Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου 2014

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ
ΣΤΟΝ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ ΚΩΣΤΑ
«Αντίο» στον Κώστα Λινοξυλάκη (vds)

          Ο Σύλλογος των Παλαιμάχων Αθλητών και Πρωταθλητών όλων των Αθλημάτων στο θλιβερό άγγελμα θανάτου του Κώστα Λινοξυλάκη, εκφράζει όλη τη λύπη του για την απώλεια του εκλεκτού ποδοσφαιριστή και ανδρός  διαβιβάζει δε προς την οικογένειά του ειλικρινή συλλυπητήρια.
          Ο αξέχαστος παίκτης, γέννημα θρέμμα της  Αθήνας και του Γκύζη, από έφηβος είχε δείξει το μεγάλο ταλέντο του, αλλά και τον αψεγάδιαστο χαρακτήρα του, ακόμη και για την εποχή εκείνη που υπήρχε αλληλοσεβασμός των παικτών, των θεατών και των παραγόντων.
         
Κώστας Λινοξυλάκης RIP... Είναι χαρακτηριστικό ότι από την ηλικία των 18 ετών, το 1951, κλήθηκε στην Εθνική Ανδρών και το 1952 είχε τη χαρά, αλλά και την τιμή να μετάσχει της Ολυμπιακής Αποστολής στο Ελσίνκι και να αγωνισθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δηλαδή έγινε ένας «Olympian», κάτι το οποίο πέτυχαν οι Έλληνες παίκτες μόλις μετά 52 χρόνια στους Ολυμπιακούς του 2004.
          Στο πρόσωπο του Κώστα Λινοξυλάκη η Παναθηναϊκή Οικογένεια έχασε τον αντιπρόσωπό της καθώς ήταν ένας «τζέντλεμαν» των γηπέδων χωρίς ποτέ να έχει διαπληκτιστεί, να έχει κοντραριστεί με διαιτητή και ως εκ τούτου η τιμωρία ήταν κάτι άγνωστο γι’ αυτόν.
          Ήταν ο παίκτης του ήθους, ταυτόχρονα με την υψηλή τεχνική, το πάθος για το Σπορ, αλλά και την ποιοτική εμφάνιση.
          Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ
ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου