Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018

  Στο Ασιζι της Ιταλίας ο προπονητής Γιάννης Αίδινιώτης μετά από πρόσκληση του president EUBC και executive president AIBA Mr.Franco Farcinelli


Στο Ασιζι της Ιταλία βρέθηκε το ΣΚ που μας πέρασε , ο προπονητής πυγμαχίας του παναθηναικου ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΙΔΙΝΙΩΤΗΣ μετα απο πρόσκληση που δέχθηκε απο τον president EUBC και executive president AIBA Mr.Franco Farcinelli
Τον προπονητη συνόδευσε ο στενός του συνεργάτης ,ιατρος του PAO BOXING CLUB και Προεδρος ιατρικής επιτροπής της AIBA dr. Ιωαννης Φιλιππατος .
Στο αεροδρομίο τους παρέλαβε ο Γενικος Γραμματέας της EUBC Mr .Alexander Egorov ο οποιος έκανε και "χρέη" ξεναγού καθόλη την δειαρκεια του διήμερου ανταποδίδοντας την Ελληνικη φιλοξενία που ειχε το καλοκαιρι στην Αθηνα.
Το team του Pao boxing club απόλαυσε στο μέγιστο την Φιλοξενία της EUBC ,ξεναγήθηκε στα γραφεία της καθως και στο προπονητικό κέντρο της Εθνικής Ομάδας box Ιταλίας .
Στο δείπνο που είχαν με τον Mr Farsinelli το ιδιο βραδυ της άφιξης τους καθως και την επόμενη στον πρωινό καφέ ,συζητήςαν θέματα που αφορουν στο boxing καθως και σε συνεργαςια του Pao boxing club με την Ιταλική ομάδα .
Επιπλεον ο πρόεδρος προσκάλεσε τον Γιαννη ΑΙΔΙΝΙΩΤΗ να συμμετάσχει στην σχολή προπονητών για την απόκτηση του 2ου αστεριού aiba που θα λάβει χώρα σε λίγους μήνες στο Ασιζι ,αφου δεν κατάφερε να συμμετάσχει σε αυτη που εγινε φέτος το καλοκαιρι στη Βουδαπέστη διοτι η ΕΟΠ δεν ενημέρωσε ποτε τους προπονητές της να δηλώσουν συμετοχη .
Επιπλέον στη διάρκεια του ταξιδιού συναντήθηκαν με τον προπονητη της Εθνικής Ιταλίας Mr.Renzini καθως και με την ιατρό τους Miss Ignozza και αντάλλαξαν απόψεις .
Η Miss Ignoza θα επισκεφθεί στις 5 Οκτωμβριου την Αθηνα προκειμένου να εκπαιδευτεί απο τον Ιωάννη Φιλιππατο και στις 8 Οκτωμβριου θα αναχωρήσουν μαζι για το πανευρωπαϊκό Παίδων στην ΑΝΑΠΑ Ρωσίας οπου θα ειναι οι γιατροί της διοργάνωσης !
Προπονητής και γιατρός δηλώνουν ενθουσιασμένοι απο το εποικοδομητικό για το PAO BOXING CLUB ταξιδι τους στην ΙΤΑΛΙΑ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου