Σάββατο, 17 Μαΐου 2014

Δ.ΕΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο 
ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

          
             ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΝΤΟΣ:
Ο εκλεκτός μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ομάδας, Πρόεδρος σήμερα των Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού όλων των Αθλημάτων, κατέρχεται ως υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος. Στο Δήμο όπου γεννήθηκε και πρωτόπαιξε Μπάσκετ, με τα χρώματα του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας. Οραματίζεται και βεβαίως προγραμματίζει, ταυτόχρονα με την αναδημιουργία του γηπέδου «Αγία Σοφία» της ΑΕΚ να δώσει μια νέα ευρωπαϊκή πνοή στο πολύβουο αλλά και δραστήριο ανθρώπινο μελίσσι της Νέας Φιλαδέλφειας.

          ΤΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ

Ο ήρωας του Γουέμπλεϋ, ο τερματοφύλακας των μεγάλων διεθνών επιτυχιών του Παναθηναϊκού, είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κηφισιάς. Πράος, ήρεμος, καλλιτέχνης, αλλά και άριστος προπονητής, μπορεί να συνδράμει πολύπλευρα το εκλεκτό προάστιο.

          ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΠΙΤΥΧΟΥΤΗΣ:

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Αθήναστην  με το «Παναθηναϊκό Κίνημα».
. Ο παλαιός αέρινος μέσος παίκτης του Παναθηναϊκού με τις ατελείωτες δάφνες της θρυλικής ενδεκάδας, είναι σήμερα Αντιπρόεδρος των Παλαιμάχων του Παναθηναϊκού. Είναι ο παίκτης που γιόρτασε τον τίτλο του με αναπεπταμένη την πράσινη σημαία και γύρο θριάμβου μέσα στο Καραΐσκάκη.          ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ:
Ο πλέον πολυβραβευμένος αθλητής Στίβου στην Ελλάδα και όχι μόνο.
Κυριάρχησε στους Δρόμους ταχύτητος  στις δεκαετίες 50 και 60.
Γεννήθηκε στην Αθήνα ,κατοικεί στο Φάληρο και είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Βούλας,Βουλιαγμένης,Βάρης,με το ψηφοδέλτιο '' ΛΑ'Ι'ΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ''
Είναι ένας εκ των δύο Αντιπροέδρων των Παλαιμάχων αθλητών και Πρωταθλητών του Παναθηναϊκού.

ΧΡΙΣΤΟΦ ΒΑΖΕΧΑ:


 Ο μεγάλος σκόρερ, με την απαράμιλλη σβελτάδα, τη δεινή εκτέλεση, το ισχυρό σουτ και το ένστικτο του «Κήλερ». Ο απλησίαστος γκολτζής θέτει υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος Αθηνών, ως Έλληνας πλέον, με το ψηφοδέλτιο του Άρη Σπηλιωτόπουλου.
          
ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΨΥΛΛΑΚΗΣ: Ο επί σειρά ετών πρωταθλητής Ελλάδος Σκοποβολής και 9ος Ολυμπιονίκης στο Λος Άντζελες το 1984 επανήλθε στη γενέτειρά του το Βύρωνα και θέτει υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος. Είναι βέβαιο ότι πολλά μπορεί να προσφέρει στον τοπικό αθλητισμό και όχι μόνο.

          ΡΟΥΞΑΝΤΡΑ ΝΤΟΥΜΗΤΡΕΣΚΟΥ:


Δικηγόρος, Ελληνίδα πλέον, αφού βεβαίως έλαβε μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με την Εθνική μας Ομάδα, το 2004. Αρχηγός του Βόλεϊ γυναικών στον Παναθηναϊκό. Επέστρεψε από τη Θεσσαλονίκη και εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Αθήνα με τον γιό της. Θέτει υποψηφιότητα ως Δημοτική Σύμβουλος στην Αθήνα  με το «Παναθηναϊκό Κίνημα».
.
         
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΣΣΟΒΑΣ:


Προπονητής, από τους εκλεκτούς ηγέτες της Πάλης ,οδήγησε την ομάδα πάλης στην κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ελληνορωμαϊκής Πάλης του 2014.
 Επί σειρά ετών πρωταθλητής Ελλάδος στα 57κ. στην περίοδο 1966-1980,
7ος Παγκόσμιος Πρωταθλητής σ. Θέτει υποψηφιότητα για Δημοτικός Σύμβουλος στην Αθήνα με το ΠΑΝ ΚΙ.

          ΤΑΣΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
Τάσος Στεφάνου

Ο Β' Αντιπρόεδρος του Συλλόγου μας, στις προσεχείς Δημοτικές Εκκλογές, κατεβαίνει ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Αθηναίων με το "Παναθηναϊκό Κίνημα" με επικεφαλής τον Αβραμίδη Νικόλαο. Ο Σύλλογος μας του εύχεται καλή επιτυχία γιατί τέτοιοι άνθρωποι με αξίες και ήθος χρειάζονται στον τόπο μας για να πάει μπροστά!

Μέλος της Διοίκησης των Παλαιμάχων Πρωταθλητών του Παναθηναϊκού. Με λαμπρή διοικητική – και όχι μόνο – συνεισφορά στο Μπάσκετ. Με πλούσια πείρα, έχει διάθεση και χρόνο να συνεισφέρει ως Δημοτικός Σύμβουλος στην Αθήνα
 με το «Παναθηναϊκό Κίνημα».

ΣΠΥΡΟΣ ΛΙΒΑΘΙΝΟΣ:


Ο Διεθνής χαφ του Παναθηναϊκού ,σήμερα προπονητής περιφέρειας της Εθνικής Ελλάδος,αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του ως υποψήφιος  Δημοτικός Σύμβουλος στο Μαραθώνα.Μαζί με τον Ηλία Ψινάκη προχωρεί ως μία πολύ σύγχρονη έκφραση στην αυτοδιοίκηση.

ΝΙΑΓΚΟΥΑΡΑ ΝΕΡΥ-ΜΑΝΤΕΥ:

Βροντερό το come back της Νέρυ Νιαγκουάρα στη Λάρισα

6η Στους Ολυμπιακούς Αγώνες των Αθηνών το 2004 στα 100 μ ελεύθερο με χρόνο 54.81 που ήταν Πανελλήνιο Ρεκόρ.Παλαιά κολυμβήτρια του Παναθηναϊκού και τώρα προπονήτρια του Ομίλου.Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στην Αθήνασ με το «Παναθηναϊκό Κίνημα».
.

ΦΙΦΗ ΣΑΠΑΡΕΣΚΑ:

Αθλήτρια της ομάδος βόλεϋ του Παναθηναϊκού με μεγάλη προσφορά ,ενισχύει στις Δημοτικές εκλογές το Παναθηναϊκό Κίνημα ως Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος .


  ΘΟΔΩΡΗΣ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ: Εξαίρετος ιατρός – Παθολόγος  με σπουδές στο εξωτερικό, με κοινωνική συνεισφορά. Μέλος της τότε πρωταθλήτριας Ελλάδος ομάδας Σκοποβολής του Παναθηναϊκού. Με τίτλους τόσο ως έφηβος, όσο και στην κατηγορία ανδρών. Με αδέλφια επίσης πρωταθλητές. Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Βύρωνα, τη γειτονιά του.
          ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ: Δημοσιογράφος. Παλαιός αθλητής Πυγμαχίας, αλλά και Σκοπευτής του Παναθηναϊκού. Με πάθος για ότι αγαπά, αλλά και με ότι ασχολείται. Είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Αθήνα, την Πρωτεύουσα που την υπηρέτησε και υπηρετεί εδώ και 50 χρόνια ,με το «Παναθηναϊκό Κίνημα».

          ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ: Από τα εκλεκτά ταλέντα Μπάσκετ που πέρασαν από τον Παναθηναϊκό και τον βοήθησαν να δημιουργήσει το πρώτο όνομα στην Ελλάδα και ένα από τα κυρίαρχα διεθνώς. Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Κηφισιά.
          ΝΙΚΟΣ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Αθήνα με το «Παναθηναϊκό Κίνημα».
. Συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση στη Σκοποβολή του Παναθηναϊκού. Ως έφηβος διεκρίνετο κυρίως στο αγώνισμα πιστολίου κατά 5 ανδρεικέλων, όπως και ο πατέρας του.

          ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΑΡΜΑΝΗΣ: Παλαιός Πυγμάχος του Παναθηναϊκού. Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Αθήνα με το «Παναθηναϊκό Κίνημα».


Στην αντίπερα όχθη, στο επίνειο τα πράγματα υστερούν γενικώς. Υπάρχει μια λειψανδρία εντυπωσιακή. Π. χ. ο δημότης (και δενδροκηπουρός) Κηφισιάς Νικοπολίδης περιλαμβάνεται στο ψηφοδέλτιο Μώραλη. Επίσης στο αυτό υπάρχει η αθλήτρια Ξιφασκίας, του Αθηναϊκού Συλλόγου, Βουγιούκα και η πολίστρια του Εθνικού Αντωνάκου. Αντίθετα ο Μιχαλολιάκος με τους Μητρόπουλο, Σιγάλα, Αρβανίτη δείχνει να έχει το πάνω χέρι στον τομέα των αθλητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου