Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2016


Η ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ 
ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ 
ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΕΘΛΙΩΝ ΤΟΥ 


Ο Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΝΤΟΣ


Στις 3 Φεβρουαρίου, επίσημη ημερομηνία γενεθλίων του Παναθηναϊκού, το 1908, κόπηκε φέτος η Πίτα των Παλαιμάχων του Συλλόγου. Μοναδική σε ζωντάνια, έκφραση και συγκέντρωση προσωπικοτήτων ταυτόχρονα με μια άριστη διοργανωτική επιτυχία σε ρυθμό, εμπνεύσεις και προσφορές προς όλους. 
Το αγαπημένο Ξενοδοχείο St George Lycabettus έχει γίνει πλέον φανερό ότι δεν είναι δυνατόν να καλύψει τον όγκο, αλλά και τον παλμό από την αθρόα προσέλευση Αθλητών, Παραγόντων και φίλων του Παναθηναϊκού.
Ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ κ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Α.Ο
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ
 ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΙΣ
Η ευρύτερη και αυθόρμητη συγκέντρωση της Παναθηναϊκής Οικογένειας σε μια περίοδο που στον Αθλητισμό και την Κοινωνία μας τα πάντα ακολουθούν αποκλίνουσα οδό, δηλαδή ξεστρατίζουν, οι Αθλητές και οι Ποδοσφαιριστές των ένδοξων ημερών έρχονται να κρατήσουν ψηλά τη Σημαία τους και να προσφέρουν στη νέα γενιά τη δική τους φρόνηση και τις ορθές ιδέες των εποχών της αγνότητας. Ίσως αυτό να μην είναι εύκολο, αλλά και η προσπάθεια σίγουρα θα δώσει σε ένα κομμάτι της νεολαίας μας τα επιθυμούμενα επιτεύγματα. 
Περισσότερο από οποιοδήποτε κείμενο, οι απεικονίσεις της εκδήλωσης σε κλασσικές φωτογραφίες, βίντεο κ.λ.π. καταγράφουν με απόλυτη εκφραστικότητα, ότι τα λόγια δεν μπορούν να αποδώσουν. 
Τα παριστάμενα Διοικητικά Συμβούλια των Παλαιμάχων Συλλόγων, τόσο του Ποδοσφαίρου, όσο και των λοιπών Αθλημάτων, με επικεφαλής τους Προέδρους τους Φραγκίσκο Σούρπη και Απόστολο Κόντο, επιθυμούν να εκφράσουν την ικανοποίησή τους για Παναθηναϊκό αγκάλιασμα και  να διαδηλώσουν την απόφασή τους να προχωρήσουν από κοινού στην προσπάθεια αναγέννησης του φίλαθλου πνεύματος και της επανόδου των επιτυχιών του Συλλόγου μας.   
Στην εορτή τιμήθηκαν: 
  Ο  π.ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΓΟΥΡΟΣ ΑΠΟΝΕΜΕΙ ΣΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΤΣΙΑΔΑΚΗ  ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΣΟΥΡΠΗΣ: Ιατρός, πρόεδρος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών.
  Ο ΜΙΜΗΣ ΔΟΜΑΖΟΣ-ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ-ΤΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ
  ΑΠΟΝΕΜΟΥΝ ΣΤΟΝ  ΝΙΚΟ ΤΖΟΥΝΑΚΟ
  Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ  ΑΠΟΝΕΜΕΙ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΤΖΟΥΝΑΚΟ
  • ΝΙΚΟΣ ΤΖΟΥΝΑΚΟΣ: Γεν. Γραμματέας Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών. 
  • Ο ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΛΚΑΝΙΟΝΙΚΗΣ  ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ
   ΑΠΟΝΕΜΕΙ ΣΤΟΝ ΧΑΡΗ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ
  • ΧΑΡΗΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ: Μέλος της Χρυσής Ομάδας Μπάσκετ του ΠΑΟ. 
  • ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΑΚΗΣΚΗΣ -ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΙΡΒΙΔΑΚΗΣ
   ΣΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΑΠΟΝΟΜΗ ΣΤΟΝ ΒΑΛΚΑΝΙΟΝΙΚΗ ΓΙΩΡΓΟ ΓΛΥΝΟ
  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΛΥΝΟΣ: Βαλκανιονίκης της Πάλης. 
   Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΒΕΡΗΣ ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΝΣ κ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΑΠΟΝΕΜΕΙ ΣΤΟΝ ΧΟΥΑΝ ΡΑΜΟΝ ΡΟΤΣΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ
   ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ

  ΧΟΥΑΜΟΝ ΡΟΤΣΑ-ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΝΤΟΣ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΒΕΡΗΣ
  -ΘΟΔΩΡΟΣ ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ

   Ο ΧΟΥΑΝ ΡΑΜΟΝ ΡΟΤΣΑ ΣΤΟ  ΒΗΜΑ 
  • ΧΟΥΑΝ ΡΑΜΟΝ ΡΟΤΣΑ: Γενν. στην Αργεντινή, όμως αγάπησε την Ελλάδα μέσα από τον Παναθηναϊκό. 

  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου