Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΥΓΜΑΧΙΑ

Αγιασμός στη Πυγμαχία

Πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός της Πρωταθλήτριας ομάδας Πυγμαχίας του Παναθηναϊκού Α.Ο,για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.Εκ μέρους του Δ.Σ του Παναθηναϊκού και των Παλαιμάχων Πρωταθλητών  ο Γενικός γραμματέας του Π.Α.Ο Θόδωρος Συνοδινός στην ολιγόλεπτη ομιλία του αναφέρθηκε, στη Ιστορική επιτυχή συνεχή παρουσία της ομάδος ,στην κατάκτηση των 32 Πανελληνίων Πρωταθλημάτων και ευχήθηκε ευόδωση των προσπαθειών και την νέα χρoνιά προς δόξα του Παναθηναϊκού Α.Ο.
Ο προπονητής Γιάννης Αίδινιώτης αναφέρθηκε στις προσπάθειες των αθλητών του στη Εθνική ομάδα,στην εκπροσώπηση μας στους προσεχείς Μεσογειακούς αγώνες και στη πίστη του ότι η ομάδα της Πυγμαχίας θα υπερασπιστή με επιτυχία το τίτλο του Πρωταθλητή τη νέα αγωνιστική χρόνια.
Στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι είχαν τη χαρά να παρακολουθήσουν προπονητικούς αγώνες, στις κατηγορίες Παίδων,Εφήβων, Ανδρών και να χειροκροτήσουν με θέρμη

τις δεξιοτεχνίας τους .
Ο  Γεν. Γραμματέας Π.Α.Ο κ Αντιπρόεδρος των Παλαιμάχων Πρωταθλητών  Θόδωρος Συνοδινός ,ο προπονητής Γιάννης Αίδινιώτης, ο γνώστος Σκιτσογράφος Γιώργος Ψαρόπυλος μέλος Δ.Σ  Παλαιμάχων πρωταθλητών και ο Ιερέας του Αγιασμού πατήρ Δημήτριος  πρώην πυγμάχος μαςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου