Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

Εκδήλωση του Παναθηναϊκού Α.Ο. στο Μουσείο Ακρόπολης!

16:43 01/03/2017

Εκδήλωση του Παναθηναϊκού Α.Ο. στο Μουσείο Ακρόπολης!
Από την ίδρυσή του, το 1908, ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. συνέδεσε άρρηκτα την πορεία του με την πόλη της Αθήνας. Με τις τεράστιες αγωνιστικές επιτυχίες των τμημάτων του, αλλά και τις ηθικές αρχές που πρεσβεύει, ο Σύλλογός μας έχει καταστεί αδιαμφισβήτητο σημείο αναφοράς για την πρωτεύουσα της Ελλάδας.

Σήμερα, ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι την προσεχή Τρίτη 7 Μαρτίου, διοργανώνει στο Μουσείο της Ακρόπολης την παρουσίαση του βιβλίου «Και Χιλιάδες Τίτλοι» (ώρα έναρξης τις 19.00). Κατ’ αυτόν τον τρόπο, το πιο εμβληματικό σημείο της πόλης των Αθηνών θα ανοίξει τις πύλες του στο μεγαλύτερο ελληνικό αθλητικό Σύλλογο.
Το βιβλίο πραγματεύεται την ιστορία του Ομίλου μας υπό το πρίσμα των επίσημων τίτλων του σε όλα τα σπορ.


Στη διάρκεια της παρουσίασης, την οποία αναμένεται να τιμήσουν κορυφαίες προσωπικότητες από όλα τα πεδία του κοινωνικού γίγνεσθαι, θα υπάρξει προβολή ιστορικών ντοκουμέντων από το «ταξίδι» του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ στο χρόνο.
Ενδεικτικά, αναφέρουμε τη δημοσιοποίηση για πρώτη φορά σειράς πολεμικών μεταλλίων που έλαβε ο Ιδρυτής του Συλλόγου Γιώργος Καλαφάτης για τα ανδραγαθήματά του.
Παράλληλα, έχει προγραμματιστεί σειρά βραβεύσεων σε βετεράνους αθλητές όλων των τμημάτων, οι οποίοι ξεχώρισαν, όχι μόνο για τις κορυφαίες επιδόσεις τους με το Τριφύλλι στο στήθος, αλλά και για την προσήλωσή τους στην ευγενή άμιλλα.

Όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι ένας παγκόσμιας εμβέλειας χώρος, όπως το Μουσείο της Ακρόπολης, λειτουργεί με σαφείς κανόνες και όρια.
Για το λόγο αυτό, η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί ενώπιον προκαθορισμένου αριθμού προσκεκλημένων, δίχως παρεκκλίσεις. Οι σχετικές προσκλήσεις έχουν ήδη εκδοθεί, αποσταλεί και είναι αυστηρά προσωπικές.

Ωστόσο, επειδή σε κάθε παρόμοια εκδήλωση υπάρχουν ακυρώσεις κι αλλαγές της τελευταίας στιγμής, όποιος ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει από κοντά την εκδήλωση μπορεί να καλέσει τη Δευτέρα κι από ώρα 11.00 έως 15.00 στο τηλέφωνο 210-6444401, για να ενημερωθεί εάν υπάρχουν διαθέσιμες προσκλήσεις. Πρέπει να τονιστεί εξ’ αρχής ότι και σε αυτή τη διαδικασία θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου