Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2019

Ήττα από ΗΠΑ με 69-53 Σχολιάζει ο Απόστολος ΚόντοςΓράφει ο Απόστολος Κόντος
Η Εθνικής μας ομάδα μπάσκετ φοβήθηκε πολύ περισσότερο από ότι έπρεπε την αντίστοιχη ομάδα των ΗΠΑ και ηττήθηκε με 69-53 (38-25 ημίχρονο), στην φάση των 16 καλύτερων ομάδων του παγκοσμίου πρωταθλήματος μπάσκετ, που διεξάγεται στην Κίνα.
Μετριότατη η Ενικής μας επιθετικά, με συγκομιδή 53 πόντων, ήταν αδύνατον να “χτυπήσει” το παιχνίδι, αφού ήμασταν άστοχοι από πολύ καλές θέσεις για σούτ.
Αμυντικά σταθήκαμε πολύ καλά με βάση την ζώνη άμυνας 3-2 η 2-1-2, περιορίζοντας την επιθετικότητα των ΗΠΑ.
Δεν μπορέσαμε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα λόγω της πιεστικής άμυνας των Αμρικάνων που κατάφεραν να κλειδώσουν την επίθεσή μας.
Κορυφαίος του αγώνα σε άμυνα αλλά και επίθεση με 15 πόντους ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που και σε αυτόν τον αγώνα μπλοκαρίσθηκε από 2-3 παίχτες

Καλή απόδοση είχαν οι Παπαπέτρου-Σλούκας αλλά βρέθηκαν σε πολύ κακή αγωνιστική μέρα οι Καλάθης-Πρίντεζης-Παπανικολάου.
Οι Αμερικάνοι έπαιξαν υποδειγματική άμυνα men to men, με αποτέλεσμα να αποδιοργανώσει πλήρως την επίθεσή μας.Ουσιαστικά δεν απειλήσαμε τις ΗΠΑ σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.

Θα τα πούμε την 
Δευτέρα 9/9 μετά τον αγώνα με την Τσεχία, η οποία είναι μια πολύ καλή ομάδα, όπου αν θέλουμε να προκριθούμε πρέπει να κερδίσουμε με 12 πόντους διαφορά και η ΗΠΑ να κερδίσει την Βραζιλία έστω και με έναν πόντο.
Καλή μας επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου