Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2019Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ 
ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ!


Ολοκληρώθηκε με μεγαλοπρέπεια ο Αγιασμός του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου στο ιστορικό ποδοσφαιρικό γήπεδο της Λεωφόρου.

Στον τιμημένο αγωνιστικό χώρο του θρυλικού γηπέδου… παρατάχθηκε σύσσωμος ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, τα τμήματα των ακαδημιών  και ο Παναθηναϊκός ΑμεΑ , συνθέτοντας ένα σκηνικό όπως το είχαν οραματιστεί οι Γιώργος Καλαφάτης, Απόστολος Νικολαϊδης και Παύλος Γιαννακόπουλος.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην ομιλία του προς τους παρευρισκόμενους επισήμανε «Πάτερ Αναστάσιε, αξιότιμο Δ.Σ., αγαπητό διοικητικό και προπονητικό επιτελείο, αγαπητοί αθλητές και αθλήτριες, αγαπητοί γονείς, κυρίες και κύριοι.

Πέρυσι όταν αναλάβαμε και τα περισσότερα τμήματα ήταν στην Α2  , είχαμε θέσει σαν στόχο να ανέβουν και αυτός ο στόχος επετεύχθη.

Θέλω να πιστεύω ότι έχουν γίνει πάρα πολλά πράγματα, λειτουργούμε σε επαγγελματικά πρότυπα και είμαστε σε καλύτερη  κατάσταση οργανωτικά.

Προσπαθήσαμε να πετύχουμε την οικονομική εξυγίανση , η οποία σε   μεγάλο βαθμό έχει επιτευχθεί και φέτος στόχος μας είναι να μπορέσουν τα ομαδικά αθλήματα  να εδραιωθούν στην μεγάλη κατηγορία .Φυσικά είναι ευπρόσδεκτος κάποιος τίτλος αν έρθει. Ενώ τα ατομικά σπορ πιστεύουμε  να έχουν ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες από πέρυσι.

Ένας μεγάλος στόχος είναι να μπορέσουν να ξεκινήσουν τα έργα του Βοτανικού, ώστε να μπορέσει ο Σύλλογος να γίνει αυτόφωτος, αυτοχρηματοδοτούμενος  και αυτοδύναμος.
Μακάρι να έχουμε καλύτερες εγκαταστάσεις και υποδομές , να προχωρήσει ο Βοτανικός και να συνδράμει ολόκληρη η Παναθηναϊκή οικογένεια.

Θέλω να ευχηθώ σε όλους μια υγιή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και όσες περισσότερες επιτυχίες.

Κλείνοντας, έχω αφήσει το πιο σημαντικό κομμάτι. Θα ήθελα  να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ.  Βαγγέλη Παπαλιό για το τμήμα ΑμεΑ που έχει δημιουργηθεί από τον Παναθηναϊκό.

Ο αθλητισμός είναι κομμάτι της κοινωνίας. Καλά τα κύπελλα και τα πρωταθλήματα, αλλά τέτοιου είδους προσπάθειες είναι σημαντικότερες και τους αξίζει ένα ακόμα χειροκρότημα».

 Πριν την έναρξη της τελετής ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος χαιρέτισε ένα προς ένα όλα τα τμήματα του Συλλόγου και συνομίλησε μαζί τους.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι στις εξέδρες του γηπέδου βρέθηκαν και αρκετοί φίλοι του Παναθηναϊκού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου