Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2015

ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ 


ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ
ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

          Την Τετάρτη 4 Μαρτίου στο Εστιατόριο του ένθερμου φίλου του Παναθηναϊκού Βλάση Σταθοκωστόπουλου «Dream City» πραγματοποιήθηκε η Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του Συνδέσμου των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού.

         
 Στην εκδήλωση που είχε μια ζεστή αλλά και ζωηρή ατμόσφαιρα, μίλησε με θερμά λόγια ο Πρόεδρος των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών, μέλος της θρυλικής ομάδας του Γουέμπλεϋ, Ορθοπεδικός Χειρουργός Φραγκίσκος Σούρπης. Στην ομιλία του  είχε την ευκαιρία να αναφερθεί τόσο στην προσφορά όλων των Παλαιμάχων, αλλά και στα προβλήματα που έχουν ανάγκη επίλυσης.

          
Στην εορτή μεταξύ άλλων παρέστηκαν οι παλαίμαχοι παίκτες Μίμης Δομάζος, Αριστείδης Καμάρας, Αντώνης Αντωνιάδης, Τάκης Οικονομόπουλος, Γιώργος Ροκίδης, Γιώργος Γονιός, Λώρης Θεοφάνης και άλλοι.
Ο π.Πρόεδρος του Παναθηναϊκού Αχιλλέας Μακρόπουλος 
 με τον μεγάλο χορηγό Βλάση Σταθοκωστόπουλο.


          Φυσικά δεν μπορούσαν να απουσιάσουν ο παλαιός Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Αχιλλέας Μακρόπουλος και ο Στάθης Σταθοκωστόπουλος, υιός του Βλάση Σταθοκωστόπουλου, ο οποίος ήταν ο Χορηγός της εκδήλωσης.

Οι Παλαίμαχοι πρωταθλητές 

Θεόδωρος Συνοδινός, Απόστολος Κόντος,Μανώλης Λεκάκης


          Αλλά πέρα από τους παραπάνω στη γιορτή σύσσωμα παρέστη το προεδρείο των Παλαιμάχων Αθλητών όλων των Αθλημάτων του Παναθηναϊκού, με επικεφαλής τον παλαιό επίλεκτο παίκτη της Εθνικής Ομάδας του Μπάσκετ Απόστολο Κόντο και ακόμη τον Αντιπρόεδρο Θόδωρο Συνοδινό, τον Ταμία Μανώλη Λεκάκη και τον Γιώργο Ψαρόπουλο, ενώ εκεί επίσης ήταν ο Κ. Νικηφόρος και ο Γ. Κοκολάκης.

          
Οι τιμηθέντες, κατά την ακολουθούμενη κάθε χρόνο παράδοση, αυτή τη φορά ήσαν 3. Οι Γιάννης Αναστασίου, Ανδρέας Λαγωνικάκης και ο έγκριτος δικηγόρος των Αθηνών Γιώργος Κωνσταντίνου. Όλοι τους και κάθε ένας χωριστά, πολλά προσέφεραν και προσφέρουν στον Παναθηναϊκό μας.

          Ακολούθως ο Σύνδεσμος των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Παναθηναϊκού εκφράζει τις θερμότατες ευχαριστίες του προς τον κ. Βλάση Σταθοκωστόπουλο, για την αμέριστη συμπαράσταση και συνεχή συνδρομή του στο έργο του Συνδέσμου που έχει ως στόχο την αναγνώριση και την προώθηση των αθλητικών, κοινωνικών και πολιτιστικών αξιών».


Αναμνηστική φωτογραφία από τους μεγάλους θριάμβους και τα πρωταθλήματα του Βόλεϊ. Ο μεγάλος Χορηγός Βλάσης Σταθοκωστόπουλος με το τεράστιο έπαθλο στα χέρια του.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου