Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2016

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ 
ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟ
Σε μια λαμπρή εκδήλωση 

Η Πίτα των Παλαιμάχων του Παναθηναϊκού θα κοπεί την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου.  
Στις 18.45 στον καθιερωμένο χώρο του Ξενοδοχείου St George Lycabettus θα πραγματοποιηθεί η γιορτή με ένα ενδιαφέρον Αθλητικό και Πολιτιστικό Πρόγραμμα. 
Η εθιμοτυπική γιορτή, όπως κάθε χρόνο, θα αποτελέσει την αφορμή για να συγκεντρωθούν μαζί και να εορτάσουν οι Παλαίμαχοι Αθλητές και Πρωταθλητές όλων των Σπορ, αλλά και οι Ποδοσφαιριστές με επικεφαλής την ηγεσία τους, αλλά και όλα τα θρυλικά ονόματα, όπως είναι οι ΔομάζοςΣούρπης, Αντωνιάδης, Τζουνάκος, Καμάρας, Οικονομόπουλος, ΠυτιχούτηςΦυλακούρης, Κωνσταντίνου και τόσοι άλλοι.  
Στην εκδήλωση – που θα είναι ανοικτή για όλους – θα τιμηθούν και φέτος παλαιοί και εν ενεργεία πρωταθλητές, όπως και από το χώρο της Διοίκησης, καθώς όσοι ανοιχτόκαρδα προσφέρουν πρέπει να αναφέρονται και να τυγχάνουν ειδικής διάκρισης. 
Το Διοικητικό Συμβούλιο των Παλαιμάχων Πρωταθλητών έχει κινηθεί δραστήρια για να ετοιμάσει φέτος μια γιορτή περισσότερο λαμπρή από κάθε άλλη φορά. Είναι μέσα στους σκοπούς και στο πρόγραμμα πολιτιστικής ανύψωσης και ιστορικής ενημέρωσης η προσπάθεια αυτή που γενικώς από αδυναμία ή άγνοια είναι παραγκωνισμένη από τις διοικήσεις. 
Είναι χαρακτηριστικό και πρέπει να αναφερθεί ότι η όλη βραδιά θα έχει – για πρώτη φορά και την μουσική της επένδυση (ή μουσικό χαλί κατά τη σημερινή ορολογία) από παλαιό πρωταθλητή μέλος της Παναθηναϊκής Οικογένειας. 
Μετά το πέρας του προγράμματος θα υπάρξει ένας πλούσιος μπουφές για όλους τους παρευρισκόμενους.  
Το Διοικητικό Συμβούλιο των Παλαιμάχων όλων των Αθλημάτων, με επικεφαλής τον Πρόεδρό του Απόστολο Κόντο, εκφράζει την επιθυμία όλοι όσοι επιθυμούν να προσέλθουν για να δοθεί σε όλους μας η χαρά μιας δυναμικής παρουσίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου