Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017

1ο Τρόπαιο Κολύμβησης Παναθηναϊκού Α.Ο.!

14/01/2017
Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. διοργανώνει το «1ο Τρόπαιο Κολύμβησης» στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ το διήμερο 21-22 Ιανουαρίου, με τη συμμετοχή πάνω από 50 συλλόγων από ολόκληρη την Ελλάδα.
 
Είναι το αθλητικό γεγονός που αναμένουν τα τελευταία 3 χρόνια εκατοντάδες κολυμβητές και κολυμβήτριες, καθώς θα έχουν την δυνατότητα να αγωνιστούν στις αρτιότερες αθλητικές εγκαταστάσεις της χώρας, με το με το ΟΑΚΑ να ανοίγει για πρώτη φορά, μετά από χρόνια, τις πύλες του σε μία διασυλλογική διοργάνωση.
 
Συνολικά στους αγώνες αναμένονται πάνω από 2.000 συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες και τα αγωνίσματα. 
 
Επιπροσθέτως, θα αποτελέσουν όρια πρόκρισης για τα Πανελλήνια πρωταθλήματα Ανδρών – Γυναικών, τα Πανελλήνια πρωταθλήματα κατηγοριών, με περισσότερους από 1000 αθλητές, τόσο από την Αθήνα, όσο και από ομάδες της περιφέρειας να δίνουν το «παρών» στην μεγάλη γιορτή ενός εκ των κορυφαίων ολυμπιακών αθλημάτων. 
 
Παράλληλα, η διοργάνωση αποτελεί  μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους αθλητές να αποκτήσουν αγωνιστικό ρυθμό ενόψει του Χειμερινού πρωταθλήματος Ανδρών-Γυναικών και για τα χειμερινά πρωταθλήματα Παμπαίδων-Παγκορασίδων και Παίδων-Εφήβων-Κορασίδων-Νεανίδων αντίστοιχα.
 
 
Το 1ο Τρόπαιο Κολύμβησης του Παναθηναϊκού Α.Ο. τελείται υπό  με την αιγίδα της ΚΟΕ και της Περιφερειακής Επιτροπής Αττικής στο κλειστό κολυμβητήριο του Ο.Α.Κ.Α., σε συνεργασία με το τμήμα Υγρού Στίβου του Συλλόγου μας.
προγραμμαScreenShot_20170113121218Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου