Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014

WWW.SAMURAI24.GR

BOXINGThe winner is… Ελίνα (Bitch Boxer) Ρίζου!

19.11.2014, 19:29 | Βραδιά ψυχαγωγίας και διασκέδασης ήταν η χθεσινή για το τμήμα πυγμαχίας του Παναθηναϊκού Α.Ο., στις εγκαταστάσεις του, στη θύρα 5 του γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας...
Πολιτισμός και αθλητισμός συνυπήρξαν για ένα τρίωρο, με το ενδιαφέρον των πεντακοσίων περίπου ατόμων που κατέκλισαν την αίθουσα να είναι στραμμένο στο ρινγκ. Όχι για ανταλλαγή κροσέ και άπερκατ, αλλά για να απολαύσουν τον θεατρικό μονόλογο του έργου «Bitch Boxer», που ερμήνευσε συγκλονιστικά η ηθοποιός Ελίνα Ρίζου.
Δεν έχει ξαναγίνει θεατρική παράσταση πάνω στο ρινγκ, η ιδέα ήταν του προπονητή του ΠΑΟ, Γιάννη Αϊδινιώτη, και προέκυψε όταν ο σκηνοθέτης του έργου, Γιώργος Οικονόμου, ζήτησε τις συμβουλές του για να μυήσει την ηθοποιό στο άθλημα του μποξ, την κίνηση πάνω στο ρινγκ, την ορολογία, τον τρόπο ανταλλαγής χτυπημάτων και τις αποφυγές.
 
Η Ελίνα Ρίζου δέχτηκε τα συγχαρητήρια του προέδρου Ηλία Μιχαλαριά και του προπονητή Γιάννη Αϊδινιώτη
Δύο μήνες διήρκεσε η εξοικείωση της Ελίνας Ρίζου με τον ρόλο που εκλήθη να ερμηνεύσει και το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό. Τουλάχιστον χθες, στην παράσταση που διήρκεσε σχεδόν μία ώρα επί του ρινγκ.
Η γ.γ. Αθλητισμού Κυριακή Γιαννακίδου, με τον Βασίλη Κωνσταντίνου και τους Γ. Αϊδινιώτη, Η. Μιχαλαριά
Η παράσταση «Bitch Boxer» ανέβηκε για ένα μήνα στη σκηνή του Ιδρύματος Κακογιάννη, τώρα ετοιμάζεται για τη Θεσσαλονίκη και το ενδεχόμενο να ξαναπαιχτεί στην Αθήνα δεν το απέκλεισε ο σκηνοθέτης.
Δήμητρα Ματσούκα, Γ. Αϊδινιώτης, Γιώργος Βαρδινογιάννης
Άνθρωποι από τον αθλητικό και τον καλλιτεχνικό χώρο έδωσαν το παρών στον ιστορικό αθλητικό χώρο, ο οποίος αναμορφώθηκε με πρωτοβουλία του Αϊδινιώτη και του προέδρου του ερασιτέχνη, Ηλία Μιχαλαριά.
Έτοιμες για το ρινγκ οι δημοσιογράφοι Δήμητρα Πολυχρονοπούλου, Πένυ Ροντογιάννη
Η ηθοποιός Μάρα Δαρμουσλή (ο 9χρονος γιός της οποίας κάνει muay thai), με τον Γιάννη Κακαράκη και τον Κώστα Λούση
Ο οικοδεσπότης, φορώντας φράκο, ως άλλος… Μάρλον Μπράντο, υποδέχθηκε τους καλεσμένους του. Ήταν εκεί η γεν. γραμματέας Αθλητισμού Κυριακή Γιαννακίδου, ο εμβληματικός πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Βαρδινογιάννης, παλιές δόξες της ποδοσφαιρικής ομάδας, όπως ο Βασίλης Κωνσταντίνου και Τότης Φυλακούρης. Από καλλιτέχνες ήταν η Δήμητρα Ματσούκα, η Μάρα Δαρμουσλή, οΝίκος Μακρόπουλος, ο Στέλιος Διονυσίου και οι αδελφοί Τζαβάρα.
Όλοι οι πυγμάχοι γύρω από τον δάσκαλο Νίκο Βλασόπουλο
Ήταν πολλά μέλη της ομοσπονδίας Πυγμαχίας, ο παλαίμαχος προπονητής Νίκος Βλασόπουλος, και από τους νεότερους οΛευτέρης Λειβάδης, ο Γιάννης ΚακαράκηςΑντώνης Γιαννούλαςκαι ο Σπύρος Ιωαννίδης.
WWW.SAMURAI24.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου