Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018

Ο ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΙΓΚΟΡΟΦΟΡ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο 

 Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜ ΤΗΣ EUBC ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΙΓΚΟΡΟΦΟΡ!
11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018
Ιδιαίτερη τιμή για την ελληνική πυγμαχία αποτελεί η παρουσία του Αλεξάντρ Ιγκοροφ, του Γενικού Γραμματέα της EUBC στη χώρα μας. 
Ο Αλεξάντερ Ίγκοροφ,είναι υψηλόβαθμο στέλεχος της European Boxing Confederation, ενώ στην Ελλάδα βρίσκεται ως καλεσμένος του Αρχιπροπονητή του Παναθηναϊκού Γιάννη Αϊδινιώτη,που μαζί με τον γιατρό της ΑΙΒΑ και του «τριφυλλιού» Ιωάννη Φιλιππάτο τον ξενάγησαν στο PAO Boxing Club ενημερώνοντας τον για τρόπο λειτουργίας του τμήματος.
Στη Θύρα 5 της Λεωφόρου έγιναν αγώνες sparring, ο κ. Ίγκοροφ παρατήρησε τη μεθοδολογία που ακολουθούν Αϊδινιώτης, Φιλιππάτος και το επιτελείο τους κι αμέσως μετά μίλησε για την εμπειρία του από τα όσα είδε. Ο Αλεξάντρ Ίγκοροφ σχολίασε με θερμό τρόπο τη δουλειά που γίνεται, αναφέροντας με θερμά λόγια τον Παναθηναϊκό ως σπουδαίο πολύ αθλητικό οργανισμό.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Είμαι χαρούμενος που βρέθηκα σ’ έναν ιστορικό χώρο. Ο Παναθηναϊκός είναι τεράστιος σύλλογος, πολύ γνωστός σε όλα τα αθλήματα. Στην πυγμαχία έχει δεκάδες πρωταθλήματα. Ο Γιάννης Αϊδινιώτης εργάζεται με επαγγελματικό τρόπο. Δείχνει μεγάλο πάθος σ’ αυτό που κάνει και είναι λογικό να έρχονται με τόσο ποιοτική δουλειά οι επιτυχίες».
 Ο κ. Ίγκοροφ τόνισε και τη δυσκολία να λειτουργεί ένα ερασιτεχνικό τμήμα σε επαγγελματικά πρότυπα: «Στην Ελλάδα η πυγμαχία είναι ερασιτεχνική. Κι όμως το PAO BOXING CLUB μού έδειξε ότι εργάζεται σε άψογα επαγγελματικά πρότυπα. Είναι μοναδικός ο τρόπος του κι αξίζουν συγχαρητήρια σ’ όσους συμμετέχουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου