Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2014

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ


Υπό την προεδρία Αλαφούζου και με τη συμμετοχή των Νταμπίζα, Σαραβάκου, Αναστασίου, Σαμαρά, Τουμαζάτου, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη κορυφής στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Το Prasinanea.gr έχει το ρεπορτάζ!

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι η προγραμματισμένη σύσκεψη υπό την προεδρία του Γιάννη Αλαφούζου και με τη συμμετοχή των Δημήτρη Σαραβάκου, Νίκου Νταμπίζα, Γιάννη Αναστασίου, Γιάννη Σαμαρά και Αγησίλαου Τουμαζάτου.
Οι Νταμπίζας και Αναστασίου αναφέρθηκαν στον σχεδιασμό της προετοιμασίας, στις μεταγραφικές υποθέσεις και στις ανάγκες που υπάρχουν, ενώ συζητήθηκε η πολιτική που θα ακολουθήσει ο Παναθηναϊκός στους δανεισμούς νεαρών ποδοσφαιριστών.
Πιο συγκεκριμένα για τα μεταγραφικά, αναφέρθηκε ότι υπάρχουν διαπραγματεύσεις με έναν χαφ και με έναν στόπερ, με τον πρώτο να βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία, τη στιγμή που με τον δεύτερο παρατηρείται σημαντική διαφορά στα χρηματικά ανταλλάγματα. Πρακτικά, πλην του Χρήστου Μπούρμπου, οι συγκεκριμένοι δύο είναι αυτοί οι οποίοι θα προλάβουν την προετοιμασία στο Γκνιεβίνο της Πολωνίας.
Για τον Σίλντενφελντ, επισημάνθηκε ότι εάν η Ντιναμό αποφασίσει να αλλάξει στάση και δεν έχει αποκτηθεί ο βασικός στόπερ, τότε ίσως να επαναπροσεγγιστεί η υπόθεση, ενώ για τον Αμπέντ εκδηλώθηκε η αισιοδοξία ότι θα παραμείνει στο ρόστερ για άλλη μία σεζόν.
Επίσης, ο Γιάννης Σαμαράς ανέλυσε το οργανόγραμμα της ακαδημίας και την αναδιάρθρωση της, με τις εισηγήσεις του για προσλήψεις και ανακατατάξεις στο προπονητικό επιτελείο να γίνονται δεκτές.
Κατόπιν, υπήρξε μία ενημέρωση για το πλάνο των εργασιών στο «Γεώργιος Καλαφάτης» και τα χρονοδιαγράμματα που έχουν καθοριστεί. Επισημάνθηκε απ” όλους ότι η κατασκευή των νέων γηπέδων θα διευκολύνει αφάνταστα τη δουλειά στο προπονητικό κέντρο και για αυτό είναι ανάγκη να υλοποιηθούν τα έργα το συντομότερο.
Ακόμα, ο Αγησίλαος Τουμαζάτος αναφέρθηκε στην οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η ΠΑΕ τη δεδομένη χρονική στιγμή και τις δυνατότητες παρέχονται στους άλλους τομείς της ομάδας. Ο γενικός διευθυντής επέστησε την προσοχή τονίζοντας ότι ο προϋπολογισμός δεν επιτρέπει ανοίγματα, αλλά παρενέβη ο Αλαφούζος και αντέτεινε πως «θα κάνουμε αυτά που πρέπει για την ομάδα».
Ακολούθως, ο Γιάννης Αλαφούζος ζήτησε απ” όλους να εντατικοποιήσουν τις ενέργειες τους και να βελτιώσουν το επίπεδο συνεργασίας τους, προκειμένου να συνεχιστεί η ομαλή λειτουργία σε όλα τα επίπεδα και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του σε όλους τους συμμετέχοντες.
Κλείνοντας, ο πρόεδρος του Τριφυλλιού υπογράμμισε ότι κατανοεί τις δυσκολίες, αλλά δήλωσε πεπεισμένος ότι με τη συμβολή όλων ο Παναθηναϊκός θα παραμείνει σε ανοδική τροχιά σε όλους τους τομείς.
Ρεαλιστικά, η ΠΑΕ έχει να αντιμετωπίσει την έλλειψη ρευστότητας η οποία εμποδίζει πολλές κινήσεις που θα μπορούσαν να έχουν γίνει, όμως χάρη στη συνεργασία και το ζήλο όλων των ανθρώπων οι οποίοι εργάζονται για τον Παναθηναϊκό, ο γενικός σχεδιασμός προχωρά απρόσκοπτα.
Πηγή:Prasinanea.gr


https://www.facebook.com/groups/panathinaikoskosmos/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου