Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2014

ΠΑΛΗ: 

Δυο μετάλλια για τους διεθνείς«πράσινους»

ΠΑΛΗ: Δυο μετάλλια για τους διεθνείς «πράσινους»
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Α.Ο Δευτέρα 16 Ιουνίου, 2014

ΠΑΛΗ: Δυο μετάλλια για τους διεθνείς «πράσινους»
Με δυο μετάλλια στις αποσκευές και δυο πέμπτες θέσεις επιστρέφουν από τη Σερβία οι διεθνείς παλαιστές του Παναθηναϊκού, οι οποίοι έλαβαν μέρος στο 4ο Μεσογειακό Πρωτάθλημα Ελληνορωμαϊκής Πάλης.
Συγκεκριμένα, ο Βλαδίμηρος Ματίας κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στα 66κ ενώ ο Νίκος Λέων στα 150κ. κατέλαβε την τρίτη θέση, κρεμώντας στο στήθος το χάλκινο μετάλλιο. Καλή εμφάνιση για τους Γιώργο Τζιόλα (80κ) και Ευγένιο Πέντορετς (75κ), οι οποίοι στην κατηγορία τους κατέλαβαν την 5η θέση.


Σε δηλώσεις του στο panathinaikos1908.gr, ο Νίκος Λέων τόνισε: «Είναι το πρώτο μου μετάλλιο σε διεθνείς αγώνες στην κατηγορία των ανδρών μετά την τρίτη μου συμμετοχή σε αγώνες ανδρών. Ευχαριστώ πολύ τον Παναθηναϊκό που μου δίνει την ευκαιρία να ονειρεύομαι ακόμα μεγαλύτερα μετάλλια. Ευχαριστώ την προπονήτριά μου κ. Λία Νικολάου, το συναθλητή μου Κώστα Δήμο για την πολύτιμη βοήθειά του, τον Γεώργιο Μπούκη και τον κ. Μπίρη. Συνεχίζουμε πλέον πιο εντατικά την προπόνηση για να κερδίσουμε την πρόκριση στο διεθνές τουρνουά Ολυμπία που οδηγεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα».

Τέλος, η προπονήτρια του Τριφυλλιού και συνοδός της ελληνικής αποστολής, Λία Νικολάου, σημείωσε: «Το μεσογειακό πρωτάθλημα πάλης είναι η τρίτη κατά σειρά μεγάλη διοργάνωση του αθλήματος μετά το Παγκόσμιο και το Πανευρωπαϊκό. Οι χώρες που συμμετείχαν έχουν μεγάλη δυναμικότητα και δείξαμε ότι μπορούμε να πρωταγωνιστούμε. Είμαι χαρούμενη για τα δυο μετάλλια που ήρθαν από δυο νέους ηλικιακά αθλητές αλλά και για το σύνολο όλης της ομάδας. Αφιερώνουμε τα μετάλλια αυτά στην διοίκηση του Ερασιτέχνη και στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού που στηρίζουν την προσπάθεια μας».
ΠΑΛΗ: Δυο μετάλλια για τους διεθνείς «πράσινους»ΠΑΛΗ: Δυο μετάλλια για τους διεθνείς «πράσινους»ΠΑΛΗ: Δυο μετάλλια για τους διεθνείς «πράσινους»ΠΑΛΗ: Δυο μετάλλια για τους διεθνείς «πράσινους»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου