Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2015

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός

 για τις αρχαιρεσίες


23 Ιουν. 2015 

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός εξέδωσε δελτίο Τύπου για την επανεκλογή της διοίκησης υπό τον Ηλία Μιχαλαριά και ενημέρωσε για τη Γενική Συνέλευση.

Η διοίκηση υπό τον Ηλία Μιχαλαριά, επανεξελέγη στις αρχαιρεσίες της Γενικής Συνέλευσης και από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό εκδόθηκε δελτίο Τύπου για τις εξελίξεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

Πραγματοποιήθηκε χτες 21/6, στον "Τάφο του Ινδού" η τακτική Γενική Συνέλευση του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, κατά την οποία ο Σύλλογος εξέλεξε τη νέα του Διοίκηση.

Στις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν, επανεκλέχθηκε ο συνδυασμός «Γιώργος Καλαφάτης», ο οποίος ήταν και ο μοναδικός που κατέβασε ψηφοδέλτιο.

Η Συνέλευση ξεκίνησε με τον οικονομικό απολογισμό από τον Γενικό Γραμματέα του Ομίλου. Γ. Καρανάσο, ο οποίος χαρακτηριστικά ανέφερε: "Όταν αναλάβαμε τη διοίκηση το 2013 τα χρέη ήταν 3.100.000 ευρώ. Μέσα σε δύο χρόνια καταφέραμε και πληρώσαμε 700.000 ευρώ από αυτά, ενώ βάλαμε επιπλέον 1.400.000 ευρώ σε διακανονισμούς, οι οποίοι τηρούνται κανονικά. Μέσα στα επόμενα 2 χρόνια το χρέος θα έχει ελαφρύνει σημαντικά".

Παίρνοντας το λόγο για τον αγωνιστικό απολογισμό, ο Πρόεδρος του Ομίλου, Η. Μιχαλαριάς ανέφερε: "Αν αυτά τα 700.000 ευρώ τα επενδύαμε στα αγωνιστικά τμήματα τότε θα είχαμε κάνει ακόμα περισσότερες επιτυχίες. Η φετινή χρονιά βασίστηκε στη σφιχτή οικονομική πολιτική και στις θυσίες των υπεύθυνων των αγωνιστικών τμημάτων. Καταφέραμε να κατακτήσουμε Πανελλήνιους τίτλους σε Πάλη, Καταδύσεις, Σκοποβολή, Μπέιζμπολ, διεκδικήσαμε πρωταθλήματα στα ίσα σε βόλλεϋ ανδρών και γυναικών, μπάσκετ γυναικών και πόλο, ενώ και τα υπόλοιπα αθλήματα έχουν σημαντική πρόοδο. Αν και η χρονιά δεδομένων των συνθηκών κρίνεται επιτυχημένη, δεν ξεχνάμε πως στόχος του Παναθηναϊκού είναι τα πρωταθλήματα". 

Σε ερώτηση για τις σχέσεις με τον Δήμο Αθηναίων ο κ Μιχαλαριάς ανέφερε: "Δυστυχώς ο Δήμος κωλυσιεργεί σε όλα τα ζητήματα που αφορούν τον Παναθηναϊκό Α.Ο. Όπως γνωρίζουν όλοι, υπάρχει από πέρυσι απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου που παραχωρεί την έκταση που υπάρχει η εγκαταλειμμένη κατασκευή για σκέιτ, αλλά για άγνωστο λόγο η απόφαση δεν υπογράφεται από τον κ. Δήμαρχο. Ο ΟΠΑΝΔΑ και ο διευθυντής του κ. Τεντόμας έχουν καλή διάθεση και μας βοηθάνε στα προβλήματα της καθημερινότητας, αλλά όταν φτάνουμε στο δια ταύτα ο Δήμος προβάλει το θέμα της επίλυσης της Διπλής Ανάπλασης ως προϋπόθεση για την οποιαδήποτε συνεργασία με τον Παναθηναϊκό Α.Ο. Και εκεί φυσικά χαλάνε όλα, γιατί θέση του Παναθηναϊκού Α.Ο. είναι η κατάργηση της διπλής ανάπλασης".

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε επίσης για τις άριστες σχέσεις με ΠΑΕ και ΚΑΕ, ενώ ειδική μνεία έγινε στον κ. Μακρόπουλο ο οποίος ήταν παρών στη Συνέλευση. Εκ μέρους της ΚΑΕ πήρε τον λόγο ο κ. Τριαντόπουλος ο οποίος ανέφερε πως η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ήταν είναι και θα είναι στο πλευρό του Ερασιτέχνη και η σχέση αυτή θα ενισχυθεί με νέες συνεργασίες που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Στη συνέχεια, και μετά την ανάγνωση της έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής και την απαλλαγή του απερχόμενου Δ.Σ. ξεκίνησαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. Όπως προαναφέρθηκε, μοναδικό ψηφοδέλτιο ήταν αυτό του συνδυασμού «Γιώργος Καλαφάτης», το οποίο και υπερψηφίστηκε από το σύνολο των παρόντων. Η διοίκηση είναι αποφασισμένη να συνεχίσει με σταθερά βήματα τα έργο της για την οικονομική εξυγίανση και την αγωνιστική ανόρθωση του Συλλόγου μας.

Τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Παναθηναϊκού Α.Ο. είναι:

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

1) Ηλίας Μιχαλαριάς

2) Γιώργος Καρανάσος

3) Θόδωρος Βρέκος

4) Νίκος Λάζος

5) Άκης Γεωργακέλλος

6) Σαράντος Μιχαλαριάς

7) Γιάννης Κοτσίρης

8) Ανδρέας Μαραγκός

9) Τάκης Ροδίτης

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

10) Γιώργος Αλεξανδρής

11) Παναγιώτης Πανάς

12) Δημήτρης Ρήγας

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει για πρώτη φορά και θα συγκροτηθεί σε σώμα την Παρασκευή 26/6.

Τα δύσκολα για τον Όμιλο δεν έχουν περάσει… Η προσπάθεια συνεχίζεται και όποιος αισθάνεται τον Παναθηναϊκό μέσα στην καρδιά του είναι ευπρόσδεκτος να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί. Γιατί Σύλλογος μεγάλος δεν υπάρχει άλλος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου