Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017

Με 11 παλαιστές στο Πρωτάθλημα το ΤριφύλλιΜε 11 παλαιστές θα διεκδικήσει ο Παναθηναϊκός Α.Ο. το πρωτάθλημα Ανδρών Ελληνορωμαικής Πάλης που διεξάγεται  4-5/3 στις Σέρρες.Τους 8 αθλητές μας που έχουν ήδη εξασφαλίσει την συμμετοχή τους, θα πλαισιώσουν οι  2 παλαιστές του Συλλόγου μας, που προκρίθηκαν  από τους αγώνες  της Β’ προκριματικής φάσης εχθές στον Ευρωπό Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για  τους Κωνσταντίνο Μπόμπορα στην κατηγορία των 130 κιλών  και Ιωάννη Λάμπρου στα 80 κιλά.  

Έκλεισε έτσι ο αριθμός των αθλητών που θα λάβουν συμμετοχή και μαζί με τον Πέντορετς στα 71 κιλά που είχε ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή του στην τελική φάση, με την αποστολή του Τριφυλλιού να έχει 11 παλαιστές έναντι 12 του ΠΑΟΚ και 12 του Εθνικού.

Οι εντεκάδα αποτελείται  από τους κάτωθι αθλητές  και ηλικιακά είναι η πιο νέα ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα, αφού ο μέσος όρος ηλικίας είναι τα 26 έτη:


66κιλά  ΜΑΝΔΡΙΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ 22 ετών Πρωταθλητής Εφήβων και Νέων Ανδρών

71 κιλά  ΠΕΝΤΟΡΕΤΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Μεσογειονίκης 9ος στην Ευρώπη και μέγας Πρωταθλητής Ελλάδος αφού έχει κατακτήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε 3 διαφορετικές κατηγορίες βάρους

71 κιλά  ΚΟΥΤΣΟΥΡΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 22 ετών , 5ος στο Πανελλήνιο Ανδρών

75 κιλά ΜΑΤΙΑΣ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ 25 ετών,  7 φορές Πρωταθλητής Ελλάδος, 7ος στο Παγκόσμιο Ανδρών,Πρωταθλητής Ευρώπης Εφήβων  και Μεσογειονίκης.

Να σημειωθεί, ότι φέτος για πρώτη φορά έπειτα  από 5 χρόνια,  θα αγωνιστεί  σε μεγαλύτερη κατηγορία προκειμένου να βοηθήσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

75 κιλά  ΚΟΥΤΣΟΥΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 21 ετών,  η έκπληξη των προκριματικών αφού κέρδισε  πρωτοκλασάτους αθλητές της κατηγορίας του,  Πρωταθλητής Εφήβων και Μεσογειονίκης τόσο στους Έφηβους όσο και στους Άνδρες

80 κιλά  ΛΑΜΠΡΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ 24 ετών,  προκρίθηκε  στην 2η φάση αποκλείοντας αθλητές από τους αντιπάλους μας ΠΑΟΚ και ΕΓΣ, είναι Πρωταθλητής Εφήβων και Ανδρών και  παίζει σε μεγαλύτερη κατηγορία βάρους.

80 κιλά ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ ΧΑΡΙΔΗΜΟΣ 26ετών,  Πρωταθλητής Εφήβων- Ανδρών 

85 κιλά  ΜΟΥΤΟΥΣΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 26 ετών Πρωταθλητής Εφήβων και Ανδρών

 98 κιλά ΠΟΛΙΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ , 24 ετών,   Πρωταθλητής Εφήβων και Ανδρών

130 κιλά ΛΕΩΝ ΝΙΚΟΣ 26 ετών , Μεσογειονίκης  Πρωταθλητής Εφήβων και Ανδρών και ΜΠΟΜΠΟΡΑΣ ΚΩΝΜΣΤΑΝΤΙΝΟΣ , 26 ετών Πρωταθλητής Ανδρών.

Να σημειωθεί ότι από τους 11 αθλητές οι, 6 είναι διεθνής και βασικά μέλη της εθνικής ομάδας.

Η προπονήτρια του Τριφυλλιού Λία Νικολάου δήλωσε στο panathinaikos1908.gr ενόψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος:

«Η οικογένεια του Παναθηναϊκού,  διότι  αυτή η 11αδα είναι πλέον οικογένεια με όραμα για το μέλλον και Παναθηναϊκή φιλοσοφία,  θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό προκειμένου να ξαναγυρίσει το πρωτάθλημα στον Σύλλογό μας,  στην πόλη όπου κατακτήθηκε και το  2015,  στις Σέρρες. Στον ίδιο ακριβώς τόπο,  ευελπιστούμε να το επαναλάβουμε. Αγωνιζόμαστε με ηλικιακά νεαρούς αθλητές  αλλά με πολύ ταλέντο,  όραμα και αθλητική εμπειρία αφού όλοι αποτέλεσαν  μέλη εθνικών ομάδων από την κατηγορία των Παίδων. Το βασικό όμως προτέρημα αυτών των αθλητών είναι ότι είναι ομάδα και αυτό θα παρουσιάσουμε, με στόχο την κατάκτηση του τίτλου»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου