Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

..

Κραυγή αγωνίας από τους Παλαίμαχους για τον Ερασιτέχνη:
Μήπως ήταν μήνυμα απαξίωσης ;; Η απουσία όλων των παλαιών 
διακεκριμένων μελών στη Γ.Σ του Παναθηναϊκού Α.Ο


Ήθελα να ήξερα τι κέρδισες,εσύ που ως φίλαθλος αγωνιζόσουν στη εξέδρα ,σου έλειπε βρε παιδί μου η αναγνωρισιμότητα,το ύψος του αθλητικού παράγοντά,νομίζεις ότι κέρδισες και άρα τώρα είσαι ικανοποιημένος ,που όμως δυστυχώς φαίνεται οδηγείς τον Ερασιτέχνη με μαθηματική ακρίβεια στα βράχια.


Θ. Συνοδινός
Θ. Συνοδινός


του Θόδωρου Συνοδινού
Με ένα έγγραφο αμφισβητούμενο εγκυρότητας για όσους είναι σε θέση να γνωρίζουν από έγγραφα, όπως επισήμανε το μέλος της Γ.Σ ο έχων σώας τα φρένας
Μπάμπης Παπαπασχάλης
(π.μέλος Δ.Σ Π.Α.Ο,π.Ναύαρχος) επισήμανε τα εξής:
«Αμφισβητώ το συγκεκριμένο μνημόνιο ως άνευ ουσίας,δεν έχει κανένα δεσμευτικό χαρακτήρα και για τις δύο πλευρές ,αφού κρίνω με όσα διαπίστωσα δεν έχει καμία επισημότητα και εγκυρότητα ,αφού δεν έχει αριθμ. πρωτ. δεν αναγράφονται οι τίτλοι των υπογραφόντων,δεν έχει τις απαραίτητες σφραγίδες,δεν είναι καν γραμμένο σε χαρτί υπουργείου ούτε είναι ακριβές αντίγραφο από τη γραμματεία του Υπουργείου.»..
Ο Νίκος Τσίλης
(π.μέλος Δ.Σ Π.Α.Ο,παλαίμαχος ποδοσφαιριστής )
Ρώτησε :«Είχατε κάποια εξουσιοδότηση που πήγατε στο Υπουργείο;»
η απάντηση
«Τι είδους εξουσιοδότηση να πάρω… Ο πρόεδρος έχει μια εξουσία από τη Γ.Σ, όταν ψηφίζεται. Δεν μπορώ να κάνω Γ.Σ πριν κάνω κάθε ραντεβού για τον Παναθηναϊκό».
Νίκος Τσίλης:
Υπάρχουν πρακτικά για όσα ειπώθηκαν στο υπουργείο,
Μπαλτάκος : «Δεν προβλέπεται να υπάρχουν πρακτικά»
ΝίκοςΤσίλης: «Με λυπεί η απάντησή σας».
{Η Γ.Σ δεν ψήφισε πρόεδρο αλλά Δ.Σ,το Δ.Σ έπρεπε να δώσει εξουσιοδότηση }
Νίκος Πλυτάς
(π.μέλος Δ.Σ Π.Α.Ο,παλαίμαχος Πόλο):
«Θέλουμε όλοι να πιέσουμε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ναι ή όχι. Δημήτρη μου θα σου πω κάνε πίσω και άσε να το υπογράψουν οι επόμενοι και τέλος».
διάλογος …
Μπαλτάκος:
«Καλείτε δηλαδή τον κόσμο του ΠΑΟ να μην το ψηφίσει»
Πλυτάς :
«Εγώ λέω να το παρακάμψουμε και να το πάρουν οι επόμενοι»
Κατζουράκης : «Το συγκεκριμένο μνημόνιο είναι απλά ένα ευχολόγιο. Και γράφεται μέσα η πρόθεση για ένα γήπεδο στο Γουδή. Μακάρι να ήταν μνημόνιο σαν αυτό που υπέγραψε η κυβέρνηση με την Τρόικα».
Ψηφοφορία
Τα αποτελέσματα για την έγκριση ή μη έγκριση ενεργειών για την δημιουργία γηπέδου στο Γουδή.
Ψήφισαν 74
74 έγκυρα ψηφοδέλτια.
Αποτελέσματα: 61 ΝΑΙ, 10 ΚΑΤΑ, 2 ΛΕΥΚΑ , 1 ΑΚΥΡΟ.
ΜΗΠΩΣ Η ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ,
ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΣΑΣ…ΜΗΠΩΣ;
ΚΑΜΙΝΗΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ

Καμίνης: «Δεν έχει αποφασιστεί τίποτα ακόμη για το γήπεδο του Παναθηναϊκού»

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, μίλησε για το γήπεδο του Παναθηναϊκού εκφράζοντας τις θέσεις του για το θέμα.
Οι δηλώσεις του στην εφημερίδα «Live Sport»:
Για το που βρίσκεται αυτή τη στιγμή το γηπεδικό του Παναθηναϊκού: «Ο δήμος έχει ετοιμάσει εδώ και χρόνια, όπως είχε υποχρέωση από τον νόμο, το Προεδρικό Διάταγμα για τη «Διπλή Ανάπλαση» και τον Βοτανικό. Τώρα η πολιτεία διατυπώνει νέες σκέψεις για την κατασκευή του αθλητικού κέντρου στου Γουδή. Είναι μια ιδέα που φαίνεται να βρίσκει σύμφωνο και τον Παναθηναϊκό, τον Ερασιτέχνη και την ΠΑΕ. Πρόκειται για ένα πολύ σύνθετο και ευαίσθητο ζήτημα, διότι στην ίδια περιοχή προβλέπεται να δημιουργηθεί Μητροπολιτικό Πάρκο. Η θέση του δήμου είναι να κάνουμε γήπεδο εκεί, αλλά αυτό πρέπει να γίνει σε συμφωνία με την πολιτεία και τον Παναθηναϊκό, ενώ παράλληλα πρέπει να διασφαλίσουμε και τη δημιουργία του Μητροπολιτικού Πάρκου. Για να συμβούν αυτά, πρέπει να έχουμε και την υποστήριξη των κατοίκων. Όλων. Να τους πείσουμε ότι, με την παρέμβαση που σχεδιάζουμε, θα προκύψει όφελος για όλους. Αν δεν πετύχουμε κάτι τέτοιο, δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε το γήπεδο. Ο δήμος έχει αρχίσει να διαμορφώνει μία ολοκληρωμένη άποψη για το τι πρέπει να γίνει, γιατί ο δήμος δεν βλέπει μόνο το γήπεδο. Βλέπει την «Τριπλή Ανάπλαση». Μακάρι να τα καταφέρουμε και να κάνουμε όλα όσα θέλουμε».
Για το αν υπάρχει συγκεκριμένη πρόταση της πολιτείας για το Γουδή: «Δεν έχουμε κάτι συγκεκριμένο μέχρι στιγμής… Θα έλεγα ότι η πρόταση της κυβέρνησης βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο. Ουσιαστικά, δεν έχει αποφασιστεί τίποτα ακόμη. Θέλω να τονίζω με έμφαση ότι ο δήμος, σε νομικό επίπεδο, τελεί υπό το Προεδρικό Διάταγμα που αφορά τον Βοτανικό και τη «Διπλή Ανάπλαση». Για να καταργηθεί αυτό το καθεστώς, θα πρέπει να έχουμε έτοιμη την επόμενη λύση»….

http://www.panathinaikoskosmos.com/285570/kravgi-agonias-apo-tous-palemachous-gia-ton-erasitechni-mipos-itan-minyma-apaxiosis-i-apousia-olon-ton-paleon-diakekrimenon-melon-sti-g-s-tou-panathinaikou-a-o/

ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΣΧΟΛΙΑ:
Σχόλια
Αριστοτέλης Μπενόγλου Αντί να αναλώνονται οι Παλαίμαχοι σε συνεχή κι απαξιωτική κριτική, ας σχηματίσουν ένα ψηφοδέλτιο της αρεσκείας τους την Κυριακή κι ας αναλάβουν ώστε να διορθώσουν τα κακώς κείμενα. Δεν τους εμποδίζει κανένας. Εάν επίσης δεν πιστεύουν το πρότζεκτ του Γουδή θα μπορούν να το μπλοκάρουν κιόλας.

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
Απάντηση1 ώρα
Αλέξανδρος Μωραίτης Να σχηματίσουν αυτοί που έφεραν την κατάσταση εδώ....να φτιάξουν και το Γουδί.....στην τελική αν δεν είχε εμφανιστεί ο Γιαννακόπουλος μια χαρά θα συνέχιζαν, δεν προβλέπονταν παραιτήσεις και εκλογές..... Ας αφήσουν τα σχέδια απόδρασης.

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
Απάντηση1 ώρα
Αριστοτέλης Μπενόγλου Ποιοι έφεραν την κατάσταση εδώ; Γιατί τα χρέη προϋπήρχαν των οργανωμένων.

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
Απάντηση1 ώρα
Αλέξανδρος Μωραίτης Προϋπήρχαν και είχαν εξαγγείλει εξάλειψη χρεών σε 2-3 χρόνια....αισίως βρίσκονται 4 με μνημόνιο και τα χρέη είναι ίδια, ενώ για φέτος δεν μπορούν καν να κατεβάσουν όπως φαίνεται ομάδες....Ποιος θα μπει να τα κάνει όλα αυτά? Ο Γιαννακόπουλος που βρίζετε? Ο Βαρδινογιάννης που διώξατε? Ο Μακρόπουλος που ήταν στην συμμορία των "κωλόγερων" όπως λέγατε? Ο Πατέρας που δεν θέλει να τους βλέπει? Προχωρήστε λοιπόν με το πλάνο που είχατε, όταν ανέλαβε ο Μπαλτάκος είπε σε 2 χρόνια δεν θα έχουμε καν χρέη.....άντε....μαζί σας και εμείς.

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
Απάντηση1 ώρα
Αλέξανδρος Μωραίτης Και την ΠΑΕ πήγε να πάρει ο Γιαννακόπουλος και τελικά δεν την πήρε, δεν είπε ο Αλαφούζος αφού δεν την πήρε φεύγω.......το ίδιο να κάνετε και εσείς.....

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
Απάντηση1 ώρα
Αριστοτέλης Μπενόγλου Ποιοι είμαστε «εμείς»; Φίλε μου, εγώ δεν είμαι στο Δ.Σ. ούτε παίρνω αποφάσεις. Τα χρέη θα εξαλειφθούν όταν γίνει το αυτονόητο: να είναι συνεπείς, ΠΑΕ και ΚΑΕ στις υποχρεώσεις τους και να δεχτούν την εφαρμογή της «Κάρτας Φιλάθλου», κάτι που κάνει κι ο ΟΣΦΠ και μάλιστα του επιτρέπει όχι απλώς να συντηρείται αλλά να κάνει και πρωταθλητισμό. Α, κι όταν σταματήσουν να απαιτούν ανταγωνιστικές ομάδες αυτοί που πατάνε στον Ερασιτέχνη μία στο τόσο. Γιατί και εξάλειψη χρεών και πρωταθλητισμός παράλληλα είναι κάτι δύσκολο. Εκεί έγκειται ίσως το λάθος των οργανωμένων. Άφησαν στηην άκρη το πρόγραμμα «μείωση χρεών» γιατί πιέζονταν παράλληλα από την κοινή γνώμη για ανταγωνιστικές ομάδες.

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
Απάντηση1 ώρα
Αλέξανδρος Μωραίτης Βρε Αριστοτέλη είσαι φιλικά διακείμενος στην νυν διοίκηση και σου λέω το ΑΠΛΟ.....ο Μπαλτάκος ανέλαβε πριν 10 μήνες για μια θητεία 24ων μηνών, μέχρι και πριν 3 μήνες δεν υπήρχε η σκέψη να παραιτηθεί, δεν βγήκε καν να πει πως δεν θα μπορέσουμε φέτος να κατεβάσουμε τα τμήματα, ίσα-ίσα προχώρησε και σε ένα project με την κυβέρνηση.....Τι τον εμποδίζει να συνεχίσει? Η δήλωση πως δεν θα είναι υποψήφιος αν κατέβει ο Γιαννακόπουλος? Δεν υφίσταται αυτός ο λόγος πλέον αφού ο Γιαννακόπουλος έχει αποσύρει το ενδιαφέρον του...... 

Ας Συνεχίσει λοιπόν σύμφωνα με αυτά που σχεδίαζε, ακόμα και αν μέσα σε αυτά ήταν μη ανταγωνιστικά τμήματα (πάντως είχε υποσχεθεί συμμετοχή και στην Ευρώπη κάποιων τμημάτων)......Τον κολλάνε τα 300.000 ευρώ που δεν πήρε από την ΚΑΕ? Ας πάει δικαστικώς.....

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
Απάντηση57 λεπτά
Αριστοτέλης Μπενόγλου Αν πάει δικαστικώς την ΚΑΕ πώς πιστεύεις θα «χτυπήσει» στον απλό κόσμο του Παναθηναϊκού; Γιατί όμως κατηγορούμε τον Μπαλτάκο που τελικώς έπραξε αυτό που του ζητούσε επίμονα ο Δ. Γιαννακόπουλος; Έκανε χώρο, όπως του ζητήθηκε και μάλιστα έγκαιρα. Γιατί δεν προχώρησε ο Γιαννακόπουλος; Αν ρωτάς την προσωπική μου άποψη, πιστεύω πως πρέπει να το ξανασκεφτεί ο Γιαννακόπουλος και να αναλάβει. Αν όμως δεν το κάνει, καλύτερο θα ήταν να υπαναχωρούσε ο Μπαλτάκος έστω και την ύστατη ώρα ώστε να αποφύγουμε την ντροπή του Πρωτοδικείου. Να πορευτούμε με αυτά που έχουμε, να δώσουμε μεγαλύτερη βάση στα ατομικά αθλήματα και παράλληλα να έχουμε απλή συμμετοχή στα ομαδικά, εφόσον δεν υπάρχει άλλη λύση. Τώρα, αν θες, όπως λες, να συνεχίσει ο Μπαλτάκος, δώσε του κι εσύ, και όσοι τον αμφισβητείτε, χρόνο να αναδείξει αυτό που μπορεί. Ο χρόνος θα τον κρίνει. Και φυσικά, θα πρέπει να παραμεριστούν προσωπικές συμπάθειες και να σταθεί και η ΠΑΕ και η ΚΑΕ κοντά στον Ερασιτέχνη. Ας μην το κάνουν για κανέναν Μπαλτάκο ή κανέναν Μιχαλαριά, αλλά για τον Παναθηναϊκό.

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
Απάντηση47 λεπτά
Αλέξανδρος Μωραίτης Αριστοτέλης Μπενόγλου Όσο κοντά και να σταθεί η ΠΑΕ στον ΑΟ, δεν παύουν αυτά που δίνει να είναι ελάχιστα σε σχέση με όσα έδιναν οι προηγούμενες διοικήσεις....και αυτή την συμφωνία δεν την έκανα εγώ, ούτε εσύ......την έκανε η διοίκηση των οργανωμένων-Μιχαλαριά-Μπαλτάκο...... 

Εγώ προσωπικά δεν τον αμφισβήτησα στους 7 μήνες που διοίκησε, όσες φορές αναφέρθηκα στις αποτυχίες του ΑΟ ή στις υποσχέσεις που αθετήθηκαν, τον έβγαζα από το κάδρο των ευθυνών..... Σαφέστατα και στην προοπτική εισόδου του Γιαννακόπουλου ή του Βαρδινογιάννη ή του Πατέρα ή του Φούφουτου που θα είχε να βάλει χρήματα να καλύψει τις ανάγκες, θα ήμουν υπέρ....δεν το συζητάω......έτσι ήμουν και τώρα. 

Καλώς ή κακώς αυτή η προοπτική (τουλάχιστον του Γιαννακόπουλου) μας τελείωσε..... άρα έχουν υποχρέωση αυτοί που είχαν σχεδιάσει τους επόμενους τουλάχιστον 14 μήνες (τόσο ήταν η θητεία τους) να συνεχίσουν και να κριθούν.....

Η διοίκηση Πρωτοδικείου δεν είναι έγκλημα, ούτε ξεφτίλα, ίσως αναθαρρήσει κάποιους οικονομικά επιφανείς να μπουν για 6 μήνες να δουν τι συμβαίνει και να κρίνουν πως μπορούν να διαχειριστούν το έξοδο Ερασιτέχνης..... ή να ψαχτούν και να αναζητήσουν βοήθεια εκεί που οι οργανωμένοι έχουν κλείσει τις πόρτες..... Όπως και να έχει, δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. 

Πληροφορούμε για κάποιες σκέψεις ορισμένων και ανατριχιάζω..... (υποβιβασμός των τμημάτων στα τοπικά)......


Σχόλι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου