Τρίτη, 5 Αυγούστου 2014

Panathinaikoskosmos
Σκασμένος στην κυριολεξία ήταν ο Γιάννης Αναστασίου, αφού δεν μπορούσε να χωνέψει τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού.
Ωστόσο, στη συνέντευξη Τύπου έδωσε το σύνθημα για την επόμενη μέρα και παρουσιάστηκε σίγουρος για τις αντοχές της ομάδας του.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Αναστασίου:
Είχα πει ότι είναι ένα πονηρό σκορ και αποδείχτηκε ότι είχα δίκιο. Και στα δύο ματς δείξαμε ότι είμαστε καλύτεροι, αλλά χάσαμε στις λεπτομέρειες και δυστυχώς, αυτές κάνουν τη διαφορά. Είναι κρίμα για τα παιδιά που έκαναν τόση προσπάθεια, έδωσαν τη ψυχή τους και είμαι περήφανος για αυτά. Έκαναν ότι είπαμε.
Το ίδιο περήφανος είμαι για τους οπαδούς μας και τη συμπεριφορά τους. Συγχαρητήρια και δυστυχώς δεν τους ικανοποιήσαμε. Δυστυχώς έτσι είναι η μπάλα. Είναι ένα καλό μάθημα γιατί δεν κερδίζει η καλύτερη ομάδα.
Στα 85 λεπτά είχαμε τον πλήρη έλεγχο, εγκλωβίσαμε τον αντίπαλο και με δύο σουτ χάσαμε. Οι κεφαλιές μας, τα σουτ μας πήγαιναν στο δοκάρι και ο τερματοφύλακας τα απέκρουε όλα. Αφού δεν σκοράραμε, η μπάλα μας τιμώρησε. Μάθαμε στα δύσκολα και γίναμε πιο δυνατοί. Πικραθήκαμε, απογοητευτήκαμε.
Αλλά θα σηκωθούμε. Το ίδιο θα συμβεί τώρα. Δεν τα καταφέραμε, η ζωή συνεχίζεται. Τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε για το Γιουρόπα Λιγκ και την έναρξη του πρωταθλήματος.
* Ο Γιάννης Αναστασίου δεν δέχτηκε ερωτήσεις λόγω της απεργίας της ΕΣΗΕΑ.

https://www.facebook.com/groups/panathinaikoskosmos/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου