Τετάρτη, 4 Ιουνίου 2014

Δ. Γιαννακόπουλος: «Παναθηναϊκός… πρωταθλητής»


Δ. Γιαννακόπουλος: «Παναθηναϊκός… πρωταθλητής»

Συντάκτης: Onsports TeamΔημοσίευση: Τετάρτη, 04 Ιουνίου 2014 23.05
Δ. Γιαννακόπουλος: «Παναθηναϊκός… πρωταθλητής» | onsports.gr
Στην κορυφή της Ελλάδας… ονειρεύεται να διατηρήσει τον Παναθηναϊκό, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.
Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΚΑΕ, μετά την άρση και της φετινής κούπας, με την οποία ο «Εξάστερος» κατέκτησε το δεύτερο συνεχόμενο νταμπλ, μίλησε για τον τίτλο που «σφράγισε» ο Παναθηναϊκός στο κλειστό του ΟΑΚΑ στον πέμπτο τελικό, τις σκέψεις του για την επόμενη… μέρα και τον Φραγκίσκο Αλβέρτη.
«Υπάρχει η σειρά των 5 αγώνων. Καταφέραμε και μία ακόμα φορά να… βάψουμε το πρωτάθλημα «πράσινο». Αυτή είναι η δουλειά μας. Να προσπαθούμε να κάνουμε τον κόσμο ευτυχισμένο. Τον κόσμο του Παναθηναϊκού ευτυχισμένο. Βλέπω χαρές, βλέπω πανηγύρια. Όλος ο κόσμος είναι με ένα χαμόγελο. Νομίζω ότι κάτι κάναμε καλό», ήταν τα πρώτα του λόγια μετά την κατάκτηση του νταμπλ.
Και πρόσθεσε αναφορικά με τον τρόπο που οι «πράσινοι» κατέκτησαν τον τίτλο: «Ο Παναθηναϊκός έχει συνηθίσει στους τίτλους. Απλά αυτό δεν το είχαμε ξανακάνει. Είχαμε κάνει όλα τα υπόλοιπα, αλλά αυτό δεν το είχαμε κάνει. Έπρεπε να γίνει και αυτό».
Όσον αφορά στην παρουσία του στο ΟΑΚΑ, σχολίασε: «Βεβαίως. Γιατί να μην είμαι κοντά στην ομάδα; Αυτό είναι θέμα των πειθαρχικών οργάνων και αθλητικού δικαστή και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους».
Για τις αλλαγές μέσα στην σεζόν, απάντησε: «Τα όποια λάθη κάναμε προσπαθήσαμε να τα διορθώσουμε. Ο Παναθηναϊκός μέσα στην σεζόν δεν ήταν στο υψηλότερο επίπεδο. Προσπαθήσουμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές εντός της χρονιάς από αυτές που γίνονται. Τώρα θα μπορέσουμε να κάτσουμε το καλοκαίρι και να σχεδιάσουμε τον Παναθηναϊκό του μέλλοντος».
Ερωτηθείς για το πως ονειρεύεται τον Παναθηναϊκό, τόνισε: «Ονειρεύομαι τον Παναθηναϊκό, σίγουρα πρωταθλητή, μέσα στα τρόπαια. Πρέπει να κάνουμε κάποιες μεταγραφές με Έλληνες παίκτες και να στηριχθεί εκεί η ομάδα».
Παράλληλα, μίλησε και για το μήνυμα του πατέρα του, Παύλου Γιαννακόπουλου: «Πλέει… σε… πελάγη ευτυχίας. Τα συγχαρητήρια δίνουν και παίρνουν αυτή την στιγμή».  
Όσον αφορά στην επόμενη… μέρα και αν θα παραμείνει ο Φραγκίσκος Αλβέρτης στο «τιμόνι» της ομάδας, απάντησε: «Αυτό είναι κάτι που καθίσουμε με τον Φραγκίσκο να το συζητήσουμε τις επόμενες μέρες. Γιατί όχι; Στην πρώτη ευκαιρία που του δόθηκε ήταν απόλυτα επιτυχημένος. Τώρα αν θα συνεχίσουμε, νομίζω πως υπάρχει η διάθεση και από τους δύο και σε λίγες μέρες θα υπάρξουν ενημερώσεις».
Για το αν αισθάνεται δικαιωμένος από την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, κατέληξε: «Δεν έχει να κάνει με θέμα δικαίωσης. Έχει να κάνει με ότι εμείς είχαμε κάνει κάποιες μεταγραφές, είχαμε κάνει έναν διαφορετικό σχεδιασμό με τον Αργύρη Πεδουλάκη, ο οποίος έχει μεγάλο μερίδιο στη σημερινή επιτυχία. Αξίζουν συγχαρητήρια σε εκείνον και σε όλους που έχουν παλέψει από την πρώτη μέρα για να φτάσουμε σήμερα σε αυτό το πρωτάθλημα και στο νταμπλ. Έγιναν λάθη τα οποία προσπαθήσαμε να τα διορθώσουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου