Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2017

Τάκης Οικονομόπουλος «Ξυπνάω με το πινέλο» 

 Έκθεση ζωγραφικής στο Χίλτον!Αθεράπευτα ερωτευμένος με τη ζωγραφική παραμένει ο Τάκης Οικονομόπουλος. Το «πουλί των ελληνικών γηπέδων», που άφησε πίσω του μια μεγάλη καριέρα στον Παναθηναϊκό και στην εθνική ομάδα, συνεχίζει να βρίσκεται καθημερινά μπροστά από έναν καμβά και να αποτυπώνει με το πινέλο και τα χρώματα τις σκέψεις, τα όνειρα αλλά και τις... νοσταλγίες του. Εχοντας πλέον καθιερωθεί στον χώρο της ζωγραφικής, . Ο ίδιος χαρακτήρισε το πάθος αυτό τρόπο ζωής. 

«Από την εποχή που ήμουν ποδοσφαιριστής αφιέρωνα τουλάχιστον δυο - τρεις ώρες καθημερινά και έκανα σαν τρελός για να γυρίσω σπίτι μου και να ζωγραφίσω. Πλέον η ζωγραφική έχει γίνει τρόπος ζωής για μένα. Με ευχαριστεί, με ηρεμεί και αυτή η αυτοσυγκέντρωση σε βγάζει από πολλά προβλήματα και σε κάνει να ξεχνιέσαι. Τώρα που έχω περισσότερο χρόνο με το που θα ξυπνήσω πιάνω πάντα το πινέλο. Ζωγραφίσω πέντε ώρες την ημέρα και είναι μεγάλη υπόθεση έπειτα από την προπόνηση ή ένα άσχημο αποτέλεσμα να ξεκουράσεις το μυαλό σου. Δεν χωρά καμία αμφιβολία ότι θα ζωγραφίζω μέχρι το τέλος της ζωής μου».


Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο έως και την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου ο Τάκης Οικονομόπουλος εκθέτει έργα του στο Ξενοδοχείο Χίλτον στην αίθουσα Σαντορίνη και όσοι θέλουν και μπορούν ας πάνε να θαυμάσουν και ένα άλλο μεγάλο μεράκι ου μεγάλου Τάκη Οικονομόπουλου . Σίγουρα θα μείνουν ενθουσιασμένοι !

'Ωρες λειτουργίας της Έκθεσης:
Σάββατο απόγευμα 6 η ώρα έως 10 μμ.
Την Κυριακή από τις 10 η ώρα το πρωϊ έως στις 10 η ώρα το βράδυ.

Τη Δευτέρα από τις 10 η ώρα το πρωϊ έως στις 10 η ώρα το βράδυ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου