Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2014

.
ΑΙΦΝΙΔΙΑ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΡΑΝΤΟΣΨήφισμα Παλαιμάχων

          Αιφνίδια έφυγε από τη ζωή ο Ιωάννης Χατζησαράντος, παλαιός Πρωταθλητής Ξιφασκίας του Παναθηναϊκού, Δικηγόρος και εν ενεργεία Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου των Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού όλων των Αθλημάτων.
          Ο Γιάννης Χατζησαράντος, ο οποίος διετέλεσε και Γενικός Γραμματέας του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, ήταν μέλος της καλώς γνωστής στον αθλητικό χώρο οικογένειας της οποίας ηγέτης ήταν ο εκλεκτός παράγων Ξενοφών Χατζησαράντος, ηγέτης με μεγάλη προσφορά και πατέρας 3 πρωταθλητών της Ξιφασκίας, της Κολύμβησης και του Πινγκ Πονγκ.
          Ο Γιάννης Χατζησαράντος, επί σειρά ετών πρωταθλητής Ξιφασκίας, είχε μετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μονάχου το 1972. Ως  Olympian επίσης είχε εκλεγεί στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Μετασχόντων στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
          Το Διοικητικό Συμβούλιο των Παλαιμάχων Αθλητών και Πρωταθλητών του Παναθηναϊκού με θλιβερό άγγελμα της απώλειας του Γενικού Γραμματέα του συνήλθε εκτάκτως και αποφάσισε τα εξής:
  • Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του μεταστάντος.
  • Να εκφράσει επίσης την μεγάλη θλίψη του προς την Παναθηναϊκή Οικογένεια για τη νέα απώλεια ενός εκλεκτού ανδρός από την παραδοσιακή γενιά του Συλλόγου.
  • Να τηρήσει ενός λεπτού σιγή στην πρώτη επόμενη Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου και στην προσεχή Γενική Συνέλευση.
  • Να καθιερώσει ετήσιο Βραβείο Ήθους στη μνήμη του ανδρός.
  • Να καταθέσει Στεφάνι στην κηδεία του εκλιπόντος φίλου, συναθλητή και αδελφού αγωνιστή στην πορεία του Παναθηναίκού.


Σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειας του Γιάννη Χατζησαράντου, η κηδεία του θα γίνει αύριο Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου στις 4 το απόγευμα από το Κοιμητήριο Κηφισιάς.

http://palaimaxoipao1908.blogspot.gr/2014/09/blog-post_25.html?spref=fb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου