Πέμπτη, 5 Ιουνίου 2014


Έφυγε ένας σπουδαίος άνθρωπος

Πένθος στην οικογένεια water polo του Παναθηναϊκού

Από χθες δεν είναι φτωχότερος μόνο ο Παναθηναϊκός, αλλά ολόκληρος ο ερασιτεχνικός αθλητισμός στην Ελλάδα, καθώς ένας αξιόλογος άνθρωπος (με όλη τη σημασία της λέξης), ο γενικός έφορος της ομάδας water polo -μίνι παίδων, παίδων, εφήβων, νέων και ανδρών- του Παναθηναϊκού, Μαθιός Καρλάφτης απεβίωσε έπειτα από έμφραγμα σε ηλικία 45 ετών. Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο 7 Ιουνίου στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών στις 12:00.
mat1
Η είδηση του θανάτου του Μαθιού Καρλάφτη ήταν καταπέλτης στις ψυχές όλων όσοι τον γνώριζαν. Ο έφορος της ομάδας water polo του Παναθηναϊκού ήταν ένας άνθρωπος ευγενικός, με κουλτούρα, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, αγάπη για τον αθλητισμό, σπουδαίος πατέρας τεσσάρων παιδιών, από τα οποία ο ένας είναι καταπληκτικός τερματοφύλακας στο water polo των μικρών ομάδων του ΠΑΟ (μίνι παίδων και παίδων) και ο άλλος παγκόσμιος πρωταθλητής στο τζούντο (στην κατηγορία παίδων). Άλλωστε είχαν (και θα έχουν) πρότυπο και εμπνευστή τον πατέρα τους. Ο Μαθιός Καρλάφτης άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Τετάρτης έπειτα από έμφραγμα που υπέστη όταν βρισκόταν στο κρεβάτι του.
Το περασμένο καλοκαίρι ανέλαβε το ρόλο του εφόρου στο τμήμα water polo ανδρών του Παναθηναϊκού (και πριν λίγους μήνες την επίβλεψη όλων των τμημάτων του αθλήματος), ενώ ήταν ένας από τους εργάτες που έτρεχαν για όλα τα θέματα που αφορούσαν την ομάδα, αμισθί. Εννοείται ότι το κλίμα είναι βαρύ στην ευρύτερη κοινωνία της ομάδας, πολλοί είναι σοκαρισμένοι, ενώ κάποιοι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ένας τέτοιος άνθρωπος χάθηκε τόσο νωρίς...
Καλό ταξίδι Μαθιέ...
Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:
«Η διοίκηση του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, το τμήμα υγρού στίβου και σύσσωμη η οικογένεια του Συλλόγου θρηνεί για την τόσο πρόωρη και άδικη απώλεια του εφόρου του τμήματος πόλο ανδρών, Μαθιού Καρλάφτη.
«Προδομένος» από την καρδιά του, σε ηλικία 45 ετών, ένας εργάτης του Ομίλου με ήθος και αξίες, έφυγε την Τετάρτη (4/6) από τη ζωή, αφήνοντας πίσω μια υπέροχη σύζυγο και τέσσερα παιδιά. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (7/6) στις 12:00 το μεσημέρι στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.
Δύναμη και κουράγιο στην οικογένειά του.
Καλό παράδεισο, Μαθιέ».
www.matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου