Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2016

Από Panathinaikoskosmos - Μαρ 25, 2016

ΑΦΙΕΡΩΜΑ:
Στον Αχιλλέα ΜακρόπουλοΟι παλαίμαχοι πρωταθλητές του Παναθηναϊκού ξέρουν να αναγνωρίζουν τους ανθρώπους που δώσανε τα πάντα για την ομάδα από απλή και αληθινή αγάπη και χωρίς να περιμένουν ανταλάγματα, αυτούς που νυχθημερόν στάθηκαν δίπλα στην πράσινη λατρεία μας , τον Παναθηναϊκό, στηρίζοντας όπως μπορούν, αλλά πάντα αθόρυβα (ξέρετε οι μεγάλες αγάπες δεν κάνουν θόρυβο…είναι σιωπηλές…..μόνο τότε έχουν αξία), πλήν όμως ουσιαστικά.
Ο Αχιλλέας Μακρόπουλος, είναι ο επί πολλών ετών στυλοβάτης του Ερασιτέχνη, της «μάνας» του πράσινου λόχου όπως συνηθίζουμε να λέμε.
 Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΠΗΛΙΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ 21 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΙΒΟΥ
ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΤΟΝ ΔΕΟΝΤΑ ΣΕΒΑΣΜΟΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟ

Τον Επίτιμο τους Πρόεδρο και του Παναθηναϊκού κο Αχιλλέα Μακρόπουλο, έναν ξεχωριστό άνθρωπο, με σημαντική διαδρομή και με μοναδική αγωνία για την μεγάλη του αγάπη τον Παναθηναϊκό, υποδέχθηκαν με ένα παρατεταμένο θερμό χειροκρότημα κατά την είσοδο του στην »ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ»που έγινε με Απόλυτη Επιτυχία στο ΚΈΝΤΡΟ »ΠΕΡΙΞ» στις 18 Μαρτίου 2016.με την συμμετοχή των Παλαιμάχων όλων των αθλημάτων.
Οι Αθλητές και αθλητικά στελέχη όλων των αθλημάτων τον χαιρέτησαν αποδίδοντας τον δέοντα σεβασμό και φωτογραφήθηκαν μαζί του.
Επίσης ένα θερμό χειροκρότημα ακολούθησε κατά την αποχώρηση του ενώ Πρωταθλητές τον συνόδευσαν τιμητικά έως το αυτοκίνητο του..
Αναγνώρισαν για μία ακόμη φορά την προσφορά του στον Παναθηναϊκό ,δείχνοντας του την αγάπη τους.
Γιατί αυτοί ξέρουν να αναγνωρίζουν και να αποδίδουν τα δέοντα.!!!
Δείτε το βίντεο που επιμελήθηκε ο Θόδωρος Συνοδινός


Θεοδωρος Συνοδινος https://www.youtube.com/watch?v=YGsd45mDKVU&feature=share

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΥΛΟΒΑΤΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ…
YOUTUBE.COMΘ. Συνοδινός
Θ. Συνοδινός

Ο Θόδωρος Συνοδινός θυμάται :
«Έζησα από κοντά την αγωνία του,όταν ανέλαβε πρόεδρος στον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.
Μόνος του ανέλαβε το οικονομικό βάρος της προσωρινής διοίκησης πρωτοδικείου και στη συνέχεια εκλεγμένης διοίκησης για δύο ακόμη ολόκληρα χρόνια .
Τα ποσά που διέθεσε για την ανακαίνιση αιθουσών και την προσπάθεια για να πρωταγωνιστήσει ο Παναθηναϊκός και τη λειτουργία των τμημάτων του συλλόγου είναι περίπου στην αξία του ενός …μύριου.τα οποία έκανε δωρεά και όχι διευκόλυνση…
Έδωσε την πλήρη συμπαράσταση του στην Π.Α.Ε και αντί αναγνώρισης από τους ανθρώπους της, έλαβε ανιστόρητη πρωτοφανή πολεμική που τον απογοήτευσε προσωρινά και τον οδήγησε σε παραίτηση από την θέση του προέδρου.
Παρά ,τα όσα παραπάνω συνέβησαν ,συνέχισε να ενισχύει αθόρυβα τα τμήματα του ερασιτέχνη και σε αναγνώριση των προσπαθειών του ο Π.Α.Ο τον ανακήρυξε επίτιμο πρόεδρο του Ερασιτέχνη Π.Α.Ο»
-Ο ΤΑΚΗΣ ΛΟΥΚΑΝΙΔΗΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ-ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ
ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟ ΕΝΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΟΓΑΣ
ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΑΙ ΧΑΡΗΣ ΣΒΥΝΕΛΗΣ-ΝΙΚΟΣ ΡΑΠΤΗΣ
ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟ


ΜΙΜΗΣ ΔΟΜΑΖΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ
 ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΤΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΠΟΥΛΟΣ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου