Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2017

 Η ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗΚΗ ΓΕΝΙΚΗ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Π.Α.Ο 
ΕΓΙΝΕ ΕΧΘΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 4/6...Έγινε η επαναληπτική γενική συνέλευση του Παναθηναϊκού Α.Ο και με την ψήφο 61 (!!!) μελών, πέρασε το έγγραφο συνεργασίας με την κυβέρνηση για το γηπεδικό .
Διεκόπη πριν το τέλος η γενική συνέλευση σε μια ύστατη προσπάθεια να αποφευχθεί το Πρωτοδικείο, καθώς δεν υπήρξαν υποψηφιότητες για το Δ.Σ .Η διαδικασία με θέμα μόνο εκλογές, θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή 11 Ιουνίου στις 6 το απόγευμα στη προσπάθεια να υπάρξει προτεινόμενο Ψηφοδέλτιο .Η περίπτωση να οδηγηθεί ο Ερασιτέχνης στο Πρωτοδικείο είναι δυστυχώς κοντά όσο ποτέ....μακάρι να αποφευχθεί...
 Όσα έγιναν στη Γενική συνέλευση την Κυριακή 4/6...
Η επαναληπτική Γενική Συνέλευση του Παναθηναϊκού Α.Ο., ξεκίνησε στις 18:00 παρουσία περίπου 100 μελών στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος».
 Πρόεδρος της Γ.Σ ο Σταύρος Μιχελής.
Ο Νίκος Πλυτάς :
 Έλαβε το λόγο και είπε: «Η τριάδα που ορίστηκε, δεν δέχθηκε να συναντήσει ο κ. Γιαννακόπουλος».
Ο Κύμης Μαρσέλος :
 «Εγώ θεωρώ ότι μία επιτροπή που ορίστηκε τότε, έπρεπε να είχε μία επισημότητα. Αυτό έπρεπε να γίνει με κάποιο τρόπο. Το Δ.Σ. έπρεπε να ορίσει επιτροπή και καλώς έγινε».
Δημήτρης Μπαλτάκος :  «Εδώ και δύο μήνες με ευθύνη όλων μας έχει χωριστεί σε στρατόπεδα. Είναι σαφές ότι έχει διχαστεί ο κόσμος. Είναι δύσκολο να διαβάσει κάποιος αυτή τη συμφωνία . Αυτό που θέλω να ζητήσω από όσα μέλη είναι παρόντα θέλω να διαβάσουν το κείμενο όχι ως ένα κείμενο που έχει υπογράψει ο Μπαλτάκος.
Εμείς ως Παναθηναϊκός έχουμε τη διάθεση να κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να γίνει το γήπεδο στο Γουδή. Αποτελεί ένα θεμελιώδες και ιστορικό ζήτημα για τον ΠΑΟ. Πολλές γενιές το παλεύουν και δεν το έχουν καταφέρει. Η δική μου εξουσία ως πρόεδρος φτάνει ως εδώ. Θέλουμε να φτιάξουμε γήπεδο στο Γουδή. Τα υπόλοιπα πράγματα αφορούν την επόμενη διοίκηση. Είναι ιστορική μας ευθύνη να το φέρουμε εις πέρας».
Ακολούθως, πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να το κάνω κάτι μόνος μου. Αποχωρόντας από την προεδρία του ΠΑΟ. Είναι όσο και να θέλει ο επόμενος πρόεδρος. Το γήπεδο είναι ένα έργο που πρέπει να το σηκώσετε όλοι και να παλέψετε. Είτε με συμπαθείτε είτε όχι πρέπει να ψηφίσετε έχοντας στο μυαλό σας το καλό του Παναθηναϊκού».
Νίκος Τσίλης
 Ρώτησε τον Μπαλτάκο: «Είχατε κάποια εξουσιοδότηση που πήγατε στο Υπουργείο;»
Ο Μπαλτάκος 
 «Τι είδους εξουσιοδότηση να πάρω… Ο πρόεδρος έχει μια εξουσία από τη ΓΣ, όταν ψηφίζεται. Δεν μπορώ να κάνω ΓΣ πριν κάνω κάθε ραντεβού για τον Παναθηναϊκό».
Νίκος Τσίλης: 
 Υπάρχουν πρακτικά για όσα ειπώθηκαν στο υπουργείο, 

Μπαλτάκος : «Δεν προβλέπεται να υπάρχουν πρακτικά»

 ΝίκοςΤσίλης: σχολίασε «Με λυπεί η απάντησή σας».
Ένα από τα μέλη της ΓΣ, ρώτησε: «Σε περίπτωση που δεν προχωρήσει το γήπεδο... και δώσουμε εμείς το γήπεδο μας στη Λεωφόρο και αυτοί πούνε ότι δεν προχωράει το έργο;»
Ο Μπαλτάκος απάντησε: «Αν δεν προχωρήσει εδώ δεν υπογράφουμε ότι δίνουμε τη Λεωφόρο. Όταν φτάσει η επόμενη διοίκηση στις συμβάσεις  θα πρέπει να προσέχει η επόμενη γενική συνέλευση. Δεν υπάρχει κάτι που αν δεν πάει καλά μπορεί να την...πατήσει ο Παναθηναϊκός».
Δημήτρης Μπαλτάκος : «Αν θέλετε όλοι να γίνει γήπεδο στο Γουδή. Ασχολείστε όλοι αν θέλετε να ψηφίσουμε ένα μνημόνιο για το γήπεδο στο Γουδή. Δεν βλέπω κάτι αρνητικό εγώ εδώ».
Γεωργακέλλος : «Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε για τη συμφωνία ότι για να γίνει το οτιδήποτε θα πρέπει να μας έχει παραδοθεί έτοιμο γήπεδο προς χρήση αλλιώς δεν γίνεται να δώσουμε τη Λεωφόρο. Σε χώρο που θέλουμε εμείς, όχι οπουδήποτε».
Μπαλτάκος: «Αν έρθει χαρτί αργότερα, εδώ υπογράφεις αστική ρήτρα τάδε. Εδώ σε αυτό το χαρτί είναι ηθικό το ζήτημα που λέμε ουσιαστικά ότι πρέπει να γίνει γήπεδο στο Γουδη».
 Νίκος Πλυτάς : «Θέλουμε όλοι να πιέσουμε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ναι ή όχι. Δημήτρη μου θα σου πω κάνε πίσω και άσε να το υπογράψουν οι επόμενοι και τέλος».
Ακολούθησε διάλογος μεταξύ Δημήτρη Μπαλτάκου και Νίκου Πλυτά.
Μπαλτάκος: «Καλείτε δηλαδή τον κόσμο του ΠΑΟ να μην το ψηφίσει»
Πλυτάς :«Εγώ λέω να το παρακάμψουμε και να το πάρουν οι επόμενοι»

Μπάμπης Παπαπασχάλης :
«Για το συγκεκριμένο  το οποίο προτείνεται να αποδεχθούμε έχω ερωτηματικά ως προς  εγκυρότητα του εγγράφου, αφού δεν βλέπω να έχει άριθμ. πρωτ, δεν αναγράφονται οι τίτλοι των υπογραφόντων ,δεν έχει τις απαραίτητες σφραγίδες,δεν είναι καν γραμμένο σε χαρτί υπουργείου ούτε είναι ακριβές αντίγραφο από τη γραμματεία του Υπουργείου.»..

Μπαλτάκος
«Δεν μπορεί κανείς να πιστέψει η ψήφιση ενός σχεδίου για ένα γήπεδο στο Γουδή. Ο κύριος Γιαννακόπουλος είναι σαφές το πόσο πολύ το θέλει το γήπεδο στο Γουδή, το έχει πει επανειλημμένως»
Πλυτάς «Δεν φύγατε αμέσως όταν έπρεπε να φύγετε και τα χαρτιά και οι συμφωνίες που υπέγραψες είναι τα δύο κομμάτια που ήθελε ο κύριος Γιαννακόπουλος».
Μπαλτάκος «Αυτό το χαρτί δεν έχει καμία βαρύτητα αν δεν το ψηφίσει η γενική συνέλευση».
Πλυτάς «Εγώ το είπα για να λύσουμε το πρόβλημα και να προχωρήσουμε».
 Κατζουράκης : «Το συγκεκριμένο μνημόνιο είναι απλά ένα ευχολόγιο. Και γράφεται μέσα η πρόθεση για ένα γήπεδο στο Γουδή. Μακάρι να ήταν μνημόνιο σαν αυτό που υπέγραψε η κυβέρνηση με την Τρόικα».
Μπαλτάκος : «Τα μνημόνια επικυρώνονται με νόμους».
Απάντηση Κατζουράκη: «Θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι είναι απλά ένα ευχολόγιο. Και εγώ έτσι έχω ακούσει ότι ο κύριος Γιαννακόπουλος ότι δεν εναντιώνεται στο Γουδή. Ας ξεκολλήσουμε από αυτό . Υπάρχουν πιο σημαντικά θέματα στον Ερασιτέχνη. Μπορεί το επόμενο Δ.Σ. να φτιάξει αυτή τη λύση.  Δυστυχώς δεν είμαστε σε θέση ισχύος».
Στη συνέχεια, ένα από τα μέλη ρώτησε: «Αν πάμε σε διοίκηση πρωτοδικείου. Θα εμπιστευτούμε αυτή τη διοίκηση;»
Νίκος Πλυτάς: «Η διοίκηση πρωτοδικείου είναι προσωρινή έξι μηνών και απλά πληρώνει χρέη και εφορία. Αν δεν υπάρχει παράταση τότε θα πάει σε παράταση. Δεν είναι καλύβα ο Παναθηναϊκός θέλει διαδικασία»
Μιχελής: «Επειδή το γηπεδικό είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει να ψηφιστεί. Συμφωνείτε επειδή είναι σημαντικό το θέμα ή θέλετε να το παρακάμψουμε;
Ένα μέλος σχολίασε: «Συμφωνώ να το παρακάμψουμε», με τον Μπαλτάκο να λέει: «Όταν ήρθαμε στο γραφείο σας δεν είχατε τέτοια ευθιξία. Τότε γιατί λέγατε ναι. Έχει αλλάξει κάτι;»
Στη συνέχεια, ο Μπαλτάκος είπε: «Παίζουμε με τον Ολυμπιακό πρέπει να επιταχύνουμε»…
Αποφασίστηκε : ψηφοφορία για το αν η Γενική Συνέλευση κάνει αποδεκτό το μνημόνιο συναντίληψης με την κυβέρνηση για το θέμα του γηπέδου στο Γουδή. Ορίζεται εφορευτική επιτροπή από τρία άτομα, Κατζουράκη, Πλυτά κι ένα ακόμα μέλος για να γίνει η διαδικασία μυστικά ψηφίζοντας ναι ή όχι.
Γίνεται ερώτηση που αναφέρει: «Διαβάζω ότι προϋπόθεση ότι είναι σε χώρο αποδοχής του Παναθηναϊκού»…
Μπαλτάκος: «Δεν ισχύει ότι υπάρχει εγκλωβισμός. Είναι ένα κείμενο που σε βασικές γραμμές κορυφώνονται οι προσπάθειες. Έχουμε πάρα πολύ κόσμο τα μέλη του Παναθηναϊκού με τις υπόλοιπες διοικήσεις. Στις συμβάσεις θα πρέπει να κοιτάξουμε το κάθε χιλιοστό που παίρνουμε και δίνουμε».
Στη συνέχεια, ο Μπαλτάκος πρόσθεσε: «Αν δεν αναλάβει ο κόσμος του ΠΑΟ , αυτή είναι η δύναμη του. Είναι πολύ σημαντικό ο κόσμος να σηκώσει στις πλάτες του γήπεδο. Δεν έχει σημασία αν το άρχισε ο Μπαλτάκος , να το τελειώσει ο κύριος Γιαννακόπουλος. Είναι ένα ζήτημα που αφορά τον ΠΑΟ όχι τον Μπαλτάκο».
Διενεργήθηκε στη συνέχεια η ψηφοφορία για το αν εγκρίνεται το μνημόνιο για το Γουδή. Τα αποτελέσματα για την έγκριση ή μη έγκριση ενεργειών για την δημιουργία γηπέδου στο Γουδή. 74 έγκυρα ψηφοδέλτια. Αποτελέσματα: 61 ΝΑΙ, 10 ΚΑΤΑ, 2 ΛΕΥΚΑ , 1 ΑΚΥΡΟ.
Ο Μπαλτάκος στη συνέχεια, είπε «Ευχαριστώ την επιτροπή και όσους ψήφισαν».
Ο κ. Τσακέος πρόσθεσε: «Δύο λόγια θέλω να πω. Αισθάνομαι ότι είμαι πολύ τυχερός που είμαι φίλος του ΠΑΟ. Να είναι περήφανοι όλοι οι οπαδοί του, γιατί είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα. Έρχομαι σε συνελεύσεις του ΠΑΟ μισό αιώνα αφού είμαι γεννημένος το 1930. Όταν υπάρχει το συμφέρον του Παναθηναϊκού τα προσωπικά να υποχωρούν για το μεγαλείο του Συλλόγου. Θέλω να προσθέσω ότι ο ΠΑΟ έχει ανάγκη από χρήματα και κυρίως ο Ερασιτέχνης. Αν καπνίζαμε όλοι ένα τσιγάρο λιγότερο τη μέρα, ενάμιση πακέτο το μήνα. Αυτά τα λεφτά να πήγαιναν στον ΠΑΟ»
Στη συνέχεια, ο Μπαλτάκος είπε: «Ο αγωνιστικός απολογισμός είναι γνωστός πως έχει πάει η χρονιά. Ο οικονομικός απολογισμός έχει γίνει γνωστός μέσω συνέντευξης Τύπου. Ένα σωματείο με ιστορία 109 χρόνων έχει και πράγματα που δεν μπορεί να πει δημόσια για τα οικονομικά».
Μαρσέλος: πήρε τον λόγο και σχολίασε: «Πεπραγμένα δεν είδαμε από τη διοικηση κ. Μιχαλαριά γιατί έγινε Αύγουστο. Υπάρχει η πολιτική στη διάθεση σας να πληρώνονται έφοροι και άνθρωποι που είναι γύρω από τα τμήματα;»
 Μπαλτάκος : «Πρώτον θα ήταν παράνομο βάσει νόμου. Η αλήθεια είναι ότι έχω νομικό κενό ..Αλλά μπορώ να δηλώσω ότι όσο είμαι πρόεδρος δεν έχω κανένα περιστατικό που έφορος να έχει πληρωθεί. Ξέρω πολλούς ανθρώπους που έχουν βάλει λεφτά. Για να πάρει κάποιος πρωτάθλημα πρέπει να βάλει λεφτά. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κάνει τιτάνιο έργο καθώς εμείς δεν είχαμε να τους δώσουμε και τους αξίζει ένα μπράβο. Καταλαβαίνω εξαιτίας της αντιπαράθεσης υπάρχουν διάφορα που έχουν ειπωθεί κατά του κυρίου Μιχαλαριά. Εγώ από όσο γνωρίζω και ο Ηλίας και ο Σαράντος έχουν βάλει λεφτά στον Παναθηναϊκό. Οι άνθρωποι δεν είναι εύφοροι και πρέπει να τα πάρουν πίσω. όπως και ο κ. Πλυτάς έχει κάνει καλά και κακά πράγματα. Θεωρώ ότι είναι κακοπροαίρετο. Αν έχει γίνει κάτι το οποίο δεν το ξέρω ας με βρίζουν στο μέλλον. Έχουμε πολλούς εφόρους που έχουν βάλει λεφτά από την τσέπη τους».
Ο κ. Μιχελής: «Έκθεση εξελεγτικής επιτροπής από Άυγουστο 2016 ως Ιούνιο 2017. Διοργανώσαμε έλεγχο και διαπιστώσαμε τα παρακάτω. Α οι δαπάνες που έγιναν καλύπτονται από αποφάσεις του Δ.Σ. β) ολα τα παραστατικά εντάλματα είναι καταχωρημένα με πλήρη τάξη και επιμέλεια στα βιβλία. γ) Το λογιστήριο του συλλόγου λειτουργεί με υποδειγματικό τρόπο. Εισηγούμαστε την απαλλαγή της απερχόμενης διοίκησης».
Ερώτηση στη συνέχεια, για τον αν ήταν στον χώρο ο κ. Ξανθόπουλος ο οποίος έχει υπογράψει το παραπάνω. Δεν υπήρξε κάποιος να απαντήσει.
Κατατέθηκε το ερώτημα για την απαλλαγή της διοίκησης. Ένα από τα παριστάμενα μέλη, είπε: «Να υπάρχει ένα χαρτί έσοδα, έξοδα κλπ. Δεν είμαστε δημοσιογράφοι, είμαστε μέλη του ΠΑΟ».
Ο Μπαλτάκος κάλεσε τον Μιχαλαριά λέγοντας: «Ηλία έλα , θα μας πάρει περίπου 45 λεπτά».
Ηλίας Μιχαλαριάς:: «Κάνουμε ένα υπόλοιπο αυτή της σεζόν γιατί τέλη Ιουνίου παίρνουμε και τα λεφτά από ΠΑΕ και ΚΑΕ. Από την ΠΑΕ έχουμε πάρει 83.000 ευρώ και από την ΚΑΕ τίποτα. Υπολογίζουμε ότι φέτος υπήρχαν πολλά εισιτήρια, υπολογίζουμε ένα ποσό της τάξης των 300.000 ευρώ. Επίσης υπάρχει ένα υπόλοιπο 20.000 ευρώ του κ. Γιαννακόπουλου που μας είχε πει πέρυσι και 29.000 ευρώ από τον ΣΚΑΙ. Το pao shop δεν έχει πληρώσει τίποτα. Δεν ξέρουμε από την ΚΑΕ τα χρήματα που πρέπει να πάρουμε αφού δεν μας έχουν στείλει. Το υπολογίζουμε».
Τον λόγο πήρε πάλι ο Μπαλτάκος που είπε: «Βασισμένοι σε αυτά που γινόντουσαν τα προηγούμενα χρόνια. Η λογική του προϋπολογισμού είναι αυτή και προχωράω έτσι. Δεν έχουμε δει καν τις εκκαθαρίσεις. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να κινηθεί δικαστικά αλλά είναι άσχημο για τον Σύλλογο. Όποιος και να αναλάβει μετά αν δεν πάρει λεφτά από την ΚΑΕ, καπούτ. Ο Σύλλογος έχει κρατηθεί χάρη στον Δημήτρη τον Κάσσαρη».
Ο Μιχαλαριάς πρόσθεσε επίσης πως: «Το βόλεϊ ανδρών δεν θα κατέβει. Και το πόλο έχει χρέη και το μπάσκετ γυναικών. Το βόλεϊ ανδρών δεν γίνεται».
Ένα από τα μέλη διαφώνησε λέγοντας: «Δεν γίνεται έτσι ο προϋπολογισμός», με τον Μιχαλαριά να απαντάει: «Τα έσοδα μαζί με την ΠΑΕ και την ΚΑΕ προϋπολογίζονται κοντά στο 1.800.000 Επίσης έχουν σκάσει έκτακτα κάποιες καταθέσεις άλλες 100.000 ευρώ. Εξαιτίας όλης αυτής της διαμάχης πάγωσαν χορηγίες κοντά στα 200.000 ευρώ.  Να πω ένα πολύ μεγάλο μπράβο στα μικρά αγωνιστικά που δεν χρωστάνε».
Ο Μπαλτάκος και πάλι ανέφερε: «Ποτέ δεν είπαμε ότι θα βάλουμε χρήματα. Ο Ηλίας μπήκε στον Ερασιτέχνη ως διοίκηση σωτηρίας. Μπαίνω για να μην φουντάρει ο Σύλλογος. Αν εμείς δεν πληρώσουμε ο σύλλογος μπορεί να μην υπάρχει την επόμενη εβδομάδα. Αν δεν τα καταφέρουμε εγώ πάω για προσωποκράτηση. Έχουμε φτάσει στο σημείο να κατηγορούμε γιατί δεν είχαμε πάρει πρωτάθλημα. Δυστυχώς δεν μπορούμε. Θεωρούσαμε ότι όλοι θα ξέρουν τα οικονομικά στοιχεία , αφού τα έχουμε βγάλει στη δημοσιότητα. Για την έκθεση ελεγκτικής εταιρίας αφορά τα χρόνια της διοίκησης Μιχαλαριά . Θέλαμε να μας βγάλουν ένα σχέδιο. Αυτή η έκθεση είναι στη διάθεση του κυρίου Γιαννακόπουλου. Η επόμενη διοίκηση μπορεί να μας πει».
Παρέμβαση Κατζουράκη που αναφέρει: «Η διαδικασία είναι λάθος. Στην πόρτα έπρεπε να υπήρχε ένα χαρτί που να έλεγε έσοδα και έξοδα. Εμάς αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ότι έχουμε αναλάβει αυτό το χρέος, να δούμε που βρισκόμαστε σήμερα και να έχουμε τα νούμερα μπροστά μας. Στα ομαδικά αθλήματα μας έχει καταλάβει μία μανία που αποτελείται από επαγγελματίες αθλητές».
Η απάντηση του Μπαλτάκου, ήταν η εξής: «Αν δεν είχε εμπλακεί ο κ. Γιαννακόπουλος η λογική μας θα ήταν 0 ευρώ στα ομαδικά από τον Ερασιτέχνη κ ότι χρήματα βρίσκαμε από χορηγίες για να μείνουμε στην κατηγορία. Μακάρι να έρθει ο κ. Γιαννακόπουλος να τα κάνει και τα δύο μαζί πρωταθλητισμό παντού».
Ο Κατζουράκης είπε: «Θα μπορούσε να είχε γίνει από την αρχή αυτό. Θα μπορούσατε να μειώσετε τα μπάτζετ των ομαδικών και να δώσουμε κάποια χρήματα στα ατομικά».
Απάντησε ο Μιχαλαριάς λέγοντας: «Όταν θα καταλάβεις την πίεση που υπάρχει από τον κόσμο.. Πήγαμε για το μποξ πήραμε πρωτάθλημα και είχε 100 άτομα. Είναι δυσανάλογο . Σκοπός ήταν να μεγαλώσουμε την προσπάθεια αλλά δεν μπορεί κανένα Δ.Σ. να σταθεί με τα ομαδικά . Σε όλα τα ομαδικά ήμασταν μέσα στην τετράδα και μας έβγαζαν ότι είμαστε ο χειρότερος Παναθηναϊκός».
Έγινε απαλλαγή της διοίκησης δια ανάτασης χειρός, με τον Μπαλτάκο να αναφέρει πως δεν υπάρχει ψηφοδέλτιο για να διενεργηθούν εκλογές. Ο Μαρσέλος σε αυτή τη φάση ανέφερε: «Το γήπεδο έπρεπε να ήταν γεμάτο. Είμαστε τρεις και ο κούκος. Πιστεύετε ότι το πρόβλημα του ΠΑΟ είναι η διοίκηση; Αν υπήρχε δηλαδή ένα ψηφοδέλτιο δεν θα γινόταν κάτι. όσο υπάρχει διχόνοια σε αυτό τον Σύλλογο δεν θα πάμε μπροστά ούτε ένα βήμα. Όλοι μας φταίμε, πρέπει να σταματήσει αυτό το πράγμα».
Στο σημείο αυτό, ο Μπαλτάκος ανέφερε: «Προτείνω να διακόψουμε και να δώσουμε ευκαιρία σε όποιον θέλει»…
Ένα από τα μέλη, ρώτησε τον Μπαλτάκο αν έχει κάνει κάποια κίνηση για να έρθει πιο κοντά με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Η απάντηση ήταν: «Έχω κάνει δύο κινήσεις από τον Οκτώβριο που ξεκίνησε. Ήρθε στο γραφείο του Ερασιτέχνη και του έστειλα μήνυμα και δεν έλαβα απάντηση».
Μια ακόμα ερώτηση ήταν η εξής: «Για το γήπεδο πήγες μόνος σου, έτσι δεν είναι;». Ο Μπαλτάκος απάντησε: «Αν το δεις καλόπιστα θα πειστείς. Όταν ο πρόεδρος του ΠΑΟ συνδιαλέγεται για ένα θέμα, εκείνη τη χρονική περίοδο δεν είχα καλές σχέσεις με τον κ. Γιαννακόπουλο. Δεν υπήρχε δίαυλος επικοινωνίας. Με τον κ. Αλαφούζο έχω μια πολύ καλή σχέση όμως ούτε σε αυτούς είπαμε κάτι. Δεν μπορούσα να τους ενοχλώ κάθε μέρα. Περίμενα να υπάρχει κάτι χειροπιαστό και μετά να τους το έλεγα. Δεν γνώριζα πότε θα βγει στη δημοσιότητα. Ξαφνικά μία Πέμπτη ξυπνήσαμε και δεν ήξερα ότι η κυβέρνηση είναι τόσο αποφασισμένη για κάτι τέτοιο. Για αυτό και δεν έφτασα στο σημείο να το πω πουθενά».
Ο Μπαλτάκος είπε ακόμα: «Ένας από τους βασικούς λόγους που αποφασίσουμε να αποχωρήσουμε. Αν έβαζα το προσωπικό μου θέμα πάνω από τον Παναθηναϊκό δεν θα έφευγα. Ο Παύλος και ο Δημήτρης είναι άλλα πρόσωπα».
Ο Ηλίας Μιχαλαριάς είπε: «Στην προηγούμενη διοίκηση πρωτοδικείου είχαμε το θέμα με τη διπλή ανάπλαση».
Ενώ ο Μπαλτάκος πρόσθεσε: «Ο λόγος που θα διακοπεί είναι να δώσουμε χρόνο. Μακάρι να είναι ο κύριος Γιαννακόπουλος. Θέλω να πιστεύω ότι μπορεί να γίνει. Γιατί να αποφασίσω εγώ να αποφασίσει ο κόσμος».
Στο σημείο αυτό, έγινε πρόταση για διακοπή της ΓΣ, με στόχο να διεξαχθεί την άλλη Κυριακή μήπως υπάρξει ψηφοδέλτιο για να αναλάβει τη διοίκηση του Ομίλου. Η ψηφοφορία έγινε δια χειρός, αυτό που αποφασίστηκε ήταν την επόμενη Κυριακή να διεξαχθεί και πάλι Γενική Συνέλευση, με μοναδικό θέμα την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου για τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου