Δευτέρα, 9 Μαΐου 2016

O Παναθηναϊκός πρωταθλητής στο Πιστόλι!Δ. Λιβέρης
του 
Διονύση Λιβέρη
Συνεχίζοντας την καλή παράδοση που δημιούργησε πέρυσι η πράσινη ομάδα, στο Ελεύθερο Πιστόλι Ανδρών, αναδείχθηκε και φέτος Πρωταθλήτρια. 

Με τον πρωταθλητή στο αεροβόλο πιστόλι Νίκο Γιαννίση, που πέτυχε ατομικό ρεκόρ (529/600) και τους Γιάννη Καμπούρη (526) και Δημήτρη Κατσίρη (515), ανέβηκε και φέτος στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Αφήνοντας μάλιστα πολύ πίσω όλους τους αντιπάλους. Στο τελικό του ίδιου αγωνίσματος, ο Καμπούρης μετά από μία επίδειξη ψυχραιμίας και αποφασιστικότητας, κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο.

Οι επιτυχίες όμως δεν σταματούν εδώ! 
Στο αγώνισμα του Πιστολίου Στάνταρ, ο Γιάννης Καμπούρης ανέβηκε και πάλι στο βάθρο, όντας και εδώ, μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα, δεύτερος. Στο ίδιο αγώνισμα, η ομάδα του Παναθηναϊκού, αποτελούμενη από τους Καμπούρη, Κατσίρη και Κοκκινάκη, κατέκτησε ένα ακόμη μετάλλιο, το χάλκινο τούτη τη φορά. Και εδώ επαναλήφθηκε η περυσινή διάκριση.

Μία πολύ σημαντική επιτυχία υπήρξε όμως και στην κατηγορία εφήβων, όπου ο Σύλλογος δεν είχε παρουσία τα τελευταία χρόνια. Στο Ελεύθερο Πιστόλι, ο Νϊκος Κανιούρης, μετά από ένα δυνατό τελικό πήρε και αυτός το ασημένιο μετάλλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου