Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2014

.

ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ  ΓΙΑ ΤΟ   ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Α.Ο. 
ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ 


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 15, Τ.Κ. 11473 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ. 210-6449745, FAX 210-6420002
www.palaimaxoipanathinaikou.gr


Aριθ,πρωτ. Φ/Μ
Αξιότιμους κ.κ
Παύλο, Θανάση και Δημήτρη
Γιαννακόπουλους
Ενταύθα
Αγαπητοί μας
     Το Διοικητικό Συμβούλιο των Παλαιμάχων Αθλητών και Πρωταθλητών του Παναθηναϊκού, κατά την τελευταία του  Συνεδρίαση, αποφάσισε ομόφωνα να σας εκφράσει τις ολόθερμες ευχές του για το 75ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ, που μόλις άρχισε (μετά το Κύπελλο) και μάλιστα με την θαυμάσια νίκη.
          Το άθλημα του Μπάσκετ, το οποίο κάνει υπερήφανους τους φιλάθλους μας, συνθέτει την κορωνίδα των διεθνών ελληνικών επιτυχιών και συνεγείρει όλους τους Έλληνες.
          Με 34 Πανελλήνιους τίτλους, ο Σύλλογός μας είναι μακρά πρώτος και κυρίαρχος δεδομένου ότι ο αμέσως επόμενος ακολουθεί μόνο με 10 τίτλους.
          Η ομάδα μας η οποία φέτος είχε ριζικές αλλαγές στο ρόστερ της με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ερωτηματικά, απέδειξε ότι κρατά πάντα ψηλά την απόδοση και το λάβαρό της, μετά το τελευταίο νικηφόρο αποτέλεσμα στο Κύπελλο Ελλάδος, όπου την έφερε σε απόσταση αναπνοής από την κατάκτησή του.
Ήταν μια εντυπωσιακή νίκη, ισάξια με αυτήν του φετινού 0 – 3 στο Στάδιο Καραϊσκάκη και στο Ποδόσφαιρο, αλλά με πλέον ουσιαστικό αποτέλεσμα. Έτσι η ελληνοποιημένη ομάδα μας φανέρωσε το πλούσιο ταλέντο της, τη συνέπεια των παικτών της και κυρίως ότι εκτός από μέλλον έχει και παρόν.
          Είναι γνωστό πλέον ότι για τις περισσότερες ομάδες της Ευρώπης, μια νίκη επί της ομάδας Μπάσκετ του Παναθηναϊκού αποτελεί ένα όνειρο. Το ίδιο όνειρο ισχύει εδώ και χρόνια για όλες τις ελληνικές ομάδες.
          Κλείνοντας ευχόμαστε για άλλη μια φορά οι ευχές των Παλαιμάχων Αθλητών και Πρωταθλητών όλων των Σπορ να συνοδεύουν την ελληνική και διεθνή πορεία σας.
Εντολή Δ.Σ
16 Οκτωβρίου 2014
                Ο Πρόεδρος                                                       Ο Γεν. Γραμματέας
                 ΑΠ. ΚΟΝΤΟΣ                                                       ΓΕΩΡΓ. ΛΙΒΕΡΗΣ

                             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου