Πέμπτη, 7 Μαΐου 2015

ΝΕΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΑΝ
ΤΑ ΚAΙΝΟΥΡΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ

ΣΤΗΝ ΚΟΝΙΑΡΗ 68

          Το Διοικητικό Συμβούλιο των Παλαιμάχων Αθλητών και Πρωταθλητών όλων των Αθλημάτων του Παναθηναϊκού, σε έκτακτη συνεδρίαση, υπό την προεδρία του Προέδρου του Απόστολου Κόντου, εγκαινίασε τα νέα Γραφεία του Συλλόγου.
          Από το 2008, έτος ίδρυσης του Συλλόγου, μέχρι το 2014, τα Γραφεία παρέμεναν στη διεύθυνση του δικηγορικού γραφείου του Γενικού Γραμματέα, αείμνηστου Γιάννη Χατζησαράντου. Ο αδόκητος θάνατός του μετέβαλε τα δεδομένα φιλοξενίας και ο Σύλλογος αναζήτησε  στέγη.
          Υλοποιήθηκε έτσι η παλαιά απόφαση του Δ.Σ ανεξάρτητης εγκατάστασης, ως έγγιστα του Γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, στην παραδοσιακή περιοχή, όπου από 70 και πλέον χρόνια κτυπάει η καρδιά του Ποδοσφαίρου της Πρωτεύουσας και η διοίκηση 20 και πλέον Αθλημάτων σε επίπεδο Πρωταθλητισμού.
          Τα νέα Γραφεία βρίσκονται στην οδό Κόνιαρη 68 έναντι των Γραφείων του Ερασιτέχνη και για όλους τους Παλαιμάχους και τους φίλους θα είναι ανοικτά κάθε Τρίτη, στις ώρες 7 – 9 το απόγευμα. Χάριν της ιστορίας να σημειωθεί ότι στην έκτακτη αυτή συνεδρίαση παραστήκανε οι εξής:   
          Απόστολος Κόντος (Μπάσκετ) Πρόεδρος
          Νίκος Γεωργόπουλος (Στίβος) Αντιπρόεδρος
          Ζαχαρίας Πυτιχούτης (Ποδόσφαιρο) Αντιπρόεδρος
          Θόδωρος Συνοδινός (Πάλη) Αντιπρόεδρος
          Γιώργος Λιβέρης (Σκοποβολή) Γενικός Γραμματέας
          Μανώλης Λεκκάκης (Μπάσκετ) Ταμίας
Τάσος Στεφάνου (Μπάσκετ) Ειδικός Γραμματέας
          Κλέμη Διαμαντοπούλου (Ταξοβολία) Σύμβουλος
          Γιώργος Ψαρρόπουλος (Πυγμαχία) Σύμβουλος
          Επίσης ήταν παρών και ο παλαίμαχος Δημοσιογράφος ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δόγας, εκ των ιδρυτικών μελών. Δεν μπόρεσαν να παραστούν για διάφορους λόγους τα τακτικά Μέλη Δ. Αγραπιδάκης (Βόλεϊ) Β. Οικονομάκος (Πυγμαχία) και Αγγ. Μακρής (Πινγκ – Πονγκ).
          Να σημειωθεί ότι τα επίσημα εγκαίνια θα γίνουν σε σύντομο διάστημα και με Αγιασμό, μόλις ετοιμασθεί πλήρως ο χώρος.
          Είναι απαραίτητο να αναφερθεί πως τα γραφεία των Παλαιμάχων αποτελούν σημείο αναφοράς και επαφών, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση η επικοινωνία της Παναθηναϊκής Οικογένειας να σταματήσει, την αέναη επαφή της,  δια των σύγχρονων ηλεκτρονικών μέσων σύνδεσης, τόσο με τους εν ενεργεία Αθλητές, όσο με τους απλούς φιλάθλους και τα εκάστοτε διοικητικά μέλη.
          Σε όλους τους τόνους και σε επιβεβαίωση των παραπάνω, για μια φορά ακόμη, στην τελευταία συνάθροισή τους οι Παλαίμαχοι διατύπωσαν ότι καθήκον τους και κώδικα τιμής αποτελεί η προσπάθεια να μην εξανεμισθεί – στις κρίσιμες ώρες που περνάμε – η αίγλη και η δόξα του Συλλόγου μας.
          Οι μοναδικοί θρίαμβοι του μακρινού αλλά και πρόσφατου παρελθόντος, από το Ποδόσφαιρο μέχρι το Θαλάσσιο Σκι το Μπάσκετ και τον Στίβο, μέχρι τη  Σκοποβολή και την Πυγμαχία υποχρεώνουν όλους να παραμένουν μόνιμα πιστοί και κοντά στον Σύλλογο και να αναζητούν τρόπους ώστε να ξεπεραστεί η δύσκολη αυτή περίοδος που πλήττει τον Ελληνικό Αθλητισμό. Είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε γι’ αυτούς που εμπνεύστηκαν τον Παναθηναϊκό το 1908, έκτισαν ένα μεγάλο Ελληνικό Αθλητισμό στις βάσεις του Συλλόγου, δημιούργησαν Παγκόσμιας Κλάσης Πρωταθλητές και επέτρεψαν στους σημερινούς νέους να απολαμβάνουν τις τιμές που έχει προσφέρει το Τριφύλλι.
          Εμείς οι Παλαίμαχοι νοιώθουμε την ιερή υποχρέωση να προάγουμε στις τάξεις μας την Αθλητική Παιδεία, που δυστυχώς δεν μπορούν να αναζητήσουν οι νέοι στα σχολεία, τα γραφεία στοιχημάτων, ούτε καν στις κερκίδες των σημερινών γηπέδων.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου