Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2016

ΜΙΜΗΣ ΔΟΜΑΖΟΣ – ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ.

Οι Παλαίμαχοι Πρωταθλητές Παναθηναϊκού A.Ο με δυναμική παρουσία τίμησαν τον μεγάλο «Στρατηγό» του Ποδοσφαίρου Μίμη Δομάζο.
Με επικεφαλής το πρόεδρο Απόστολο Κόντο τον Αντιπρόεδρο Τάκη Οικονομόπουλο ,τον Γεν. γραμματέα Γιώργο Λιβέρη μαζί με όλα τα μέλη του Δ.Σ έδωσαν το παρόν στην παρουσίαση του βιβλίου του «Στρατηγού» που έγινε απέναντι της θύρα 11 του γηπέδου της Λεωφόρου στο club<<Baraoda>>.
Ο «Πατριάρχης» του Παναθηναϊκού A.Ο Αχιλλέας Μακρόπουλος πάντα δυναμικός με το χέρι στην καρδιά

Ο Πρόεδρος των Παλαιμάχων Πρωταθλητών του Παναθηναϊκού A.Ο Απόστολος Κόντος ,ευχήθηκε εκ μέρους του Δ.Σ καλή επιτυχία

Ο Μεγάλος άσσος του Ποδοσφαίρου Μίμης Δομάζος έχοντας συμπαραστάτη την κόρη του Πόπη που είχε την ευθύνη της εκδήλωσης ,παρουσίασε το πρώτο Βιβλίο του το βράδυ της Πέμπτης, που αφορά την ένδοξη καριέρα του στα γήπεδα, παρουσία πολλών μεγάλων άσων του παρελθόντος.,εκπροσώπων του αθλητικού τύπου και του πολιτικού κόσμου αλλά και πολλών ΦΙΛΆΘΛΩΝ.
Θέμα του βιβλίου ήταν η καριέρα του, καθώς και μυστικά γύρω από το άθλημα του Ποδοσφαίρου.
DSCN3233
Ο Πατριάρχης του Παναθηναϊκού Αχιλλέας Μακρόπουλος,επίτιμος προέδρος των Παλαιμάχων Πρωταθλητών παντά δυναμικός, χειροκρότηθηκε κατα την είσοδο του!!!
Μεταξύ των παρευρισκομένων διακρίναμε την παρουσία της ομάδας του Γουέμπλεϊ(Αντωνιάδης, Καμάρας, Οικονομόπουλος, Φυλακούρης,Γονιός,Ροκίδης), του Σπύρου Λιβαθινού, Θωμά Μαύρου, Νίκου Σαργκάνη
Εκπροσώπους της πολιτικής: Φάνη Πάλλη-Πετραλιά.,Γιώργος Λιάνης,Δώρα Πάλλη Σιούτου.

Της Μουσικής :, Μίμης Πλέσσας, Γιώργος Κατσαρός.
Από την Παναθηναϊκή Συμμαχία ο Σπύρος Βλάχος και από την Π.Α.Ε ο Στράτος Σωπήλης.
index
Η Δώρα Πάλλη Σιούτου με τον Αντιπρόεδρο των Παλαιμάχων Θεόδωρο Συνοδινό

Ο Μίμης Δομάζος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την τιμητική παρουσία τους κάνοντας αναφορα στο πέρασμά του από την ΑΕΚ, και την τιμή που ένιωθε φορώντας τη φανέλα της Εθνικής ομάδας.
Τέλος ευχήθηκε να ξαναγυρίσει το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου