όποιος θέλει να επενδύσει δεν εχει καμία δικαιολογία πλέον! Εμείς αναλαμβάνουμε τα χρέη. Δεν λέω για Παναθηναϊκάρες. Ο Π.Α.Ο. δεν είναι το 'ζητιανάκι' κανενός. Ο επενδυτής που θέλει θα δώσει και θα πάρει από τον Παναθηναϊκό. Ο Όμιλος εγγυάται για τα χρέη. Ο Όμιλος εγγυάται να προσφερει έργο στο διαφημιζόμενο με σύγχρονο πλάνο και πάνω από όλα ανταποδοτικό. Εξάλλου, τα πρωταθλήματα φέρνουν τη φήμη, η φήμη τους χορηγούς και οι χορηγοί και πάλι φέρνουν τα πρωταθλήματα. Αυτός είναι ο σωστός ανατροφοδούμενος τρόπος λειτουργίας».

Για το γηπεδικό: «Έχουν γίνει επαφές.Έχουμε μιλήσει με όλους τους πολιτικούς σχηματισμούς. Το γήπεδο είναι του Παναθηναϊκού Α.Ο, όποιος πολιτικός θεωρεί ότι δεν είναι το γήπεδο του Π.Α.Ο, και θεωρεί ότι η λύση είναι η διπλή ανάπλαση είναι απέναντί μας. Το γήπεδο ανήκει ουσιαστικά -όχι τυπικά- στον Ερασιτέχνη. Κανείς δεν θα το κουνήσει. Θα έρθουμε σε κόντρα αναπόφευκτα, όταν γίνει και το κτηματολόγιο. Όποιο κόμμα-σχηματισμός έιναι ενάντια σε αυτό θα είναι απέναντί μας».

Για το Παναθηναϊκό Κίνημα: «Ο Παναθηναϊκός στηρίζει το Παναθηναϊκό Κίνημα. Υπάρχουν στο κίνημα αθλητές, έφοροι και προπονητές του Συλλόγου. Το σημαντικό για εμάς είναι να έχει ο Παναθηναϊκό λόγο στα κέντρα αποφάσεων. Το ΠΑΝΚΙ έχει αναδείξει το θέμα της Λεωφόρου, έχει αγγίξει τις ευαίσθητες χορδές των ανθρώπων. Εφόσον έχει γίνει όλη η διεργασία από το Κίνημα πρώτα, το συζητάνε και τα άλλα κόμματα. Το ΠΑΝ.ΚΙ θα έιναι μεγάλη έκπληξη για το Δήμα και τη Ευρωβουλή».

Για τους σχηματισμούς που ισχυρίζονται ότι το γήπεδο ανήκει στο Δήμο: «Οι άνθρωποι που λένε ότι το γήπεδο ανήκει στο Δήμο, όπως ο κύριος Καμίνης, ο κύριος Κακλαμάνης, ο κύριος Σακελλαρίδης είναι απέναντί μαςς. Απλά και ξεκάθαρα. Εμείς ξέρουμε ότι το ΠΑΝ. ΚΙ είναι το μόνο που λέει ότι το γήπεδο ανήκει στο Π.Α.Ο και εμείς αυτό στηρίζουμε. Πάντα θέλαμε γήπεδο στη Λεωφόρο. Εκεί είναι η καρδιά του Ομίλου».

Για τη Διπλή Ανάπλαση: «Δε θέλουμε τη διπλή ανάπλαση, αλλά αν είναι νόμος και το σεβόμαστε. Εμείς θέλουμε να καταργηθεί ο νόμος της διπλής ανάπλασης. Στη διπλή ανάπλαση παίχτηκε παιχνίδι στην πλάτη του Π.Α.Ο. για να πάρουν τη γη τζάμπα. Αυτή η περιοχή θα έχει οικονομική δραστηριότητα. Εμείς θα ζητήσουμε κατάργηση της διπλής ανάπλασης. Περιμένουμε την εκδίκαση του προεδρικού διατάγματος. Ο έγκριτος νομικός κ. Παραράς είναι σίγουρος ότι θα κερδίσουμε.
Κάναμε επερώτηση για το νέο ρυθμιστικό σχέδιο της Αθήνας στη Βουλή, το οποίο άλλαξε με τις πιέσεις τις δικές μας και του Παναθηναϊκού Κινήματος. Δέχτηκαν όλες τις ρυθμίσεις που κάναμε».

Για την ανακατασκευή του γηπέδου και την επιχορήγηση: «Πέρα από την ανακατασκευή του γηπέδυο θα γίνουν έργα και στις εγκαταστάσεις του Ομίλου. Η επιχορήγηση πάει στον Ερασιτέχνη. Στον Παναθηναϊκό Α.Ο ανήκει το γήπεδο, οι ενέργειες φυσικά είναι του κ. Αλαφούζου. Όμως ο Όμιλος θα υπογράψει για την καλή αποπεράτωση του έργου. Τα χρήματα έχουν εγκριθεί από την Περιφέρεια και λεφτά για τα έργα είναι 70% για το γήπεδο του ποδοσφαίρου και 30% του Ερασιτέχνη. Τα έργα θα ξεκινήσουν Μάρτιο-Απρίλιο».

Για τις σχέσεις με ΠΑΕ και ΚΑΕ: «Παναθηναϊκός Α.Ο, ΠΑΕ και ΚΑΕ Π.Α.Ο είναι μια γροθιά. Υπάρχει συνενόηση και τα προβλήματα λύνονται. Είμαστε ενωμένοι για το καλό του Π.Α.Ο»

Τελευταία τροποποίηση Τρίτη, 13 Μαΐου 2014 18:12

5 σχόλια

 • Comment LinkΝίκος13Τετάρτη, 14 Μαΐου 2014 12:27 posted by Νίκος13
  "Κύριε" Ρουμελιώτη δεν πρόκειται να σχολιάσω λέξη προς λέξη το παραλήρημα σας. Ο καθένας άλλωστε κρίνεται από τα γραφόμενα του και τις πράξεις του και εσείς με τη συμπεριφορά σας επιβεβαιώνετε διαρκώς τον κ. Μιχαλαριά. Θα σας θέσω όμως δύο απλά ερωτήματα στα οποία περιμένω την απάντησή σας:
  1) Πώς εμπλέκεστε εσείς στη διαμάχη Παναθηναϊκού-Ντονά; Ασκείτε τόσο μεγάλη επιρροή στον αθλητή Ντονά; Ποιος σας επιτρέπει να απειλείτε τον Παναθηναϊκό σχετικά με τη συμμετοχή του στο επόμενο πρωτάθλημα;
  2) Το Γενάρη στο ματς της ομάδας σας με τον Παναθηναϊκό κάνατε χαρακτηριστική χειρονομία προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού και μάλιστα αυτή έχει καταγραφεί και σε βίντεο. Τι έχετε να δηλώσετε για αυτό; Ήταν "πανηγυρισμός" και "όρθωση αναστήματος";
 • Comment LinkΡουμελιώτης ΠαναγιώτηςΤετάρτη, 14 Μαΐου 2014 04:53 posted by Ρουμελιώτης Παναγιώτης
  Ρουμελιώτης Παναγιώτης:: συγνωμη εκ παραδρομής έγραψα Γλυφάδα .. Κυψέλη εννοούσα !!! Βλέπετε πρόεδρε σας έδιωξαν και απο εκει γιατι χρωστουσες και στο δήμο γλυφαδας !!!
 • Comment LinkΡουμελιώτης ΠαναγιώτηςΤρίτη, 13 Μαΐου 2014 22:42 posted by Ρουμελιώτης Παναγιώτης
  Ρουμελιώτης Παναγιώτης::: το όνομα μου δεν θα το πιάνεις στο στομα σου γιατι δεν σε ξέρει κανενας !!! Και αν ηθελες να με βρεις θα με έβρισκες στην Γλυφάδα τετ α τετ να μου τα πεις στα ίσα οχι πίσω απο μικρόφωνο !! Αλλα ξέχασα στην Γλυφάδα μοιράζες μπουκάλια νερού παγωμένα σε καταψύκτη για να πετάνε οι άγιοι φίλαθλοι του ΠΑΟ που δεν αποτελούν ντροπή για τον αθλητισμό αλλα κόσμημα !!! Κοιτά να μαζέψεις κανά 50ευρω και να φιλησεις κατουρημενες ποδιές για να πληρώσεις τον Ντόνα και τους άλλους για να να ξανα πάρεις μέρος στο φανταστικό πρωτάθλημα της α1 κσι μην ασχολείστε μαζι μου !! Αλλα τι να κάνουμε οποιος ορθώνει ανάστημα και δεν φοβάται μπροςτα σε 2000 κόσμο να πανυγιριζει αποτελεί ντροπή οποιος σας κοιτάει στα ματιά και σας θυμίζει οτι εσείς είστε ντροπή για τον αθλητισμό που χρωστάτε όπου λέτε καλημερα και προς λαμβάνεται στρατούς για να κερδίζεται τα ματς πρέπει να τιμωρείται !!! Ενα πράγμα θα σου πω θα με παρακαλάς γονατιστος για να συμμετεχεις του χρόνου γιατι τα 60000 του Ντόνα δεν θα τα έχεις και θα έρθεις μπροςτα μου στα γόνατα να παρακαλάς οπως έκανες στο ξυλοκαςτρο με τον δικηγόρο που παρακαλουςες να κερδιςουν οι παίχτες σου στον Άρη ξέρεις εσυ για να σβηςτει το χρέος !!!! Δεν σου κάνω μυνηση για αυτά που λες αλλα η εκδίκηση ειναι ενα πιάτο που τρώγεται κρύο !!! Και μην ξεχνάς τελος Αυγούστου θα τα ξαναπούμε !! Παρακαλω τον κ ασημακοπουλο να δείξει το τελος του 4 σετ του αγωνα ΠΑΟ - Πγε !!! Γιατι δια μαγείας δεν υπάρχει πουθενά εικόνα !! Και την έκθεση του παρατηρητή του αγωνα σας ευχαριστω !!
 • Comment LinkgalicΤρίτη, 13 Μαΐου 2014 15:29 posted by galic
  Σταθερά και μεθοδικά για επιστρέψει πιο δυνατός ο Παναθηναϊκός . Καλή συνέχεια στην Διοίκηση που έχει αναλάβει το δύσκολο έργο της εξυγιάνσης χωρίς να "κλείσει" το τμήμα .
 • Comment Link13Τρίτη, 13 Μαΐου 2014 12:45 posted by 13
  Επιτελους καποιος που ειπε τα αυτονοητα για τον πανουλη
  να σαι καλα προεδρε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου