Τρίτη, 4 Νοεμβρίου 2014

Επίθεση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στον ΕΣΑΚΕ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός απαιτεί από τον ΕΣΑΚΕ την απόδοση του ανάλογου τιμήματος για τη χρήση του ονόματος και του σήματος της, μέσω των οποίων διαφημίζεται ιδιωτική στοιχηματική εταιρία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:
«Έχουμε ήδη φτάσει στην 4η αγωνιστική ενός πρωταθλήματος το οποίο ναι μεν έχει «βαπτιστεί» (ως «ΣΚΡΑΤΣ») αλλά ουδείς μπορεί να εξηγήσει το πώς συμβαίνει αυτό από τη στιγμή κατά την οποία δεν τηρούνται βασικές αρχές αλλά και προϋποθέσεις σε ότι αφορά στις ΚΑΕ που λαμβάνουν μέρος.
Βιώνουμε λοιπόν το παράδοξο να παίρνει δημοσιότητα η εταιρεία ως «ανάδοχος» του πρωταθλήματος μπάσκετ, να χρησιμοποιεί τα brand names ισχυρών ομάδων στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ αλλά παρόλ” αυτά οι ΚΑΕ να μην έχουν λάβει ούτε τη σύμβαση ούτε και το ποσοστό που τους αναλογεί! Επίσης δεν γνωρίζουμε το ακριβές ποσό ούτε και τις ημερομηνίες πληρωμής.
Ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός διαμαρτυρόμαστε έντονα για το όλο σκηνικό που καταμαρτυρεί προχειροδουλειά και ταυτόχρονα αναρωτιόμαστε πως είναι δυνατό μια ιδιωτική εταιρεία να εκμεταλλεύεται την επένδυσή μας χωρίς να υπάρχει σύμβαση.
Περιμένουμε από τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ κατ’ αρχάς να… εμφανιστεί και κυρίως να πάρει θέση επί του συγκεκριμένου θέματος το οποίο είναι πολύ σοβαρό και θα έπρεπε να αποτελεί προτεραιότητα του Συνδέσμου. Μπήκαμε στο Νοέμβριο και καλύψαμε ήδη το 1/3 του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος χωρίς να έχει λυθεί ένα τόσο σημαντικό ζήτημα.
Περιμένουμε…».
http://www.panathinaikoskosmos.com/151739/epithesh-ths-kae-panathhnaikos-ston-esake/
MPASKET PANAUHNAIKOS KOSMOS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου