Τρίτη, 1 Μαρτίου 2016

ΠΡΑΣΙΝΗ -  ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ!


Ο Απόστολος Κόντος ο πρώην μεγάλος αρχηγός του μπασκετικού Παναθηναϊκού, βγάζει το καπέλο στον υπέροχο κόσμο του Παναθηναϊκού και την συμβολή του στον δρόμο για την κορυφή!
Η αγάπη και το πάθος -σε κάθε αγώνα – που δείχνουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού στην πολυαγαπημένη τους Μπασκετική ομάδα είναι  εκπληκτική.
Έχουν εκτιμήσει την ιστορία αυτής της ομάδας ,είναι υπερήφανοι για τους τίτλους , τις μεγάλες διακρίσεις ,τις χαρές και την υπερηφάνεια που τους έχει προσφέρει
Απόστολος Κόντος
Γράφει ο Απόστολος Κόντος      
Όλα τα χρόνια εδώ και πολλές δεκαετίες οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού έχουν αγκαλιάσει τον μπάσκετικό  Παναθηναϊκό ,όπου και να πας όπου και να βρεθείς η αγάπη που εισπράττεις για το παρών και το παρελθόν είναι πολύ μεγάλη ,κάτι που το δείχνουν  οι απλοί φίλαθλοι με θέρμη και ενθουσιασμό .
Εκείνο που μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι και στις  άσχημες στιγμές της ομάδας οι φίλοι μας  δείχνουν μια μεγάλη ωριμότητα ,με μόνη αντίδραση -σε τυχόν άτυχο αποτέλεσμα- ένα παρατεταμένο χειροκρότημα στο τέλος του αγώνα!
Η Μπασκετική Παναθηναϊκή οικογένεια έχει πετύχει μεγάλα επιτεύγματα, μεγάλες επιτυχίες σε δύσκολες εποχές, με  σπουδαίες ομάδες, μεγάλους  προπονητές και  αθλητές  του παρελθόντος ,που  τους βρίσκει να παλεύουν με νύχια και δόντια άνισα, απέναντι σε πολυεθνικές  ομάδες και οικονομικούς ομίλους   ( βλέπε Μακαμπή,ομαδες από Ιταλία,Γαλλία,Ισπανία)  και να κατακτούν  διακρίσεις στην Ευρώπη, πρωταθλήματα και Κύπελλα στην Πατρίδα μας!
Μετά την Παγκοσμιοποίηση των ομάδων οι πολύ μεγάλοι Έλληνες παίκτες και οι σπουδαίοι ξένοι ,με παγκόσμια εμβέλεια ,έδωσαν και δίνουν μεγάλες χαρές και συγκινήσεις-6 Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα – στον κόσμο του Παναθηναϊκού!
Δεν είναι πλέον όνειρο ,είναι μία πραγματικότητα .ο Παναθηναϊκός μας είναι η κορυφαία ομάδα ,δεν έχουμε να ονειρευτούμε τίποτα ,να ζήσουμε κάτι διαφορετικό ,να μας λείπει κάτι από την  τροπαιοθήκη μας!
Η διοίκηση προσφέρει απλόχερα τα πάντα ,οι σπουδαίοι Έλληνες παίκτες μαζί με του εξαιρετικούς ξένους πλαισιώνουν και συγκροτούν και φέτος ένα πανίσχυρο σύνολο που μπορεί -το λέω δια μία ακόμη φορά,να  πάρει το Ευρωπαϊκό   τρόπαιο.                                                                                                                                       Ο πάντα παρών 6ος παίκτης μας -η πράσινη λαοθάλασσα -γεμίζει σε όλα τα Ευρωπαϊκά και μεγάλα   Ελληνικά παιχνίδια το ΟΑΚΑ  και δείχνει  με τον ποιο εκκωφαντικό τρόπο ότι όλοι μαζί, Διοίκηση ,τεχνικό επιτελείο ,αθλητές και  κόσμος, μπορούν και φέτος να τα κατακτήσουν όλα !
Υ.Γ   15 χρόνια παρουσίας μου  στον μπάσκετικό   Παναθηναϊκό εκφράζω τα έντονα συναισθήματα μου ,χωρίς βέβαια να λησμονούμε τις πολύ μεγάλες επιτυχίες που έχουν πετυχει ΟΛΑ  τα τμήματα του Παναθηναϊκού μας, κατακτώντας οι Αθλητές του, Ολυμπιακά μετάλλια ,Παγκόσμιες , Ευρωπαϊκές και Πανελλήνιες νίκες!
Ψ
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ
ΔΥΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΜΕΤΑΛΙΑ

 ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΡΕΚΟΡΜΑΝ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΣΣΟΒΑΣ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 

ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ
23 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

 ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣλ
2 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΛΙΒΕΡΗΣ 
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ
ΕΠΕΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου