Κυριακή, 14 Ιουνίου 2015

Mike N. Είναι βέβαιο ότι ξενερώνεις όταν χάνεις το πρωτάθλημα. Δεν με χαλάει που χάθηκε από τον Ολυμπιλαγό διότι η διαφορά μεταξύ των δυο Συλλόγων είναι ΧΑΟΤΙΚΗ:
Mike N.

Είναι βέβαιο ότι ξενερώνεις όταν χάνεις το πρωτάθλημα.
Δεν με χαλάει που χάθηκε από τον Ολυμπιλαγό διότι η διαφορά μεταξύ των δυο Συλλόγων είναι ΧΑΟΤΙΚΗ:
34 -11. Είναι σαν να συγκρίνεται στο τένις ο Ναδάλ με τον Παγδατή ένα πράγμα! Τρία πρωταθλήματα σε Δεκαοχτώ Χρόνια! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ!!!!
Με χαλάει που το σλόγκαν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΘΑ ΠΕΙ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΨΥΧΗ δεν ακούστηκε από κανέναν φέτος, πλην Διαμαντίδη-Φώτση-Παππά και ολίγον από Μπατίστα και βεβαίως Μαυροκεφαλίδη (μετά τη φυγή του Ιβάνοβιτς).
Θα πως ότι είπα και πέρσι το καλοκαίρι: ΟΛΑ τα λεφτά στο μπάσκετ θα είναι ο νέος μας προπονητής. Ο πρόεδρος έκανε το μέγιστο λάθος να πάρει αλλά και να κρατήσει μέχρι το Μάιο τον Ιβάνοβιτς. Άλλο τέτοιο λάθος θα αποβεί μοιραίο.
giannakopoulosΔημήτρη Γιαννακόπουλε, αυτό που έχτισες, τελείωσε με πλήρη αποτυχία. Φτιάξε την ομάδα ανταγωνιστική, πάρε καλούς ποιοτικούς ξένους επιπέδου φάιναλ φορ, πάρε καλό προπονητή (να γνωρίζει την νοοτροπία του ΠΑΟ), φτιάξε και την συμπεριφορά σου κάπως…και όλοι θα σταθούν στο πλάι σου.
Είμαι βέβαιος ότι ο πρόεδρος ξέρει τι πρέπει να κάνει. Όχι διότι έχασε το πρωτάθλημα (ο πρώτος χαμένος τίτλος επί εποχής Δημήτρη Γιαννακόπουλου) αλλά γιατί η ομάδα οφείλει του χρόνου να βρίσκεται τουλάχιστον στο Βερολίνο. Τιμής ένεκεν για το μεγαλύτερο Έλληνα αθλητή, το Δημήτρη Διαμαντίδη!
Δεν με νοιάζει που χάσαμε το πρωτάθλημα. Με πληγώνει όμως που φανήκαμε τόσο ανεπαρκείς, απέναντι στον Airball, στον Σλούκι λουκ (εδώ γελάμε), στον Χάντερ τον κυνηγό και στο Ντάνστον. Μέχρι κι ο Αγραβάνης (;) πέταγε τρίποντα και τα έβαζε.
Ένας κύκλος έκλεισε.
Δάκρυα γι αυτή την ομάδα δεν υπάρχουν.
Μας έχει χαρίσει τόσες και τόσες στιγμές δόξας, συγκίνησης και χαράς, που δεν ξεγράφονται με μια κακή χρονιά.
…. μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς την δόξα τραβά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου