Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2017

ΑΣ ΝΙΚΗΣΕΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
Η Καλύτερη επιλογή ,σε ουδέτερο γήπεδο το 
 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας


Στις αρχές Δεκεμβρίου έχει προγραμματιστεί από την Ομοσπονδία Πυγμαχίας η διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στην Αθήνα,στο εν λόγω πρωτάθλημα οι αιώνιοι αντίπαλοι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός θα διεκδικήσουν την κατάκτηση του. 

Την  έδρα διεκδικούν και οι δύο σύλλογοι με αξιώσεις.

Το θέμα είναι όμως, ποιος είναι ο τρόπος το εν λόγω πρωτάθλημα να διεξαχθεί με αντικειμενικούς όρους ,ώστε να μη κυνδινεύσει η ασφάλεια των φιλάθλων και των αθλητών των αγώνων, σε ένα άθλημα που από τη φύση του είναι δυναμικό και είναι πολύ εύκολο να ξεκινήσουν έκτροπα που δεν θα είναι δυνατόν να υπάρξει έλεγχος.

Η πρόσφατη ιστορία έδειξε, ότι ο Παναθηναϊκός κόσμος στο γήπεδο μπάσκετ ''ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ''στους αγώνες Κύππελο πόλεων πυγμαχίας ''Ευδοκία Αϊδινιώτη'' δέχθηκε την παρουσία των Φιλάθλων του Ο.Σ.Φ.Π χωρίς αρνητικές αντιδράσεις.

Ο Όλυμπιακός φαίνεται ότι επιθυμεί οι αγώνες να διεξαχθούν στο ''ΣΕΦ Δραπετσώνα'' που εκκρεμούν όμως πολλά ερωτηματικά ,  

α/εάν και κατά πόσο ο συγκεκριμένος χώρος μπορεί να υποδεχθεί μεγάλο μέρος φιλάθλων και από τα δύο μέρη των ομάδων.

β/Ουσιαστικότερο ,οι φίλαθλοι του πρόσφατα στους αγώνες με την Εθνική ομάδα στο ''Γ.Καραϊσκάκης'' ΄΄έδειξαν ότι δεν είναι σε θέση να ελενχούν εαυτούς και αλλήλους ...

Το θέμα της ασφάλειας είναι το κυρίαρχο και βέβαια οι αγώνες να διεξαχθούν με αντικειμενική κρίση χωρίς πιέσεις ...ώστε να αναδειχθεί ο πραγματικός Πρωταθλητής Ελλάδος.
 ΑΣ ΝΙΚΗΣΕΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ

Θεόδωρος Συνοδινός
Γενικός Γραμματέας Παναθηναϊκού Α.Ο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου