Δευτέρα, 21 Ιουλίου 2014

!!!

Ο ΑΧ. ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟ

Με απόφαση του Δ.Σ

          Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης των Παλαιμάχων Αθλητών και Πρωταθλητών όλων των Σπορ του Παναθηναϊκού, αποφάσισε και ανακοίνωσε στον κ. Αχιλλέα Μακρόπουλο, ότι τον ανακήρυξε Επίτιμο Πρόεδρό του.
          Η ανακοίνωση έγινε στο τελευταίο από τα Διοικητικά Συμβούλια, όπου παρέστη και ο κ. Αχ. Μακρόπουλος και στον οποίο ο Πρόεδρος των Παλαιμάχων Αθλητών Απόστολος Κόντος ανέγνωσε την παρακάτω επιστολή.


          Αξιότιμε κ. Πρόεδρε
          Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης των Παλαιμάχων Αθλητών και Πρωταθλητών του Παναθηναϊκού μας, στην τακτική Συνεδρίασή του της 7/5/2014 ομόφωνα απεφάνθη όπως ανακηρυχτείτε ως Επίτιμος Πρόεδρός του. Ακολούθως η απόφαση επικυρώθηκε, επίσης παμψηφεί, στην  Τακτική Συνεδρίαση της 9/7/2014 με την ταυτόχρονη εντολή όπως η ανακήρυξή σας πραγματοποιηθεί σε ειδική ανοικτή εκδήλωση εν ευθέτω χρόνο.
          Σεβαστέ μας κ. Πρόεδρε
          Η απόφασή μας αυτή είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις διατάξεις του εν ισχύ Καταστατικού μας και συνακόλουθη με τις αρχές του Φίλαθλου Ιδεώδους, όπως και του πνεύματος που διέπει τους Παλαιμάχους Πρωταθλητές του Παναθηναϊκού μας.
          Το0 Διοικητικό Συμβούλιό μας κρίνοντας τον μακρύ φίλαθλο βίο σας, την επί δεκαετίες πνευματική συνεισφορά σας στον ελληνικό Αθλητισμό και την γενικότερη προσφορά της οικογένειάς σας ως Χορηγού ή Αγωνιζομένων Αθλητών, έκρινε ως ελάχιστη υποχρέωσή του την απονομή του ανωτάτου τίτλου που διαθέτει.
          Με τη βεβαιότητα ότι θα αποδεχθείτε την ελάχιστη αυτή τιμή, εκ μέρους των Παλαιμάχων, αλλά και εν ενεργεία Αθλητών.
Με διαχρονική εκτίμηση
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
 Ο Γενικός Γραμματέας                                                   Ο Πρόεδρος
Ιωάννης Χατζησαράντος                                             Απόστολος Κόντος

          Ο κ. Αχ.Μακρόπουλος εμφανώς συγκινημένος για τη μεγάλη τιμή που του έγινε, ευχαρίστησε θερμά τους Παλαιμάχους Πρωταθλητές, τονίζοντας ιδιαίτερα:
          «Αισθάνομαι ότι λαμβάνω μια από τις μεγαλύτερες τιμές της ζωής μου, καθώς νοιώθω ότι η απόφασή σας εκφράζει ολόκληρη την Παναθηναϊκή Οικογένεια, την οποία όχι μόνο τιμώ, αλλά και θα υπηρετώ με όλες τις δυνάμεις μου».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου