Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017

ΠΛΗΡΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΟΑΚΑ!

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods κατέθεσε στον υφυπουργό αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, αναλυτική μελέτη και μια πλήρη πρόταση 250 σελίδων για την παραχώρηση του κλειστού του ΟΑΚΑ για 49 χρόνια!
Πλήρης πρόταση Παναθηναϊκού για το κλειστό του ΟΑΚΑ!
AdTech Ad
Ο εκπρόσωπος των «πράσινων» κατέθεσε στον υπουργό την αναλυτική μελέτη της  ΚΑΕ και μια πλήρη πρόταση 250 σελίδων για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ για 49 χρόνια.
Αυτή περιλαμβάνει πλάνο ανάπτυξης του κλειστού των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων και οικονομοτεχνική μελέτη, η οποία καταρτίστηκε με γνώμονα το μέγιστο δυνατό όφελος τόσο για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, όσο και για το ελληνικό δημόσιο.
Οι αλλαγές που προβλέπει η πρόταση του «τριφυλλιού» θα αλλάξουν ριζικά το ΟΑΚΑ και θα αναβαθμίσουν όλες τις εγκαταστάσεις του μετατρέποντάς το σε ένα κλειστό αντάξιο της ιστορίας και του μεγέθους του Παναθηναϊκού.
Πέραν της αναβαθμίσεως της κεντρικής σάλας, το πλάνο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία ενός σύγχρονου προπονητηρίου και γυμναστηρίου για την ομάδα, την ανακατασκευή των βοηθητικών γηπέδων για την ανάπτυξη των Ακαδημιών καθώς και τη δημιουργία Μουσείου, συνεδριακού κέντρου, καταστημάτων καθώς και χώρων εστίασης.
Οι δύο άνδρες συζήτησαν εν μέσω εξαιρετικού κλίματος και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη εβδομάδα προκειμένου να μπορέσει ο κ. Βασιλειάδης να μελετήσει αναλυτικά την πλήρη πρόταση και μελέτη που δημιούργησαν τα στελέχη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods.
Στο πλαίσιο της συνάντησης ο υφυπουργός συνέστησε να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι εν όψει της σειράς των τελικών με τον Ολυμπιακό, ώστε να είναι εφάμιλλοι του κλίματος κάτω από το οποίο διεξήχθησαν οι περσινοί, πνεύμα στο οποίο κινήθηκε και η δήλωση που είχε κάνει από το πρωί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο Γιώργος Βασιλειάδης έλαβε τη δέσμευση του εκπροσώπου των «πράσινων» πως η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods θα κάνει τα πάντα προκειμένου να αποφευχθούν ακρότητες και αντιπαραθέσεις».
http://www.leoforos.gr/basketball/story/114012/pliris-protasi-panathinaikoy-gia-to-oaka

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου