Σάββατο, 17 Μαΐου 2014

prasinanea.gr/sports

Στήριξη στο ΠΑΝ.ΚΙ από τον Ερασιτέχνη

prasinanea.gr/sports

Ο Ερασιτέχνης στηρίζει το Παναθηναϊκό Κίνημα και μέσω ανακοίνωσης τόνισε ότι πλέον οι φίλοι του Τριφυλλιού έχουν την δυνατότητα με την ψήφο τους να καθορίσουν τα δρώμενα για τον ιστορικότερο σύλλογο της χώρας.


Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκός Α.Ο.
''Λίγες ώρες πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές και ενόψει των Ευρωεκλογών, ο Παναθηναϊκός Α.Ο αισθάνεται την ανάγκη να στείλει μήνυμα σε όλο τον κόσμο του Συλλόγου να συμμετάσχει ενεργά στην εκλογική διαδικασία.
Για πρώτη φορά, οι φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν επιλογή και μπορούν με την ψήφο τους στις 18/5 και στις 25/5 να καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό τα δρώμενα για τον ιστορικότερο Σύλλογο της χώρας.
Για πρώτη φορά τόσα πολλά και αγαπημένα πρόσωπα της Παναθηναϊκής οικογένειας με εμπειρία, γνώση και αγάπη για την ανάπτυξη του αθλητισμού και του πολιτισμού ρίχνονται στη «μάχη» των εκλογών με μοναδικό γνώμονα να χαράξουν μια νέα πρωτοπόρα πορεία στα δρώμενα της Αθήνας και της Ελλάδας.
Για τους λόγους αυτούς, όπως και για την ακέραια και αδιαπραγμάτευτη στάση του στην παραμονή του Συλλόγου στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, ο Όμιλος ξεκάθαρα στηρίζει το Παναθηναϊκό Κίνημα γιατί το «γήπεδο μόνο στη Λεωφόρο» δεν είναι ουτοπία είναι 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου