Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2015

ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΥΣΚΑΣ!

ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΥΣΚΑΣ! (PICS+VIDS)

Οι παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού, ο πρέσβης της Ουγγαρίας και ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Φέρεντς Πούσκας, τίμησαν τη μνήμη του «Καλπάζοντας Συνταγματάρχη» στη Λεωφόρο.
Τίμησαν τον Πούσκας! (pics+vids)
4PHOTOS
6VIDEO
Με αφορμή τον αγώνα της Ελλάδας με την Ουγγαρία, η πρεσβεία των «Μαγυάρων» μαζί με το Ίδρυμα Φέρεντς Πούσκας ζήτησαν από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να τιμήσουν τη μνήμη του «Καλπάζοντος Συνταγματάρχη». Το ραντεβού είχε δοθεί για το γήπεδο της Λεωφόρου, με τα… παιδιά του Πούσκας, τους παίκτες που έπαιζαν στην εποχή του στο «τριφύλλι», να δίνουν το «παρών» και να τιμούν τη μνήμη του ανθρώπου που έγραψε χρυσές σελίδες ιστορίας με το «τριφύλλι».
Το Leoforos.gr ήταν εκεί και κατέγραψε τα πάντα από τη σεμνή τελετή που διεξήχθη στα επίσημα της Λεωφόρου. Την ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκπροσώπησε ο Βασίλης Κωνσταντίνου, ενώ ήταν εκεί οι Αντωνιάδης, Δομάζος, Σούρπης, Καμάρας, Γονιός, Τζουνάκος, Ροκίδης, Δεληγιάννης και Φυλακούρης. Το στεφάνι στη μνήμη του Πούσκας κατέθεσαν από κοινού ο πρέσβης της Ουγγαρίας, Έρικ Χάουπτ, και ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Πούσκας, Γκιόργκι Ζόλοσι.
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση, πατώντας στις σχετικές ενδείξεις στην κεντρική φωτογραφία του θέματος…
http://www.leoforos.gr/football/story/87681/timisan-ton-poyskas-pics-vids

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου