Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016

ΑΥΡΙΑΝΗ ΠΡΩΤΗ ΕΠΑΝΟΔΟΣ
ΤΩΝ ΧΡΥΣΩΝ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ
Στο εντελώς σύγχρονο Σκοπευτήριο της Μπολόνια, κοντά στο Αεροδρόμιο της ιταλικής πόλης, αύριο Παρασκευή 7/10 όπως και το Σάββατο 8/10, η Άννα Κορακάκη δίνει την πρώτη της διεθνή αναμέτρηση, μετά τη διπλή επιτυχία της στη Βραζιλία. Θα είναι ο αγώνας της Διεθνούς Ομοσπονδίας Σκοποβολής με την ονομασία «ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ».

Στο Άθλημα της Σκοποβολής, με τα δικά του ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, την ψυχολογία του και την ιδιόμορφη αγωνιστική του έκφραση, η Χρυσή Ολυμπιονίκης του 2016, κλείνει τη χρονιά στη μεγαλύτερη συγκέντρωση Σκοπευτριών, μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Βεβαίως η Άννα Κορακάκη έχει την επιδίωξη να επιβεβαιώσει την αξία της, ίσως και την υπεροχή της, ακόμη να ικανοποιήσει τους Έλληνες φιλάθλους που την καταχειροκρότησαν, ενώ επιθυμεί να δικαιώσει και την παράδοση των Βαλκανίων στους Ολυμπιακούς Αγώνες στα δυο αγωνίσματα Πιστολίου Γυναικών.

Να θυμηθούμε ότι από το 1984 που άρχισαν στο Ολυμπιακό Πρόγραμμα, η Βουλγάρα Μαρία Γκρόζντεβα έχει κερδίσει 5 Μετάλλια (2 – 0 – 3) και η Σέρβα Γιάσνα Σέκαριτς 4 (1 – 2 – 1). Τώρα είναι η σειρά της Άννας Κορακάκη.

Στη Μπολόνια θα έχει ισχυρές αντιπάλους, ότι καλύτερο έχει να παρουσιάσει η Ευρώπη και η Ασία. Θα είναι εκεί οι εξής:
Τσανγκ (Κίνα), Οτρυάντ (Μογγολία), Αντουανέτα Μπόνεβα (Βουλγαρία), η 47 ετών Ολένα Κόστεβιτς (Ουκρανία) με 8 συμμετοχές στους ΟΑ, Μαρία Γκρόζντεβα (Βουλγαρία), Κιμ (κορέα), Μόνικα Καρς (Γερμανία), Χάιντι Γκέρμπερ (Ελβετία), Μαθίλδη Λαμόρ (Γαλλία) και Γιανγκπαιμπόον (Ταϊλάνδη).

Με την ευκαιρία του τελικού σκοπευτικού αγώνα της χρονιάς και μετά την εντυπωσιακή παρουσία και αποδοχή της έκδοσης της ΕΣΟΑ «ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥ ΡΙΟ», ενδεικτικά παραθέτουμε τις σελίδες 4 και 5 της έκδοσής μας με τα κείμενα τα αφιερωμένα στην αγωνιστική προσπάθεια της Κορακάκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
ΕΚ ΤΗΣ ΕΣΟΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου