Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015

Διάκριση Δ. Λιβέρη στη ΣκοποβολήΜε μία διάκριση υψηλού επιπέδου επέστρεψε σε πρωταγωνιστικό ρόλο στα σκοπευτικά δρώμενα ο Διονύσης Λιβέρης. 
Μετά από ένα συναρπαστικό τελικό, που κρίθηκε σε λεπτομέρειες δεκάτων του δευτερολέπτου και χιλιοστών του μέτρου, ο πολύπειρος σκοπευτής, κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2015.
Αγώνισμα ήταν το πιστόλι ταχύτητας (στα 25 μέτρα), στο οποίο μετείχαν οι 28 καλύτεροι Έλληνες αθλητές. Στη προκριματική φάση, ο αθλητής του Παναθηναϊκού με την 46χρονη πορεία στη Σκοποβολή, τερμάτισε στην τρίτη θέση, με επίδοση 543/600, που αποτελεί ατομικό ρεκόρ. Το προηγούμενο ήταν 540/600, από το αντίστοιχο περυσινό Πρωτάθλημα. Στην επίπονη και ψυχοφθόρα διαδικασία του τελικού, μετέχουν οι 6 πρώτοι, οι οποίοι, διαγράφουν ότι καλό έχουν σημειώσει προηγούμενα και αρχίζουν από την αρχή. Ακολουθεί μία σειρά από βολές και σε κάθε στάδιο του τελικού αποχωρεί ο τελευταίος της κατάταξης. Ο Λιβέρης έφτασε στον τελικό του τελικού, οι δύο καλύτεροι, πάλεψε για την κορυφαία θέση του βάθρου, ωστόσο ο Κώστας Μπινυχάκης του Παγκρήτιου, αποδείχθηκε πιο ικανός. Σε ένα αγώνισμα που διάρκεσε συνολικά έξι ώρες και σίγουρα απαιτούσε γερά νεύρα, αστείρευτα ψυχικά αποθέματα και μεγάλη αντοχή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου