Σάββατο, 31 Ιανουαρίου 2015

Ο ΦΡΑΓΚ. ΣΟΥΡΠΗΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ          Νέος Πρόεδρος των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού εξελέγη κατά τις πρόσφατες Αρχαιρεσίες του Συλλόγου ο ιατρός Φραγκίσκος Σούρπης.
          Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση, στην οποία προσήλθε ο εντυπωσιακός αριθμός των 59 τακτικών Μελών.
          Στη διαδικασία της εκλογής πλειοψήφησαν ο Νίκος Τζουνάκος με 40 ψήφους και ο Φραγκίσκος Σούρπης με 39. Ακολούθως κατά τον καταρτισμό σε Σώμα οι 9 εκλεγέντες αποφάσισαν ο Φραγκίσκος Σούρπης να καταλάβει τη θέση του Προέδρου και ο Νίκος Τζουνάκος αυτή του Γενικού Γραμματέα.
          Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο των Παλαιμάχων Παικτών που περιλαμβάνει εκλεκτά ονόματα  της λαμπρότερης ίσως περιόδου του Συλλόγου, χαίρει της εκτίμησης όλων, παλαιών και νεότερων παικτών.
          Είναι χαρακτηριστικό ότι προσωπικότητες που δεν συμμετέχουν στο παρόν Διοικητικό Συμβούλιο, όπως οι Αριστείδης Καμάρας, Μίμης Δομάζος, Αντώνης Αντωνιάδης κ.λ.π. εκφράζουν την πλήρη ικανοποίησή τους και διαδηλώνουν την απόλυτη συμπαράστασή τους προς τους νεοεκλεγέντες.
          Ταυτόχρονα όλοι διαδηλώνουν την πεποίθησή τους ότι τόσο οι Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές, όσο και οι Παλαίμαχοι Αθλητές όλων των Σπορ με επικεφαλής τον Πρόεδρό τους Απόστολο Κόντο θα συμπορευθούν σε μια κοινή προσπάθεια για την αναβίωση των λαμπρών ημερών του Παναθηναϊκού.
          Η νέα σύνθεση των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Συλλόγου έχει ως εξής:
v Πρόεδρος: Φραγκ. Σούρπης
v Αντιπρόεδρος : Δημητρ. Θεοφάνης
v Γεν. Γραμμ.: Νίκος Τζουνάκος
v Ταμίας : Γεωργ. Γονιός
v Ειδ. Γραμμ.: Τάκης Οικονομόπουλος
v Υπεύθυνος Τύπου: Γεωργ. Ροκίδης

v Μέλη: Γιανν. Βονόρτας, Κώστας Αθανασόπουλος και Χουάν Ραμόν Ρότσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου