Τετάρτη, 3 Δεκεμβρίου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΜΑΣ ΤΙΜΟΥΝ

ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟ
Την Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου

Οι Παλαίμαχοι Αθλητές όλων των Αθλημάτων του Παναθηναϊκού, οι εκφραστές της ισχύος του Ιστορικού Συλλόγου και διεκδικητές όλων των επαίνων των φιλάθλων μας, θα τιμήσουν τον Αχιλλέα Μακρόπουλο.

Η εκδήλωση θα γίνει τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου στις 7.00 το απόγευμα στην αίθουσα ‘’Φαίδρα’’ του ξενοδοχείου ‘’Σαιν Τζώρτζ Λυκαμπέττους’’ επίκεντρο κάθε εορταστικής κίνησης αλλά και μνήμης από την εποχή των Αντώνη Ματζαβελάκη και Μάριου Βασιλόπουλου.

Ο Αχιλλέας Μακρόπουλος θα τιμηθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο των Παλαιμάχων Πρωταθλητών με τον τίτλο του Επιτίμου Προέδρου, 
όχι μόνο για τη μεγάλη του προσφορά τις τελευταίες δεκαετίες αλλά ακόμη γιατί αποτελεί τον τελευταίο συνεκτικό κρίκο με εκείνους τους πρωτοπόρους που δημιούργησαν τον αξεπέραστο Παναθηναϊκό και τον έφεραν στα 106 χρόνια ζωής του. Με τους ηγέτες που άνοιξαν τον δρόμο των αθλημάτων για την χώρα μας και δημιούργησαν, με ατομικές προσπάθειες, τις πρώτες αθλητικές εγκαταστάσεις στην Ελλάδα.

Η Παναθηναϊκή Οικογένεια είναι προσκεκλημένη να παραστεί και να χειροκροτήσει, στο πρόσωπο του αειθαλούς  Αχιλλέα Μακρόπουλου, τους αγνούς φιλάθλους που με ανιδιοτέλεια πρόσφεραν έργο και χρήματα για την αξιοποίηση των αθλητικών ταλέντων της Ελλάδας και την αξιοπρεπή εμφάνιση της χώρας μας στο Παγκόσμιο Στίβο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Παλαιμάχων του Παναθηναϊκού με επικεφαλής τον Απόστολο Κόντο θα νοιώσει τιμή να παραστούν στο γεγονός όσοι νοιώθουν την χαρά να αισθάνονται σταθερά ‘’Fun’’ του Συλλόγου σε κάθε στιγμή της πορείας του.Το ΔΣ των Παλαιμάχων Αθλητών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου