Σάββατο, 18 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΦΗ

LEOFOROSΣτο... ίδιο έργο, θεατέςΉταν μόλις πριν από τρεις Κυριακές, όταν ο Παναθηναϊκός φιλοξενούσε τη Νίκη Βόλου, στο «Απόστολος Νικολαϊδης» κι εμείς... παραθέταμε τους λόγους για τους οποίους ο κάθε οπαδός του «τριφυλλιού» θα έπρεπε να βρεθεί στο γήπεδο και να δει από κοντά το συγκεκριμένο ματς.


Το μήνυμά μας... εισακούστηκε, όπως αποδείχτηκε από την αθρόα συγκέντρωση των «πιστών» στο «Ναό» αλλά και την γεμάτη παλμό και υγεία Λεωφόρο! Μια εικόνα που αν μη τι άλλο ο Γιάννης Αναστασίου και οι παίκτες του θέλουν να δουν ξανά και σήμερα όταν και υποδεχτούν τον ΟΦΗ, για την έβδομη αγωνιστική της Super League ΟΠΑΠ 2014/15...

Άλλωστε, 
δεν έχουν αλλάξει και πολλά σε σχέση με τα τότε δεδομένα. Τι εννοούμε; Ο Παναθηναϊκός παίζει ξανά Κυριακή στις 4 το μεσημέρι, στην ώρα δηλαδή που όλοι μάθαμε και... αγαπήσαμε από μικροί, ενώ έχει και πάλι τον ρόλο του φαβορί και θέλει να τον επαληθεύσει με μια όσο το δυνατόν πιο εμφατική νίκη!

Η διακοπή του Πρωταθλήματος πρόσφερε στην τεχνική ηγεσία του Συλλόγου την ευκαιρία να δουλέψει και να διορθώσει πράγματα, προκειμένου να επιστρέψει η ομάδα στις επιτυχίες, μετά την ευρωπαϊκή ήττα στην Πορτογαλία από την Εστορίλ.

Αυτό, βέβαια, απομένει να φανεί και εντός του αγωνιστικού χώρου, ενώ αναμφίβολα τον δικό της ρόλο θα παίξει και η -εκ νέου- μαζική παρουσία και στήριξη όλων μας, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να κάμψει την αντίσταση της ομάδας από το Ηράκλειο...

Με την ευχή-ελπίδα και, εν τέλει, βεβαιότητα, ότι με το σφύριγμα της λήξης, θα είμαστε στο... ίδιο έργο θεατές όπως και στην αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου, τα λέμε από κοντά στο γήπεδο.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου