Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!
ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΚΟΥΤΣΑ –ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 3-0 !!!

Γράφει:
Ο Απόστολος Κόντος

Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να υποτιμήσω την Ισπανική Λαμποράλ Κούτσα και μην ομολογήσω ότι ήταν μία ομάδα με περίσσιο πάθος και καρδιά, πολύ διαβασμένη, με παίκτες παλικάρια - και δίκαια, όπως εξελίχτηκαν οι τρείς συναντήσεις, προκρίθηκε στο φαιναλ φόρ του Βερολίνου

Όμως θα πρέπει να επισημάνω ο τι ο Παναθηναϊκός ήταν πιο                       “πλούσιος”  σε έμψυχο δυναμικό, με βάθος πάγκου, με  μεγαλύτερο ταλέντο, αλλά δυστυχώς αυτό δε μας …. έφτανε και δίκαια δεν προκριθήκαμε !

Όλοι είχαμε πιστέψει –μπορώ να πω με απόλυτη βεβαιότητα –ότι η σειρά των αγώνων θα οδηγείτο σε 5 αναμετρήσεις για την πρόκριση εκείνης της ομάδας στο F4 του Βερολίνου, αλλά δυστυχώς όλοι  διαψευστήκαμε!

Οφείλω να επισημάνω ότι η Διοίκηση της ΚΑΕ του  Παναθηναϊκού με τον  Δημήτρη Γιαννακόπουλο έκανε τα ΠΑΝΤΑ για να βοηθήσει την ομάδα - στο μέτρο που της αναλογεί – και στην κρίσιμη χρονικά στιγμή έδωσε νέα πνοή στον Παναθηναϊκό αποκτώντας 3 νέους παίκτες (Ουίλιαμς, Χέινς και Χάντερ).

20.000 φίλοι του Παναθηναϊκού –για μία ακόμη φορά –κατέκλυσαν το ΟΑΚΑ και προσπάθησαν να βοηθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα .
Οι  παίκτες προσπάθησαν με όλες τις δυνάμεις τους να ανταποκριθούν στις ανάγκες αυτών των αγώνων με κορυφαίο βέβαια όπως πάντα τον μεγάλο Δημήτρη Διαμαντίδη

Καλό βέβαια μερικοί να προβληματιστούν εάν η ανταποδοτικότητα τους η αγωνιστική, ήτανε ανάλογη με την προσφορά της ομάδας τους .

Λογικό είναι ότι σε τόσο υψηλού επιπέδου αγώνες ο προπονητής να  βρίσκεται στον πυρήνα των παραπόνων και των ερωτημάτων, δηλαδή τι ήταν αυτό που έφταιξε και ο καλύτερος Παναθηναϊκός γνώρισε 3 ισάριθμες ήττες - με τον τρόπο πού τις έκανε  από την Λαμποραλ Κούτσα .

Μετά από αυτά τα αποτελέσματα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός απέλυσε τον κόουτς Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς (την μεγάλη αυτή μορφή του Ευρωπαϊκού Μπάσκετ)

Ο Παναθηναϊκός οφείλει γρήγορα να επανακάμψει και να προχωρήσει αρχικά με τις εγχώριες διοργανώσεις και ακολούθως με τον σχεδιασμό της νέας ομάδας της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017

Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλη ομάδα και οφείλει πάλι να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ευρωπαϊκού μπάσκετ !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου