Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2016

ΓΕΝΙΚΗ Η ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΗ
ΣΤΗ Γ.Σ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ


Ο Ολυμπιονίκης Στέλιος Μηγιάκης Επίτιμο Μέλος
Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΗΓΙΑΚΗΣ Ασφυκτιούσε το γραφείο των Παλαιμάχων αθλητών του Παναθηναϊκού,στην Κόνιαρη 68,από την αθρόα προσέλευση των παλαιών πρωταθλητών κατά την Γενική Συνέλευση του Συλλόγου στις 18 Νοεμβρίου.

Η Διοίκηση του Συλλόγου,στο πνεύμα οικονομίας της εποχής,αλλά και για να αποκτήσουν μια επαφή με το γραφείο αποφάσισε σ' αυτό να πραγματοποιηθεί η Γ.Σ βεβαίως το γραφείο είναι άνετο και λειτουργικό,αλλά μετά κόπου ανταπεξήλθε  στη μεγάλη συγκέντρωση.

Πάντως αυτή η ετήσια Γ.Σ δεν περιλαμβάνει και αρχαιρεσίες επομένως δεν υπήρχε λόγος να γίνει η χρήση των καθιερωμένων αιθουσών του Σαίν Τζώρτζ Λυκαμπέτους.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Απόστολος ,Κόντος αφού χαιρέτισε εκπροσώπους όλων των αθλημάτων παρακάλεσε τον Κώστα Χασάπη να αναλάβει την προεδρεία των εργασιών,τον Γιώργο Λιβέρη να παρουσιάσει τον απολογισμό του έργου και τον Μανώλη Λεκάκη  να διαβάσει τον εγκριθέν απολογισμό από τη Ελεγκτική επιτροπή.


ΤΟ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ
Βεβαίως πριν  από την έναρξη των κυρίως εργασιών ζητήθηκε από όλους τους παριστάμενους να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη 
του πρόσφατα εκλιπόντος Ανδρέα Βγενόπουλου,παλαιού πρωταθλητή,ιδρυτικού μέλους των παλαιμάχων,χορηγού της Παναθηναϊκής οικογένειας,δικηγόρου και μεγίστου επιχειρηματικού πνεύματος.

Ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Λιβέρης αναλυτικά και διεξοδικά
παρουσίασε τη δραστηριότητα της χρονιάς που φεύγει,η οποία παρά τα οικονομικά προβλήματα -της κοινωνίας και του αθλητισμού-είχε κινητικότητα και ο Σύλλογος μπόρεσε να συνδυάσει την τωρινή δράση του και της επιθυμίες του παρελθόντος και την προσπάθεια της συσπείρωσης,των παλαιών με την συσπείρωση,των παλαιών με την δημιουργία δεσμών με την τωρινή διοίκηση.

Μερικά από τα θέματα δράσης τα οποία παρουσιάστηκαν ήσαν
και τα εξής:

 • Η καθιέρωση της Πίτας του συλλόγου στις 3 Φεβρουαρίου κάθε χρόνο,ημερομηνία γέννησης του Παναθηναϊκού το 1908
 • Οι Βραβεύσεις των παλαιών αθλητών
 • Η εκδήλωση της Παναθηναϊκής βραδιάς στο Γαλάτσι την οποία παρέθεσε ο Κωστής Μακρόπουλος
 • Η παρουσία της Διοίκησης σε εκδηλώσεις και άλλων Συλλόγων
 • Η συμμετοχή στις παρουσιάσεις των βιβλίων Λώρη Θεοφάνη και Μίμη Δομάζου.
 • Η απόκτηση θέσεων από τις διοίκησης Ποδοσφαίρου και Μπάσκετ
 • Η τακτική ενημέρωση,με άρθρα και ανακοινώσεις,όλης της Παναθηναϊκής κοινωνίας από το Blog -Site μας και από το αντίστοιχο ''Παναθηναϊκός κόσμος'' που είναι πρώτο σε επισκεψιμότητα.
 • Η έκδοση  ταυτοτήτων όχι μόνο στα μέλη αλλά και τους φίλους των παλαιμάχων.
 • Λειτουργία των γραφείων σε καθημερινή βάση
 • Επαφές με αρμοδίους φορείς για διοικητική λειτουργία
 • Πρόβλεψη για την διατήρηση των γραφείων και αύξηση δραστηριότητας κ.τ.λ
Το σώμα της Γενικής Συνέλευσης εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς τον Επίτιμο Πρόεδρο Πρόεδρο κ.Αχιλλέα Μακρόπουλο


Ο κος ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ Π.Α.Ο

 για την συμπαράσταση του,ενώ επίσης με παρατεταμένο χειροκρότημα αποδέχθηκε ως΄Επίτιμο μέλος τον Ολυμπιονίκη της Πάλης Στέλιο Μηγιάκη,ο οποίος είναι ο πρώτος που γράφτηκε ως φίλος των Παλαιμάχων του Παναθηναϊκού.

Με την ευκαιρία της συγκέντρωσης της Γ.Σ τα μέλη ενημερώθηκαν ότι το μεσημέρι της Κυριακής της 18 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί μία Παναθηναϊκή Συνεστίαση για την οποία ο Σύλλογος έχει φροντίσει να συγκεντρώσει αριθμό δώρων για όλους. 
.
Η Γ.Σ έκλεισε με την διαβεβαίωση της διατήρησης της συσπείρωσης και πως τα σημερινά του δραστήρια και ενεργά Μέλη του Συλλόγου  σύντομα θα διπλασιαστούν

ΕΝΙΣΧΥΣΗ
ΑΝΤΙ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ

 Ο Επίτιμος Πρόεδρος των Παλαιμάχων κος Αχιλλέας Μακρόπουλος γνώρισε ότι σε Μνήμη Ανδρέα Βγενόπουλου θα καταθέσει  ένα ποσό στο Σύλλογο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου