Πέμπτη, 15 Μαΐου 2014

Δ.Ε

O Δημητρής Κοσσόβας υποψήφιος του ΠΑΝ.ΚΙ μιλάει στο gazzetta.gr

Ο Δημήτρης Κοσσόβας  υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το Παναθηναϊκό Κίνημα μιλάει στο gazzetta.gr για επερχόμενες εκλογές, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως θα παλέψει για την Λεωφόρο τον Παναθηναϊκό και την Αθήνα.


στο gazzetta.gr | gazzetta.gr 
Follow us: @gazzetta_gr

Δημήτρης Κοσσόβας (προπονητής πάλης του Παναθηναϊκού)
«Κίνημα που έχει ως ιδέα τον Παναθηναϊκό»
1. «Είναι μία προσπάθεια, εντελώς διαφορετική και ξεχωριστή σε σχέση με αυτά που έχουμε δει στο παρελθόν στο πολιτικό σκηνικό της χώρας. Είναι ένα κίνημα από τον κόσμο του Παναθηναϊκού, χωρίς τον μανδύα κάποιας πολιτικής παράταξης, που έχει ως ιδέα τον Παναθηναϊκό και στόχος του είναι να παλέψει για τα δίκαια αιτήματά του».
2. «Αν κάποιος είναι Παναθηναϊκός έχει κάθε λόγο να το κάνει στις εκλογές που έρχονται, διότι είναι πολύ σημαντικό το κίνημα και κατ' επέκταση ο ίδιος ο σύλλογος, να αποκτήσει τη δική του φωνή μέσα στο δήμο Αθηνών. Εάν τώρα κάποιος δεν είναι Παναθηναϊκός, αλλά είναι πολίτης της Αθήνας, να είναι σίγουρος πως το ΠΑΝ.ΚΙ. δεν θα εστιάσει μόνο στο γηπεδικό του Παναθηναϊκού, αλλά ασχοληθεί εξίσου σοβαρά με τα προβλήματα των πολιτών και θα είναι εκεί που θα πρέπει για να αναδεικνύει την αδικία».
3. «Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά της πόλης, τα παιδιά μας που αποτελούν και την επόμενη μέρα, με τη δημιουργία νέων χώρων άθλησης και την εκμετάλλευση χώρων που έχουν παραμεληθεί και αφεθεί στο έλεος του Θεού εδώ και χρόνια... Επιπλέον, θέλουμε να φέρουμε τον πολίτη ξανά κοντά στο δήμο, να βοηθήσει ο ένας τον άλλο για να κάνουμε όλοι τη ζωή μας πιο απλή και εύκολη σε πράγματα που μπορεί να φαντάζουν απλά, αλλά η καθημερινότητά μας και η αδιαφορία, τα έχουν κάνει σύνθετα».
4. «Μετά από 48 χρόνια στον αθλητισμό και συγκεκριμένα την πάλη, όλο αυτό είναι κάτι εντελώς πρωτόγνωρο για μένα. Και ειλικρινά νιώθω πολύ όμορφα που μέσα από αυτή τη διαδικασία των εκλογών και της καθημερινής επαφής με τον κόσμο, ήρθα πιο κοντά με πολλούς ανθρώπους και είδα πολύ πιο καθαρά τα προβλήματά τους».
5. «Εχω την πίστη πως ο κόσμος -και όχι μόνο οι φίλοι του Παναθηναϊκού που ούτως ή άλλως είναι η δύναμή μας- έχει αγκαλιάσει σε μεγάλο βαθμό αυτή την προσπάθεια και θα έχουμε μία δυναμική παρουσία στις εκλογές συνολικά. Οχι μόνο στην Αθήνα, αλλά σε όλη τη χώρα και στις ευρωεκλογές που θα ακολουθήσουν».
6. «Συμφωνώ πως όλοι εμείς, οι παλιοί αθλητές που συμμετέχουμε σ' αυτό το εγχείρημα δεν είμαστε πολιτικοί. Και ούτε... θέλουμε να γίνουμε. Υπάρχουν ωστόσο, πολύ αξιόλογοι άνθρωποι, με σωστές ιδέες που θέλουν να βοηθήσουν σε θέματα που τα τελευταία χρόνια οι πολιτικοί, δεν έδειξαν το παραμικρό ενδιαφέρον για να επιλύσουν...».
7. «Οχι, εκτιμώ πως όλοι οι φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν ενημερωθεί για την προσπάθειά μας και είναι δίπλα μας. Παίρνουμε μηνύματα όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό και νιώθουμε πως ο κόσμος είναι στο πλευρό μας».
9. «Σε ότι αφορά τις δημοτικές θα ήμουν πολύ ευχαριστημένος εάν το αποτέλεσμα έδινε εκπροσώπηση του κινήματος στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας, μέσω εκλεγμένων συμβούλων. Θα ήταν ότι καλύτερο για τον Παναθηναϊκό».
10. «Είναι αλήθεια πως ότι έχουν κάνει μέχρι τώρα όλα τα μέλη του κινήματος είναι καθαρά από προσωπικό κόπο, μόχθο και οικονομική “αιμορραγία”. Δεν έχουμε “εξωτερικά” οικονομικά στηρίγματα και γι' αυτό και είμαστε απόλυτα ανεξάρτητοι».
11. «Πιστεύω ακράδαντα ότι όλα θα πάνε καλά και θα υπάρξει εκπροσώπησή μας στο δημοτικό συμβούλιο. Από εκεί και πέρα, εάν το αποτέλεσμα δεν μας ευνοήσει και δεν τα καταφέρουμε αυτή τη φορά -διότι όλα μέσα στη ζωή είναι- αυτό δεν θ' αλλάξει τις προσπάθειές μας για να ακούγεται παντού δυνατά η φωνή του Παναθηναϊκού. Οπως κάναμε σαν Παναθηναϊκό Κίνημα και στο μείζον θέμα του γηπέδου της Λεωφόρου, ξεσκεπάζοντας την άκρως επιθετική στάση του δημάρχου Αθηνών προς το γήπεδο, τον Ερασιτέχνη και συνολικά τον σύλλογο».
12. «Θα ήθελα πολύ να δω το Παναθηναϊκό Κίνημα να παρουσιάσει ένα ποσοστό δυναμικής και στις ευρωεκλογές που θα ακολουθήσουν. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε διότι ο κόσμος βλέπει πως είμαστε ειλικρινείς και δεν έχουμε καμία διάθεση να τον κοροϊδέψουμε..».
13. «Βεβαίως και μπορεί, ιδίως απ' τη στιγμή που έτσι όπως έχει διαμορφωθεί το πολιτικό σκηνικό της χώρας τα τελευταία χρόνια, ο κόσμος είναι πλέον απόλυτα απογοητευμένος. Και πιστέψτε με ένα κόμμα που προέρχεται μέσα από τον αθλητισμό κι έχει κατ' επέκταση αξίες αθλητικές είναι πολύ πιο αληθινό και ειλικρινές απ' όλα τα υπόλοιπα».
14. «Ανθρώπους καθημερινούς. Οχι “δήθεν”, όχι όπως είπατε κι εσείς “επαγγελματίες” της πολιτικής. Το πρόβλημα που έχει ο κάθε πολίτης, το έχουμε κι εμείς γιατί κι εμείς είμαστε απλοί άνθρωποι και θέλουμε να βοηθήσουμε να βρεθούν λύσεις, πρώτα απ' όλα στα απλά που κάποιοι εξακολουθούν να τα κάνουν... πολύπλοκα».
15. «Ξέρουμε ο κόσμος της ομάδας είναι δίπλα μας. Και μόνο που είναι Παναθηναϊκοί εμείς τους αγαπάμε, τους έχουμε στην καρδιά μας και τους περιμένουμε στο πλευρό μας σ' αυτή την τόσο σημαντική στιγμή για τον σύλλογο..».
Διάβασε περισσότερα στο: Τέσσερις υποψήφιοι του ΠΑΝ.ΚΙ μιλάνε στο gazzetta.gr | gazzetta.gr 
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου